tak jak w temacie, na czym hajsy robicie dobre? Wogole double loot liczy sie takze do bossow? Mam ok 5 boss pointow, na ktore bossy je wydac na 180 lvlu?
Wersja do druku
tak jak w temacie, na czym hajsy robicie dobre? Wogole double loot liczy sie takze do bossow? Mam ok 5 boss pointow, na ktore bossy je wydac na 180 lvlu?
Ja wote 1.3kk/h jakoś
liczy sie, na the many
ja polecam zugurosha
Ja tam plagi i dtki z ekiem
a samym ekiem gdzie? w sumie wszedzie gdzie lepiej siedzi dominando takze lepsze zadupia jakies :P
co do bossa, co powiecie na Zanakeph?
no boss ghastly spoko zobacz na youtube valkeris zabil z 30 na double i sam zweryfikuj wszystko nadal zalezy od farta
co do solo na 180 to za duzo opcji chyba nie masz nawet ciezko mi sie wypowiedziec mozesz z full imbu cos probowac na murach wariacje po 3-5 bedzie expik i profit na bank
ale mimo wszystko druid i asury powoli wote i konkret
a i nie dawajcie ludzie takiego jebania o te double looty i spiny gdzie naczepać hajsu 1kk=10zl to mniej niz wydajecie na kurwy z roksy
no tak ale chcialem poprostu wiedziec jak mozna sobie zarobic ^^ wiadomo moge strzelic przelew 50eur na TC i bedzie hajs i wyjebane ale fajniej jest sie samemu pobawic i dorobic w gierce ;p
Może spróbuj polocić addonówki albo itemki do imbuingu
a 350ek i 300+ ed w duo gdzie poleciacie?
Rosh/prison/katakumby/nightmare isle/mury/drakeny/asury
albo inq bossy
mury serio da rade solo ekiem?
180 ekiem idz sobie na cult minosy ew. oslabione rosha moby na feyrist
na tych cult minosach moze nawet wyciagniesz ~200-300k/h na double loocie
spoko hajsy nakrecisz
O tak masaker dobrze mówi po zastanowieniu cumy Niniwy dla ciebie będą najlepszym wyjściem na pewny statyczny profit
Ja myslalem zeby 2 chary wylogowac pod bosem na feyrist. Na Antice silver token 100k chodzi, myslicie dobry pomysl?
@Vailandur dobry pomysł o ile tymi postaciami nie będziesz chciał profitować gdzie indziej
jaki exp na tych minosach jest? ogolnie niedlugo bedzie mozna jednym kliknieciem podnosic loot takze waste powinno byc wszedzie mniejsze xd oplaca sie kupic ten gold pouch?
Jeżeli myślisz że nazbierasz 14kk w goldzie to bd na 0 co do minosow z 300-700k na normal Ale to jest miejsce do profitu i to lepszego niż glooty
a cos pobije krailos jesli chodzi o exp/loot ratio? na barklessach niby wiekszy exp ale mocniej bija i nie wysiedze dluzej niz na krailos a waste jest ok 130k w porownaniu do krailos gdzie waste mam z 26k a exp podobny
Moim zdaniem skup się na weekendzie na zarobku a później będziesz miał na imbu to i exp wejdzie godny ja to bym tak rozegral
w sumie mam z 11kk takze luz xD