chuj wam w dupe.
Wersja do druku
chuj wam w dupe.
ktos kurwa rozumie o co mu chodzi? XDD
Pyta sie czy widzicie ze jej wisi stanik na lewym ramieniu zamiast lezec normalnie elo
Kolego, czuje że mamy problem... a jeśli to co mowisz, że fajna itd to zostaw ją w spokoju. #nooffence
Nie wiem nadal o co chodzi z tymi trzema zdjeciami xD
Na poczatku szukalem trzech roznic, ale nie znalazlem wiec sie poddaje i prosze o przeniesienie do tematu z zagadkami bo widze tutaj co najmniej dwie.
Wez daj jakies z tych dwuznacznych zdjec moze to ktos byc moze zrozumie o co chodzi dla Ciebie kolego.
Tymczasem wolam eksperta od relacji damsko meskich @hucksteR ;
Czego ta typiara wyglada jak medusa od smiesznych telefonow i zadymki? XD
"ta typiara" wyglada tak ,ze Ty sobie mozesz jedynie pomarzyc o Kobiecie z taka uroda... Elite hunter Awatar Ci nie przypasowal?
to pierwsze zdjecie widzialem na roksa.pl pozdro jak cos to dam linka na pw zeby wstydu oszczedzic publicznie
No jeżeli się kręciła na fotelu do zdjęcia to chyba normalne że zaciśnięte pasy bezpieczeństwa przytrzymają jej cycka/koszulkę/stanik
Zresztą typku myślę że tylko ty widzisz różnice i analizujesz każde zdjęcie swojej dziewczyny, czaje że chcesz z nią spędzić życie i to ważna decyzja, ale nie ma co panikować.
Powodzenia ze swoją lubą!
Przecież jedyna różnica jest taka ,ze na pierwszym zdjęciu ma w chuj duże czoło a na drugim to już przesada, końca nie widać.
Na podstawie tych zdjęć stwierdzam, że problem może mieć ktoś inny niż ta dziewczyna.
PS Jak tak bardzo dbasz o jej prywatność itp itd to czemu twarzy nie zakryłeś?
Rozumiem ,ze Ty nie widzisz calkowicie sciagnietego stanika ktory wisi tylko na jednym ramieniu. Jesli Twoja dupa sie kreci na fotelu i w przeciagu chwili nie ma stanika tak jak moja... to narawde chujowo. Moze sie nie wyrazilem tym postem dosadnie ale tak jak mowilem, to nie pierwszy przypadek tego rodzaju...Załącznik 361154
W sumie to dobrze rozumiesz bo nie widzę ale to raczej fajnie, że zna takie sztuczki, nie wiem o co ci chodzi. Zamiast ją wziąć po takiej akcji na tylnym fotelu to roztrząsasz na torgu.
Jak chcesz to mogę do niej napisać i spytać o to, jestem zaufanym użytkownikiem tego forum
No chyba że nie udostępniła tych zdjęć publicznie
Sztuczki sztuczkami nie bede tu wylewal swoich problemow. Chcialem sie tylko upewnic bo brakowalo mi zdania obiektywnej osoby... Nikomu z was nie zycze abyscie byli w mojej sytulacji z fartem i pewnie do nastepnego posta za dlugi czas.
Nie czaje panienka se pierdolnęła fotke w aucie jak miała chwile przerwy tak to normalne xDDDDDDD
Ma ktoś jakis backup? Bo jestem ciekawy o czym mówicie :D
czemu ona wyglada jak gówno?
tez jestem ciekawey
@Pacyfic ;
No wlasnie chodzi o to, ze chodzi o to zdjecie, ktore jest 2-3 posty wyzej, na podstawie ktorego autor tematu stwierdzil, ze jego laska jest ekshibicjonistka.
Typ mieszka w jakims manheimstanie wiec tez mnie troszke kurwa dziwi dlaczego suka nie ma hidzabu, no ale co zrobisz jak ta moda tak spierdala do przodu i juz nawet tam nie ma szanujacych sie kobiet tylko szmaty jakies same :zaba
To co nizej + w pierwszym poscie bylo dlugie info jak to jego dziewczyna lubi byc podgladana i, ze robi sobie dwuznaczne zdjecia np. takie jak to ponizej i na koncu posta bylo to zdjecie skopiowane 3x raz w oryginale, raz naswietlone, raz z jakims kolkiem czerwonym zakreslonym w paincie na jej lewym ramieniu
Wierze, ze to troll XD
Załącznik 361155
A te posty kolegi wiele wyjasnia:
(btw. dobieranie takich dodatkowych prywatnych numerkow dla lasek tanczacych w klubach to norma potwierdzone info, to sa generalnie zwykle kurwy, ale zazwyczaj mianuja sie tancerkami bo tak lepiej brzmi i to nawet nie w klubach go-go tylko zwyklych xD)
Para-moje para-twoje onomatopeiczne paranormalne paranoje we dwoje XD
Kobieta ma pasje tanczenie na kutasie,ale torgi i tak powiedza ze kurwa
Dla uporzadkowania faktow - ta laska wyzej to twoja dziewczyna ktora tanczy w klubach go-go a ty sie martwisz o jakies zdjecie gdzie jej ramiączko od stanika spadllo?
