To forum to dno i dwa metry mułu, nikt tutaj już chyba nie trzyma porządku ani jakichkolwiek zasad a w każdym temacie trolle. Widzę ze cały forumek stał się hyde parkiem
Wersja do druku
To forum to dno i dwa metry mułu, nikt tutaj już chyba nie trzyma porządku ani jakichkolwiek zasad a w każdym temacie trolle. Widzę ze cały forumek stał się hyde parkiem
Wnosze o perm bana dla tego pana.
A czego się spodziewałeś na forum o Tibii?
poziom jest najwyzszy od wielu lat
zamykam
a jednak wciąż tu wchodzisz hmm???
ale co fakt to fakt - brakuje moderatora który by wybanował śmieszków wiec się zgłaszam. oczywiście będę zajmował się tylko działami w których jestem EKSPERTEM - pozdro dla kumatych
moim zdaniem brakuje nowego moderatora, ze wspanialymi pomyslami na odrodzenie forum. moderatora, ktory pozamyka ten caly zalosny hydepark. jakis nowy powiew swiezosci. macie pomysl?
nie pierdol tylko kop bitcoiny dla archariusa
co on powiedział?
jowita, wychodzimy
ja bym był za tym żeby zrobić wybory na nowych moderantów tylko pojawia się pytanie ewelina ty kurwo pierdolona kto da im moderanta skoro nie ma żadnych moderantów
Załącznik 362143
moim kandydatem jest pies
dajcie mi admina to wprowadze wam NWO
przecież tu nikt nigdy nie potrafił banować trolli i trzymać porządku, a teraz przynajmniej nikt też nie warnuje za jakieś guwna albo pisanie prawdy
potwierdzone info
ja raz za jakuba dostałem bana mimo że nie wiedziałem o co chodzi, to były czasy aż mi się wakacje w korei północnej przypomniały
@alien ; oddaj moderatora tylko ja zostałem na straży porządku
zgłaszam się na strażnika forum
chętnie je pomoderuje przez ostatni miesiąc życia, bo potem już nikt tu nie będzie zaglądał XD
ty no nie wiem jak tam twoja szmaciura...
Sprzedam opla
chuj dupa kurwa cipa
tylko ja sie tutaj nadaje na moda reszta to banda suk
Ja proponuje HucksteRa na moda, takyy troll jeden z drutim 2x by sie zastanowyly zaniym by napisalyy co gupiego. Moze wysylamy zbiorowo grypsa do HucksteRa?
A tak ogolnie to histeryzujesz, torg to jedyne forum na ktore jeszcze trzyma poziom, to ze w OWIONie i hyde troll no to co?trzeba robic z humorkiem cos jak tiger bonzo mordo, aa i jeszcze jesno nie wiem jak tam twoja zrogowacia zeszmaciurowata co siada na taczke i ja wozili pijana po osieslu w butli od vanisza wiesz o co chodzi mnie nie zespermisz bo mi przegadanie ze zjadania spałasz, pozdro 600 rozal to zyd najebqlbym go
torg ma własnego tigera filibonzo
proponuje zamknięcie forum
a ja kwarantanne i zablokowanie wszystkich dzialow az do powrotu archariusa
Czy naprawdę ktoś właśnie odjebal połowę aktywnych userow? XDD
Mniej aktywnych userów = mniej łamania regulaminu = profit.
No a tak poważniej, to rozumiem żarty, żarciki, luźny poziom, ale w tym temacie i ogólnie od pewnego momentu w wielu innych to bardziej przypomina zwykły spam i popisywanie się na ile to mogę sobie pozwolić bo moderator nie patrzy.
edit: chociaż to nie ja rozdałem warny, ode mnie jest tylko jeden ban dla pana danjelek czy jakos tak, ktory bardzo tryhardowal zeby go dostac juz od dluzszego czasu.