https://www.youtube.com/watch?v=KJCmCg5S2lc
Słuchajcie, powody są oczywiste!
Wersja do druku
https://www.youtube.com/watch?v=KJCmCg5S2lc
Słuchajcie, powody są oczywiste!
No jak był prezesem pzpn to mnie wkurwial
ale masz smieszny ryj xD chryste panie,nie lepiej ci isc do pracy niż marzyć o sianie z youtuba?
O NIE TYLKO ZNOWU NIE CZŁOWIEK PĘDZEL
przydał by się teraz huckster
chujowe nie rob wiecej dalem lapke w dol i redbaga mam nadzieje, ze nie pomoglem
serio kurwa
jak chujowym trzeba byc
jakim debilem by robic takiego gowno, udawac jakiegos kubsona czy innego mietka i liczyc na hajsy z jutuba XD gosciu wez wykurwiaj w podskokach z tego forum elo
Taki w sam raz kanał na 2k subskrypcji po 5 latach, dzieci oglądają a po kilku latach jak juz skoncza 12lat to moralniak i trzeba odsubskrybowac
po tytule już wiedziałem, że to znowu będzie ten patafian z pędzlem na głowie
łap czerwony plecak za to chujstwo
hahahahha usmialem sie lap soga ziomeczku i zapraszam do mnie ^^
Nie myślałeś może o samobójstwie?
co za gówno
jakis zjeb w hawajskiej koszuli pierdoli absolutnie niesmieszne bzdury na nudny temat
widze w tym duzy potencjal
Jakby pies nie mial bana to by ci kurwo taka drame zrobil
sympatyczny chlopak, wazne ze ma pasje, leci lapka w dol i mlot huckstera na pizde pozdrawiam :)
Nie zostaniesz wspanialym youtuberem ziomek :/ Rob kurs spawacza i do Niemiec
spierdalaj na truskawki
>ta muzyka na początku
za każdym jebanym razem z tych stockowych darmowych utworów co każdy pseudo youtuber wpierdala do swoich filmików. xD Taka samą bekę mam jak wielcy vlogerzy wszyscy teraz używają tej samej czcionki w miniaturkach.
jestes chuj warty ZDECHNIJ PEDALE hahaah
Nie obejrzałem ani jednego całego odcinka, ale udało mi się przemóc, by zobaczyć po klika minut w 4 filmikach. Podejdę do tego najbardziej rzeczowo jak się da: Seplenisz się i masz tyle charyzmy co martwy chomik. Nie gadasz jakichś specjalnych głupot, ale mądrego do powiedzenia też raczej nic nie masz. Nie powiem, że trzymam kciuki, bo mi się nie chce, ale śmiało spełniaj marzenia, tylko że ja się do twojego przyszłego miliona subów nie dołożę.
zgól ten koper na ryju i pędzel na głowie pedale
boże co to w ogóle jest
zabij sie
ten typ już chyba wrzucał tu swoje łajno
inne konto chyba
btw. nie można wyjebać tego tematu?
od lata sie odpierdolcie szmaty