Elo ziomeczki, jak myślicie czy brat pana młodego może iść na wieczór kawalerski czy nie bardzo? tzn to stricte dla starych kumpli?
No trolls rly,
Wersja do druku
Elo ziomeczki, jak myślicie czy brat pana młodego może iść na wieczór kawalerski czy nie bardzo? tzn to stricte dla starych kumpli?
No trolls rly,
Pójdź, może Cie nie rozpoznają i koledzy z pracy uznają za kolegę z dzieciństwa i na odwrót.
zależy jak se żyjesz z bratem
jeśli jak ziomki to spoko
a jak nie to nie spoko
Dzięki panowie, zamykam, lecom bagi
jeśli jest niepełnoletni a będzie tam alkohol i nagość to nie bo prokurator przyjedzie
aha no i czekoladki mogą być
nie, poprostu chuja sie znasza sie wypowiadasz
nie no benek dobra logika, boże narodzenie to pewnie też nie obchodzisz bo to przecież dla boga, a sylwester to również nie bo nie masz na imie sylwester.
ale ok, masz 12 lat to ci wybaczam
Mi by bylo niezrecznie wciagac koks i ruchac ukrainskie prostytutki przy dziadku, ale jak ktos nie ma takich obiekcji to rowniez nie widze problemu
A jak nie mam kolegów, przyjaciół, znajomych i braci to można nie robicz?
że co? XD ktos sugeruowal ze na wieczor kawalerski tylko kawalere?
zależy jaki ma stosunek do kurewek.
a jeśli masz zamiar robić kawalerski bez kurewek to go nie rób wcale. i już nawet nie mówię o samymch ruchaniu kurewek, jak ktoś wierzy w papaja to niech nie rucha, ale samo towarzystwo kurewek jest zajebiste, one są tak prostacko śmieszne i zarazem zabawne, fajniutkie rubaszne dziewczyny, jeszcze jak trochę (ale nie dużo) roztyte z jakimś defektem, zresztą zajebiście się na nie trąbi, z kurwami zawsze jest fun
no kurwa u nas w okolicy tak jest co wam poradze xD
edit
chociaz torg piwnica to nie wiem co wy na kawalerskich robicie ale mysle ze gdybym mial zone to nie byla by zadowolona ze ide se na impreze z kurewkami xD no chyba ze faktycznie ktos robi kawalerski bez striptizerek/kurewek to ja sie katapultuje
no tak bo trzeba mieć materiał video z całego wieczoru żeby typiara mogła sprawdzić czy nie ruchałeś jakiejś kurwy.
jeszcze ktoś będzie próbował przeforsować że istnieje jakiś związek 10+ lat bez zdrad