Wf co ty sobie dziewczynę-kurwe znalazłeś?
japierdole jezeli to nie trolling to wspolczuje byc takim przegrancem xD
typiara ci tak juz psyche rozwala ze schizujesz sie obsuniętym ramiączkiem na zdjęciu
jezeli chcesz zachowac resztki zdrowia psychicznego proponuje rozstanie
co bylo w pierwszym poscie xD
#e
doczytalem
ktos tu chyba powinien odstawic mefedron
ya pierdole, ale facepalm jak przeczytalem te posty ktore Master przytoczyl. Nie ma nadziei dla autora tematu pozostal eutanazol forte jak najszybciej. Kurwa jaki głąb xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jeszcze ja dla zwaly napisalem ze widzialem ja na roksie, a ten zdazyl mi 3pw wyslac w 5minut jeszcze jakbyscie tresc widzieli xD
Poka XD
mloda fajna dziewczyna marnuje sobie zycie :smutnazaba
http://i66.tinypic.com/11vnlna.png
Może Maroco jest tzw. cuckoldem? Wszędzie doszukuje się dowodów na niewierność swojej panny, bo w rzeczywistości go zwyczajnie podnieca myśl, że może go zdradzać/szukać nowego bolca i jeszcze daje wyraz swojej perwersji wrzucając jej zdjęcia, żeby każdy mógł ją sobie obejrzeć.
Jest coś takiego? xd
ziomek pierdol szmaty szkoda na nie czasu nerwow i pieniedzy
polecam jedyna sluszna orientacje tj. bynie tzw. "gayem" i mienie wyjebane
pzdr
http://polki.pl/zwiazki-i-seks/eroty...4,artykul.html
Jak dla mnie diagnoza jasna, gość w każdym punkcie wkręca sobie jakieś zmyślone dowody na zdradę jego dziewczyny (bo jeśli dowody na jej tańce w klubie go go są takie same jak to zdjęcie to xD) i cały czas pisze tutaj podniecony o tym na samą myśl. Natomiast jeśli laska faktycznie jest tancerką go go (i ma na to faktycznie mocne dowody), a on jej jeszcze nie zostawił tylko podnieca się jej zdjęciami w samochodzie, kiedy w międzyczasie jego panna obciąga na jakiś prywatnych tańcach to tym bardziej pasuje do definicji. Patrząc po jego awatarze nie zdziwiłbym się, gdyby jeszcze marzył o tym, żeby za jego pannę zabrało się jakieś stadko murzynów, a to całe nacjololo to zwykłe wyparcie (jak u sporej części nacjonalistów, którzy gardzą homosiami, a później idą i robią sobie zdjęcia z półnagich zapasów z łysymi kolegami, niczym w filmografii Billyego Herringtona).Cytuj:
Czerpiącemu przyjemność z bycia poniżanym cuckoldowi (czyli rogaczowi) masochistyczną przyjemność sprawia fakt, że jego partnerka uprawia seks z innym mężczyzną.
bardziej znalazl se desperacko typiare i nie jest tak jakby chcial wiec popadl sobie w taki stan, fakt ze typiara pracuje w klubie nocnym ma chyba na to spory wplyw xD
Desperacko
4 lata
W sumie mozze ten cuckcold, ludzie tutaj fotki z tindera random lasek cenzuruja, a typ se dziewczyne wrzucil tak o xD
wstaw jej fote nago to ocenimy sytuację, bo chyba widziałem już to ciało, ale muszę zobaczyć je nago żeby poznać (ps to prawda)
ej gdzie na tej fotce widzicie te ramiączko od biustonosza b obez kitu nic nie widzę
to czemu nie wysle tam jakiegos ziomeczka zeby wykupil pokazik vip czy jak to tam sie nazywa i wszystkiego sie dowiedza xD (a kolega skorzysta)
zwalilem soibe do tej fotki pozdrawiam
troche na rurze, troche na bolcu, taniec to taniec przestancie sie czepiac
ps po twarzy jednak od razu widac, ze zwykla suka, zreszta jak kazda, ktora nie nosi chusty obwiazanej dookola mordy i odslania wiecej niz oczy
ps2 po co jej stanik skoro nie ma piersi?
Mam wątpliwości co do zdrowia psychicznego autora tematu
w koncu jakiś dobry temat na torgu
keep goin 10/10
no i gdzie ten cycek @Old-Era ; zbaitowal mnie pan
no właśnie nie widze o co chodzi w tym zdjeciu, ale serio babka tanczyla w gogo, a on sie przypierdala o zdjecie, na ktorym nic nie widac XD
autor jest z nią już niecałe 8 lat, z czego 5 lat nie był