Witam jestem w poznaniu, mieszkam przy rynku. Poleci ktoś jakieś miejsce gdzie można wyskoczyć na piwko/wodeczeke, gdzie jest fajna atmosfera w okolicy rynku? lub ogolnie pomysl na sobotni wieczor
Wersja do druku
Witam jestem w poznaniu, mieszkam przy rynku. Poleci ktoś jakieś miejsce gdzie można wyskoczyć na piwko/wodeczeke, gdzie jest fajna atmosfera w okolicy rynku? lub ogolnie pomysl na sobotni wieczor
daj się ponieść emocjom, wyjdź z mieszkania i idź przed siebie i jak coś ci się spodoba to tam wejdź, jak przestanie podobać to wyjdź
Kontenery ale kawałek musisz podejść.
idz se do czupito pierdolnac szota z tarantulom
Wyjdź na Wrocławską i zacznij śpiewem wielbić Legię. Zobaczysz, że można się bawić bez alkoholu.
idz na rynek czy co tam jest i spiewaj : stara kurwa do jebania - lech z poznania
zacznijmy od tego że bicie ludzi bo lubią coś innego niż ty jest debilne, nieważne czy chodzi o piłkarzy, siatkarzy czy skoczków narciarskich
a jeśli chodzi o samo kibicowanie to podejrzewam że leży to w naturze człowieka
Tylko bar a boo
Netflix i masturbacja
Nad Wartą obok mostu Rocha i pod nim są dobre imby hehe.
jak bylem w tej dziurze to ruszylismy do czekoladki. w sumie polecam, w stadzie 4 samcow/zwyroli bylo calkiem sympatycznie
>wychodzenie z domu
mam nadzieje ze tego nie robicie
skorzystalem z rady wyjsc uderzyc do pierwszego baru wypic piwko szot i do kolejnego i zapetlic. spoko sie bawilismy : )
w pijalni wodki i piwa jest takie bydlo ze szok ;o
w kazdym wiekszym miescie w weekend na rynku jest zapierdol, a tymbardziej w znanych czy kojarzonych przez wiekszosc miejscowkach
Polecam stanąć na rynku i zacząć śpiewać:
LEEEEGIAAAAA!!!
a, gdy już poczujesz to drżenie ziemi od nadbiegających kibiców czekających na taką okazję, by tylko ci wpierdolić, dodaj:
TO STARA KURWA, LEGIA JEBANA JEST...
wszyscy się zatrzymają i zaproszą na wódeczkę.
A tak na serio, to poznań chujem wieje, nudne jak pizda miasto na moje.
Dolacze sie do tematu - co robic w weekend w krakowie w pazdzierniku? gdzie sa fajne imprezy?
prozak ooo ale tam nadzoejesz malolat<15 na kutange i nacpiesz sie za free polEcam
edit tylko ubierz jakis t shirt prosto etc