Kurwa XD miał ktoś kiedyś podobną sytuację? Co zrobić :( jak żyć? Zdejmą mi?
Wersja do druku
Kurwa XD miał ktoś kiedyś podobną sytuację? Co zrobić :( jak żyć? Zdejmą mi?
Za co? Możesz napisać do supportu o co biega?
Napisałem do kolegi "ty cwelu" :)
Niby mogę, ale tak średnio to wygląda. Będę niedługo potrzebował kontaktu na messengerze, więc chujowo xD A boję się założyć drugie konto na ten okres, bo jeszcze mi wjebią coś za multi
W sensie napisałem na grupie
No za jakieś pedofilskie/rasistowskie gify i obrazki owszem, na dobę czy dwie, ale kurwa chyba trollujesz, że za ten tekst wyjebali Cię na miesiąc XD
Załącznik 361999
Jeszcze gdzieś na stronie z pomocą widzę że napisali "nie możemy zdjąć blokady, niezależnie od powodu" XD
W sensie na grupie napisałem do niego, no ale to chyba nie ma jakiejś wielkiej różnicy :(
ale ktos to chyba musial zreportowac?
No, podejrzewam że na tej grupie. Jest to grupa wegetariańska i kumpel mnie tam dodał. Mi przyszlo powiadomienie, ze napisał jakiegoś posta, więc skomentowałem mu, że jest cwelem >:(
A, no to w takim wypadku, obraziłeś pewnie tym postem całą grupę wegetarian i elo XDD
kumpel jest cwelem, a ty masz bana na 30 dni xD
Kurwa brawo logika facebooka
kurwa mać XDDD No ale żeby messengera też blokowali
na fejsie strach cokolwiek pisać otwarcie, bo skończy się tak jak tu albo wleci Ci jakieś KGB do chaty i wypierdoli do Guantanamo
Wegetarianie zrobili z ciebie cwela XD
Dostałem już 3 bany, następny ma niby być permem XD i delete acc leci więc radzę uważać, a na grupach nie zalecam się udzielać bo najłatwiej o bana, bo wystarczy że jeden guwniak zreportuje i eluwa
Cwel to chyba przezwisko na homoseksualistów więc obraziles tez 60% społeczeństwa polskiego
Nie banują za multi
Trafiłeś do grypsujących
Ja 3 dni temu dostałem na tydzień za tekst "zabij się" :/
bez kitu dobrze, ze napisales o tym, bo wczesniej chyba tak nie bylo. jak ja widze tyle rzeczy kwalifikujacych sie do zbanowania na fb dziennie, ze chyba jakies fale beda sie szykowac XD no cusz trzeba teraz nie pisac glupot :3
pytanie kto sie rozjebal u cukierberga
masz torga po co ci messenger XD
było uważać co sie pisze hehe
Wołam eksperta od facebooka @zakius ;
ludzie wyroki za lajkowanie dostaja a wy nadal korzystacie z zydbooka
ty jestes pojebany, ty pedale jebany
brak mi na ciebie slow
ciebie i trupa wzialbym chuju
jebany dziadu wiesz