może macie pomysły jak nie być zazdrosnym np o kobietę z którą nie jesteście ale bardzo lubicie xd
Ta negatywna emocja odbiera mi czasami smak życia
jak z tym walczyć??
Wersja do druku
może macie pomysły jak nie być zazdrosnym np o kobietę z którą nie jesteście ale bardzo lubicie xd
Ta negatywna emocja odbiera mi czasami smak życia
jak z tym walczyć??
To proste, wystarczy dorosnąć
Ruchnij te koleżankę to przynajmniej uzasadnione będą te uczucia.
Mam nadzieję że pomogłem.
Wysłane z mojego GRACE przy użyciu Tapatalka
Ale skoro ją bardzo lubisz a nie kochasz to powinieneś się cieszyć jeśli ma dobrego chłopaka. Gdzie tu miejsce na zazdrość
mialem taki problem, rozwiazaniem okazal sie byc homoseksualizm
jebnij jej i juz nie bedzie o co byc zazdrosnym bo bedzie brzydka a poza tym cie znienawidzi keke
zwal sobie do jej zdjęcia, pozdro.
Zwal sobie do swojego zdjęcia.
A jest szansa zeby z nia byc?
może ta kobieta to jego mama i nie może z nią być?
rozwiejmy watpliwosci, to @ola_patola ; czy @ProEda ; ?
Wolałbym zlikwidować przyczynę a nie sam objawCytuj:
zwal sobie
... czy myślicie o tym samym co ja? :>>>
Nie no kurwa. Musi być inny sposób.
Dziwi mnie że wy takich problemów nie macie, myślałem że zazdrość jest dość popularna
ee no jak się koleguje z jakąś typiarą to naturalne że jest ładne i jakby chciała wskoczyć na bolca to byś nie oponował więc normalne że jak jakiś goguś je sb nabija to jest zazdrośćS
>bycie zazdrosnym o kogoś z kim się nie jest
Ja tutaj widzę dwie opcje:
1. Jesteś spierdoliną, która zamiast zacząć jakkolwiek działać, żeby zdobyć kobietę marzeń użala się nad sobą, bo ta kobieta ma czelność zadawać się z innymi chłopakami, mimo że ty nawet do niej nie podbijasz.
2. Jesteś zwykłym psycholem, który doczepił się do jakiejś laski, która ma na ciebie wyjebane, ale i tak mimo to jesteś w stosunku do niej zaborczy.
W obu przypadkach rozwiązaniem jest Pavulon podany sobie dożylnie.
Pozdrawiam cieplutko i życzę miłego dnia!
ta kobieta to pewnie uśka
poka fote to doradzimy co dalej
na chuj nam jego fota???????
Pojedz na kortowiade do Olsztyna a później już z górki
Uska uska kocham cie zawsze chcialem z Toba byc
https://www.dhgate.com/store/product...404875265.html
Kup, ruchaj co noc, a przejdzie ci szybciej niż jesteś w stanie sobie wyobrazić. xD
wczoraj poznałem kobitę, trochę bliższy kontakt, siadamy sobie na kanapie i jakiś typ do niej zagadał, a mi już gul skoczył i go bić chciałem
tak się nie da funkcjonować kurwa!
zobacz jakiegoś lamusa reksia który podbija 1 i się wpierdol pierw przed nim, to Ty wkurwisz tego typa będzie chciał ci przypierdolić i z lewego sierpowego go odbijesz wtedy suka będzie twoja.
Tak.
Typ twierdzil że nie odbijał tylko coś tam spytał o papieroska czy coś, i że dla niego ta laska chujowa była
Nie do końca bym się zgodził że tu o pewność siebie chodzi
Zresztą jak miałem dziewczynę to też byłem chorobliwie zazdrosny
Nie wiem, o zaborczosc? Samolubnosc? Egoizm?
Jestem pewny że jest to moja WINA a nie brak pewności
Czy wporzo to już kwestia dyskusyjna. Jedna baba ci powie, że lubi jak facet jest o nią zazdrosny, bo to znaczy, że mu na niej zależy, a druga ci powie, że zazdrość w ogóle nie ma miejsca bytu w poważnym związku, bo zazdrość to brak zaufania.
Z babami nigdy się człowiek nie dogada. :P
>stale zwiazki
mam nadzieje ze tego nie robicie, ja rozumiem ze staly dostep do pizdy jest wygodny ale troche ambicji, jak mnie stac na jebanie randomowych loch to was chyba tez i zadne kurwisko mi nie jeczy calymi dniami nad uchem/fb
Kolega panic dobrze muwi