Albo zmienmy konwencje na czan z nikami bo jebie gownem od 2 lat 4 tredy i nic wiecej
Wersja do druku
Albo zmienmy konwencje na czan z nikami bo jebie gownem od 2 lat 4 tredy i nic wiecej
jestem na nie to forum musi wreszcie zdechnac
To co mi w zyciu zostanie, przeciez nie wyjde do ludzi
jedyne czego trzeba to przebrandowanie na forum o kupie, kolorystyka się już zgadza
jestem za, zawsze przeciwko shoutboxowi byli tylko bywalcy tmspiw, teraz gdy ich nie ma to chyba tylko formalnosc powinan byc
Przeciw, twspiw ma swój klimat nie jakieś shoutboxy ;///
i kto to zrobi jak jakieś bezbeki wiszą na forum przez 2 tygodnie bo każdy modek tbw
@Decretis ; prosze zajac sie swoim forumkiem w koncu
Znów ten temat ;d
spokuj
Jestem na nie bo nie.
No i po co taki shoutbox?? Pewnie, żeby nie powstawały wartościowe tematy na naszym forum. Nie damy się nabrać kodowcy, dał nam przykład Mandarke, jak forum prowadzić mamy!!
Ilekroć pojawiał się ten temat to głównym argumentem było to, że :
a) będzie na nim kurewski spam
b) będzie powstawało mniej tematów, bo duża część dyskusji będzie prowadzona na shoutboxie
teraz i tak nie ma to najmniejszego znaczenia, więc jestem na tak xD
ja już o tym pięc lat temu psałem to kółko wzajemnego lizania sobie odbytów mnie zakrzyczało pozniej srednio co roku ktos poruszał ten temat i kółko wzajemnego lizania moderatorów po jajach również go zakrzykiwało podając jakieś wyssane z odbytu kolegi argumenty ja zawsze byłem jestem i będe na tak :) Bo tmspiw czy chuj wie jak to same cioty, pizdy, kilka torgowych kurewek pokroju zendol i proedy i same zjeby genetyczne.
zrobi to zrobi, nie trzeba przypominać co pół roku
Ciekawostka:
1. Wchodzisz do hp
2. Zakładasz nowy temat
3. Nazywasz go shoutbox
4. Arsenal
5. ??????
6. Profit
shitbox se załóżcie idealnie się nada hehe