Jakby ktoś taką dwulatkę wypierdolił w jakimś azerbejdżanie to co na to polskie prawo? Albo w ogóle nawet jakby ktoś w Polsce wyjebał, to o gwałt nie posądzi = profit?
Wersja do druku
Jakby ktoś taką dwulatkę wypierdolił w jakimś azerbejdżanie to co na to polskie prawo? Albo w ogóle nawet jakby ktoś w Polsce wyjebał, to o gwałt nie posądzi = profit?
Desperacko szukasz wytłumaczenia widzę
Zawieranie malzenstw w krajach ciapatych jest dozwolone od wieku 6 lat, natomiast seks malzenski jest dozwolony od 9 roku zycia. Twoje argumenty są inwalidą
W normalnym kraju dziecko jest własnością rodziców. Jedz do normalnego kraju i się dogadaj
Dokładnie. Ciapate nie mają praw więc spokojnie możesz jechać do Niemiec i ruchac co chcesz
Czekam na temat - kobieta w ciąży i seks - czy jeżeli będzie chłopczyk to jestem pedofilem i gejem, a czy jeżeli dziewczynka to co na to prawo
komputer huckstera jest zapewne w rękach policji, znajdą na was brudy i pójdziecie na odsiadkę ;D
a jak się wyrucha martwego płoda to jest się pedofilem czy nekrofilem i czy to legalne?
kurva za chwile beda tematy czysto teoretyczne ile byscie siedzieli w pierdlu po stosunku z zarodkiem wy kurvy
pójdziesz do pierdla, ale wyruchałeś 2latke wiendz profit
musisz wyjechac do arabii saudyjskiej, tam nie ma takiego czegos jak wiek zgody. jedynie musi ona zostac twoja zona, a czy ma 2 czy 20 lat to mniejsza
prawo szariatu czy chuj sie to nazywa
"Według prawa islamskiego - szariatu - nie ma wyznaczonej dopuszczalnej granicy wieku do małżeństwa. Odpowiedzialność religijna u dziewczynek zaczyna się w momencie pojawienia pierwszej miesiączki. Idealnym modelem dla muzułmanów jest prorok Mohamed, który poślubił Ajszę, gdy miała 6 lat i skonsumował z nią małżeństwo, gdy miała 9 lat."
A tu masz cały opis
http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,....dla.pedofilii
Macie tu coś w drugą stronę. 8 letni chłopak wziął ślub z babą 61 lat :P
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...-tie-knot.html
Czekam na temat "mój stary i seks"
czesto czytalam o gwalconych noworodkach/malych dzieciach w pl, wiec to nie takie rzadkie
Nie trzeba miec siusiaka wielkosci baterii. Gdzies na 4chanie chyba byla zagorzala dyskusja o ruchaniu klaczy, ale takich małych typu kucyk - zdjecia + opisy. :X
też czekam ale to nie jest forum historiaXIXwieku.fora.biz.pl to chyba sie nie doczekamy tematu "stary pelikana i seks"
kurwa usuńcie ten temat bo mi się niedobrze robi
Poza tym kurcze, widziałem ich wiele. Normalną rzeczą jest, że jak dziecko ma dwa lata to biega na golasa po domu, wieczorem trzeba je wykąpać, sra do nocnika, a jak jest jeszcze mniejsze to w pieluchy które się wymienia. :P
może miał córkę najpierw pomyślcie a potem gadajcie bo możecie kogoś skrzywdzić takimi słowami. halo
To ty tygrys nie powieneś siedzieć? Właśnie wykręcam numer na bagiety