Kupiliscie sobie juz cos na swieta ? Ja tak - jesli temat pozytywnie sie przyjmnie wrzuce foto bo nie chce wyjsc na chwalipiete
Wersja do druku
Kupiliscie sobie juz cos na swieta ? Ja tak - jesli temat pozytywnie sie przyjmnie wrzuce foto bo nie chce wyjsc na chwalipiete
Pozwól, że dam Ci radę. Raz dziennie, każdego dnia, zrób sobie prezent. Nie planuj go, nie czekaj, po prostu pozwól, żeby się to stało. Niech to będzie nowa koszula, drzemka na kanapie albo filiżanka wspaniałej, mocnej, czarnej kawy.
Czarno piątkowe zakupy z US, UK, DE, HK i PL SB zrobiłem, czy to się liczy
ja co tydzien se robie prezent ten sam od 3 lat
https://i.imgur.com/HgtuhA5.jpg
Kupujesz sobie od 3 lat co tydzień przedwojennego offica?
niespodziewanie marnuje caly dzien czasem sobie, to jest dopiero prezent, mam wtedy takie poczucie ze sie opierdalam BO MNIE STAC
Kupilem se kurwa cisburgera bez sera, teraz planuje se kupic przetwornice od xenonu i akumulator, nastepnie planuje wpierdalac suchy chleb z guwnem
Stożkowy filtr powietrza K&N. Egr cały wyczyszczony to teraz silnik będzie ssał powietrze niczym rasowa, ukraińska dziwka. Aż chyba muszę lepsze opony na tył wrzucić, żeby się zaraz nie rozjebać :kappa
Temat okey wiec wrzucam Załącznik 362725
Konto w tibii
buty kupiłem w sizeerze na black friday bo fajna promka była + mam dobry rabat z karty i mi się zsumowało
A ja sobie kupiłem na urodzinki keypada razer tartarus który mi wczoraj przyszedł i dzisiaj po pracy będzie nakurwiane w tibijke. Pozdrawiam torgowe świry.
powiedzmy ze bluze z sieciówki za 79zł :P
zamuwilem buty bo moje juz dziury maja i praktyczie boso chodze
http://www.asics.com/ie/en-ie/mens-r...&sz=12&start=1
Nie planuję nic pod choinkę, ale z grudniowych wydatków
Szkolenie z metodologii treningu Exos
Książkę "Essentials of Strength Training and Conditioning" by NSCA
Strength and Conditioning for Sports Performance od Jeffreys'a
Bluza mojej AWF <3
Zestaw ciuszków i buty nowe do pracy <3
A jeżeli chodzi o prezenty dla bliskich to hm... ojciec standardowo dostanie dobry trunek, matce zestaw suplementów i książkę, siostra młodsza ciuszek, starsza podobnie.
Wszyscy se mówią ogolnikami co se kupili a ten się musiał pochwalić że RAZER xd typowe dla użytkowników razer/apple
buty i kurtke na zime
Premium na kasterii
na kilka minut przed końcem promocji sb zobaczyłem jeszcze że jest -30% to sb kupiłem skarpety góralskie grube bo ostatnie mają 10 dziur i są twarde już
#hwale siem
https://i.imgur.com/8DBpFgx.png
w sumie kupilem sobie gimbala i mialem troche wyrzuty sumienia ze rozpierdalam na glupoty
ale spadles mi z nieba :D
tak, kupilem sobie prezent na swieta :3 :3
Ja sobie kupiłem 2 książki po angielsku bo mnie stać i umien czytać po ang haha
Ja tam myślę że kupie sobie browary.
Załącznik 362747
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Załącznik 362749
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Załącznik 362745
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Załącznik 362748
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Załącznik 362746
Gówno kupiłem, marzę o świętach sprzed roku..
kupiłem se prostownik z lidla do akumulatora. Nie wiem czy to kogoś obchodzi, ale pasuje do tematu.
Sama dla siebie kupiłam ostatnio żarówki gu10, które były mi także potrzebne do mieszkania. Od dawna zamierzałam zmienić rodzaj oświetlenia na bardziej energooszczędny, a także chcę bardziej dbać o nasze środowisko naturalne
co do huja
lokowanie produktu na forum XD
z tego miejsca chcialem polecic wam wode kinga pieninska, która zawsze pomaga na kaca
ja sobie kupilem jakas droga klawiaturke steelseries, monitor za okolo 3k i 2x gtx 1080
nie pamietam ile dokladnie za to wszystko zaplacilem bo nie patrze na ceny