W czasie deszczu zamokly mi buty i jebia. Kiedys uzywalem metody z soda oczysczona(niszczy but) + mialem jakis sprej do pryskania ale dzialal max 1 dzien. Jest jakis sprawdzony sposób zeby sie go pozbyc?
Wersja do druku
W czasie deszczu zamokly mi buty i jebia. Kiedys uzywalem metody z soda oczysczona(niszczy but) + mialem jakis sprej do pryskania ale dzialal max 1 dzien. Jest jakis sprawdzony sposób zeby sie go pozbyc?
wypierz je
idz na necro i wydrop nowe buty szybkosci
Ale warna chcesz? Weź jakoś zedytuj temat i napisz go kulturalnie...
Buty śmierdzą bo zamokły to je wypierz, wysusz i pasuje.
wypierz + spray KIWI do butów (niebieski)
puder do stup pedipur, syry sie nie poco (no bo po co po co po co po co)
ale jak to wypierz xD przeciez sie rozklejo wtedy
no to nie kupuj butow dla biedakow czyt. Ponizej 300 zl to sie nie rozkleja czaisz czy mam ci zajebac lokcia na kurwe
jeżeli dalej masz mokre to najpierw je wysusz. potem je umyj szarym mydlem z bardzo małą ilością wody (dosłownie kilka kropli), w środku też umyj gdzie tylko dasz radę. potem je wysusz w temperaturze pokojowej.
zajeb sie smieciu
Ja wkładam buta w poszewke do poduszki i normalnie piore w niskiej temperaturze.
ws00mie z tym szarym mydlem moze byc ok
a buty wlasnie za ok 300zł i maja takie jakby zamszowe wstawk wiec do pralki chyba raczej srednio xd
chyba buty klejone miodem by sie rozkleily co najwyzej
Nie wmawiaj sobie że to buty jebią. Umyj stopy.
http://sklep.sizeer.com/files/pictur...256772-big.jpg
take buty do pralki?
ale temperature ustaw jakies 30 stopni, bo w 60 po pierwsze klej zaczyna plynac a po drugie deformuja sie plastiki
ale 30 stopni raczej nic ci nie da bo jebiom bakterie a one w 30 nie zginom
ale może jakoś się wymyją heh, ziomek kiedyś wrzucał buty do wody z takimi tabletkami do uzdatniania wody jakichś survivalowych z chlorem i one zabijały te bakterie, ja też używam takiego psikacza co można kupić w obuwniczych, który pachnie i niby też zabija te bakterie, ale jak to mokre i zgniłe to może gdzieś głęboko powchodziło to może nie dać rady
tabletki do uzdatniania wody (kiedys jedyny patent działający), zamrożenie w zamrażalniku, wkładanie torebki ryżu/herbaty na noc, a tak naprawde, jesli but raz zacznie jebac to mu juz nigdy nic nie pomoze
w obuwniczym można kupić takie kulki z aluminium chyba i to się wrzuca do środka
prosze o warna dla panów 3xup
:)
Wooz jest smieciem ale nic nie odjebal, nie nalezy mu sie
chcial pomoc i dostal warna forum schodzi na psy a buty wyjeb
- soda, bo wyciąga wilgoć, stosuje i git
- alkohol izopropylowy, rozpuszczasz iles tam kropel (znajdz na necie) w wodzie i spryskujesz tym buty butelką z atomizerem w środku, na zewnątrrz, na podeszwie, wszędzie, po 10 min wycierasz je, soda do środka żeby wyciągła wodę i znowu po 10 min wycierasz szmatą w środku. ten alkohol chyba zabija bakterie czy coś, mi w sumie coś pomogło
- dużo ludzi na necie poleca kwas borowy, kupujesz np w aptece saszetke albo dwie za pare zł i to wsypujesz do buta i normalnie w tym łazisz, zobacz na necie dokładniej
- dezodorant do gir mam z rossmana za 6,50 200ml jakiś z talkiem- jak buty się naprawią to polecam, ale jak się skończy mi to odstawie to i zobacze
Zamrozenie butow na 1 dzien pomaga. Zabija bakterie odpowiedzialne za smrodek.
O kurwa ktoś dostał warna co tu się odbywa
ostatni historyczny warn w historii torg.pl, pierdolony woźniak ostatni męczennik umęczon pod archariuszowym piłatem
Ja np. robie wszystko zeby dostac warna jak za starych czasow a tu nihujaaa, jestesemy jak farmy na medivii, BEZKARNI.
Jedyny prawidlowy sposob na te buty to:
Wypierz je w pralce, 30 stopni, wysusz b. dokladnie i wpierdol do zamrazary na noc. Sam tak robilem bo kurwa mi sie na nowe airmaxy wylala ta woda z ogorkow kiszonych na domowoce...jebalo ode mnie na kilometr ogorami.
airmaxy po wodzie z ogorkow kiszonych xDDDD
co ten typ to ja kurwa nawet nie
juz wolalbym w psie gowno wdepnac, takie po fasolce
No to prawdziwa historia xD nawet se nie zdajesz sprawy jak to pozniej jebalo w polaczeniu z jebiacym butem zamoczonym samym w sobie
To moze wybierzemy sie na hunta w realu? juz cos nas łączy
No ogolnie moze pojdziemy na hunta i tam stworzymy nowego chara?>
włuż do miski z ryrzem
nie baw się w @hucksteR , bo może to się znowu źle skończyć...