Tej, co to za gówno firefox quantum. Apdejt się zrobił, ja pacze a to wygląda jak z windowsa 95....
Ktoś już odkrył jakiś sposób jak uładnić tę przeglądarkę?
Wersja do druku
Tej, co to za gówno firefox quantum. Apdejt się zrobił, ja pacze a to wygląda jak z windowsa 95....
Ktoś już odkrył jakiś sposób jak uładnić tę przeglądarkę?
Ja nie wiem co oni chcieli osiągnąć tym widokiem...
Jeszcze domyślny widok to czarny pasek kart i cała reszta biała :D :D Przecież to wygląda jak projekt przeglądarki gimnazjalisty xD
przecież jest sztos.
jest kibel raczej
to używaj sobie edge
podoba mi sie ten firefox quantum nie szkalujcie
chujnia same here, kurwa filmiki na yt lagujo wszystko do dupy jak to usunąć
nie no ja od jakiegoś czasu myślałem o chrome, bo tam większość rzeczy o wiele szybciej działa, ale teraz to quantum tylko pomógł mi podjąć decyzję xD
Kurwa ikonki katalogów to istny windows 3.1 xD
Wielkość fontu adresu to jakiś kurewski 72 jak nic, a paski zakładek są wielkością podobne do paska zadań windowsa :D
W ogóle kurwa przesuwam go na drugi monitor, minimalizuje, maksymalizuje a on się z powrotem na pierwszym otwiera
jak takie gówno przez bete przeszło....
i jeszcze firebug nie działa, jak żyć?????
Strasznie chujowo wyglada, dzialac mi dziala ok, ale wyglada kurwa 0/10 daje im czas do soboty, jak nie bedzie dalej sie dalo zmienic tego wygladu(Szcsegolnie tych kwadratowych kart) to sciagam chrome
jestescie pewni ze nic wam sie nie zjebalo przy aktualizacji? u mn wyglada spoko, dziala tez dobrze, polecam
Pokazcie ten wyglad ocb
U mnie też i wygląda nawet spoko
Po prostu ludzie zacofani i zawciankowi boją się nowości taka prawda.
Dla ludzi ktorzy mentalnie zyja dalej w czasach windowsa xp to moze chujowo wyglada ten firefox dla mnie 9/10 zawsze moze byc lepiej co nie? :PPP
>sciaganie chrome
enjoy wasz botnet i googel w dupie
polecam vivaldi, najlepsza przegladarka
fork chromium jak każdy inny, piękne obietnice, a wyszło jak zawsze
dobra zakius ale my wiemy że wszystko jest złe jak dla cb, szczególnie kobiety
>minimalizm
>świecący się jak choinka photon
wybierz jedno
Też mi się właśnie niestety cholerstwo zaktualizowało.
Pierwsza ważna rzecz - Dodatki>motywy>Włącz jasny.
Przynajmniej karty wyglądają znośniej jak nie są paskudnie czarne.
@haxigi ;
ja wrzuciłem jakiś motyw metaliczny taki, dość jasny, i ładnie to wygląda
działa też zauważalnie szybciej
jedyny minus, to że noscript (https://noscript.net/) nie działa, ale napisali, że pracują nad tym
do tego czasu muszę siedzieć na chromie, żeby nie kopać bitcoinów @Archarius ;
Dostosuj - jest opcja wielkosci kart i paska adresu. Zmniejszylem i troszke lepiej