Wersja do druku
Który to już restart?
Juz nie licze
nie polecam
nie polecam
ja tez bo od razu widac ze chujowy admin
Jaką kryptowalutę tutaj się kopie?
Hahaha, no to nie wbijajcie. Grajcie dalej na innych serwerach pay to win. Zostawcie moj serwer dla normalnej spolecznosci
>Grajcie na serwerach p2w
>Grajcie na moim "normalnym serwerze"
wybierz jedno
Jak każdy Twój ots miał jakieś dodatki p2w w sms shopie, np rookwar xd.
Gadamy tutaj o pandorum
nie polecam
od razu na wejsciu do sms shopu xDDD jakies vip medale ale nie jest p2w + reklama drugiego otsika w podpisie niezle
https://i.imgur.com/1GPfksf.png
Jak nie umiesz czytac to sie nie wypowiadaj. Mam system boxow z ktorych mozna wydropic wszystkie itemy / mounty i addony ktore sa w shopie.
Ten Kubq, albo tak dobrze trolluje, albo jest po prostu jakimś animalem
Torgowiec do mnie mowi ze Ja jestem "animalem" xD
no w sumie ja bym cie inaczej okreslil ale by mnie jakis admin zbanowal za 10 lat o ile by sie zalogowal
Wchodzę tutaj co jakiś czas pośmiać się z takich animalków, nie gniewaj się kiedyś z tej głupoty wyrośniesz bo przeczysz sam sobie :)
No powiem Ci ze sama przyjemnosc sobie z Wami popitolic ;)
@Grimekk ;
No chyba za użytkowanie z forum, i obrażanie jego członków należy się ban? A najlepiej wypierdolenie jego wszystkich tematów z gówno otsami.
igła otees
a teraz wypierdalaj pan za obrazę tak wybitnej społeczności i promowania swojego guwna, autor który robi reklame i napierdala ostro na potencjalnych klientów, ehh mehh, no nieźle, dzięki cześć
Jebac Was, na tym forum umiecie i tak tylko hejtowac. Nawet pisac nie potraficie. Dawaj tego bana i ssajcie kutasa
@TOPIC, jesli ktos jest zainteresowany serwerem :
Tylko na tej edycji: 50% zwrotu zakupionych TC z poprzednich edycji!
Gdybyś nie zachowywał się ja kamlifo to moze ktos by cie szanowal xD.
f5.
gowno jebane ten ots nie polecam a admin to ameba
czy ktoś może wypierdolić tą amebę z tego forum pls?
Ale Hefalump, to zostaw nam, szanuj swoje otsy, nie mieszaj się w gownoburze.
Odswiezam
Same dzieci gimbazowskie widzę komentują, nie no lepiej wbić na simson ots czy inne gówno, ludzie, tutaj vip nie jest jakiś super, jest tylko kilka respów + kilka npc co sprzedaję itemy dla vipów, z boxów idzie wszystko wylosować, można je kupić za cc co nie jest jakimś wymaganiem wielkim, masa eventów, najazdów itp a wy i tak ciskacie ziemniakami, czy serio teraz ludzie chwalą jedynie serwery gdzie odpala się gotową rl mapę i tyle? Tutaj macie prawie wszystko za darmo, vip to tylko dodatek i nic więcej, nie ma specjalnych dodatków a wy spinacie dupy na maxa. Otsik polecam jak najbardziej, typowe dziecko napisze "nie polecam" nie pisząc o co mu dokładnie chodzi, drugi ciągle spami bo mu żal nie wiadomo czego.
nie polecam
@zeksio, ktos normalny na tym forum jeszcze jest. Dzieki za wsparcie.
Dzisiaj dodam bonusy do Firestorm i Zombie events (Predkosc i god mode). Dodam rowniez Team Battle event.
Wiecej info znajdziecie na stronie w Library>Events
@zeksio ;
Wyobrażasz sobie, żeby jedna z sieci (orange, play), na których fanpage lecą ciągłe wyzwiska odpisywała w ten sam sposób jak oni do nich piszą?
@zeksio ;
akurat kubq ma wyjebane w graczy i robi server WYLACZNIE pod kase i zalezy mi na jak najczestszych resetach wiec hejt jest sluszny
Tak macie racje, resy co kilka miesięcy to dla kasy? Gdzie wszystko masz łatwo do zdobycia w grze?.... Ludzie z was są jakieś trolle normalnie, szkoda nawet języka strzępić.
@DJ Mrozu nie porównuj tibijskie otsy do play czy orange czy wgl czegoś większego.
@zeksio ;
to jakiś tutor albo pewnie gm któremu Kubq nie płaci ale żeby utrzymać pozycję to musi go bronić, albo chuj wie, liże mu dupe.
Kubqowi tylko i wyłącznie zależało na hajsie od kazdego otsa, np taki rookwar, przez chwilę mu nawet trochę zależało bo planował walnąć tam jakieś najazdy bossów ale i tak upadło to wyjebka, nowa edycja taka sama jak stara ale tym razem brak żadnych nowych rzeczy.
Ale na chuj ta spina jak - Players Online: 0 - to cos i tak jest martwe?
Zaczyna sie dzisiaj Facebook Lottery.
Firestorm, Zombie i Team Battle eventy sa juz opisane na stronie w Library > Events
http://pandorum.eu/images/facelot.png
LINK DO EVENTU FACEBOOK
tak liże dupę bo chce mieć gma na otsie, typie weź zluzuj poślady bo widzę że masz problem, nie każdy hejtuje i zawsze znajdzie się ktoś kto będzie bronić, nie muszę Ci chyba tego tłumaczyć ale swoimi wpisami pokazujesz że jesteś zwykłym trollem z chodzącym bólem dupy, bym się nie zdziwił gdybyś był jednym z tych co miał gma lub tutka na pandorum i go stracił przez noobstwo bo takich kilku było.
@Yogurt bo nowa edycja rusza?
ten ots to dno administrator juz przy pierwszej edycji mial w pizdzie graczy przez 2 tygodnie itemy znikaly jak zakladales lub zdejmowales brazole klonowaly w chuj hajsu wszystkiego bylo naklonowane i nawet nie raczyl zalogowac
Jakbym był chodzącym trollem, to nie starałbym się pomagać na otsach typu Altaron, Erpegia, Yurots, Pokegiant, Champsbattle, Dbv.
Tylko Kubqa i tego gościa od memsorii nie szanuje.
Zapraszam do rejestracji. Start juz dzis o 18:00
Zapraszam do gry. Gra aktualnie 100~ graczy. Dzisiaj o 18 konczy sie loteria facebookowa!
Odswiezam. Zapraszam do gry.
Dodalismy nowe expowiska na Vipie. Ustawilismy Team Battle na minimalnie 20 osob. Wgrywam rowniez installator klienta bo pare osob mialo problem z wypakowaniem zipa.
refresh
Mam problem ze zdrowiem wiec jestem ostatnio nie aktywny bo musze byc w szpitalu.
Organizujemy nowa loterje facebookowa :
http://pandorum.eu/images/facelot2.png
LINK
Odswiezam