Załącznik 360719
https://m.facebook.com/story.php?sto...00004154373500
Wersja do druku
dupa im się będzie palić od tarcia
od zawsze bylo gadane, ze chlopacy to sa tacy niegrzeczni, bezmyslni itd. a w dzisiejszych czasach to jednak plec zenska dominuje pod wzgledem spierdolenia umyslowego
co chwile w mediach, ze gimnazjalistki zrobily to i tamto
Kiedy oglądam takie filmy to czuje straszną agresje do takich osób, a moje myśli potwierdzają że każdy ma trochę Hitlera w sobie.
no tępe cipy nie ma co tutaj za bardzo w temacie dyskutować, jak się nie wpaja dobrych wartości dziecku od gówniaka to potem empatia czy jakiś kodeks moralny nie istnieje
http://www.roland-gazeta.pl/13424-sp...gimnazjalistki
Jest już złożone powiadomienie do policji, jako iż jeże są pod ochroną + znecanie nad zwierzetami to powinny lekko oberwać + bedą miały to w papierach
Hm... Moi rodzice od małego mnie tez nie uczyli jakiegoś szacunku do zwierząt, ubijali na moich oczach świnię młotem, skrecali karki kurom, trzymali psa latami w klatce o chlebie i wodzie, a od pierwszego takiego widoku mnie zmroziło i czułam że to źle i zrobilam w rodzinie rewolucje
No ale fakt, często marne wychowanie zbiera swoje żniwo
Zawsze mnie zastanawia jak ktos moze miec chec zeby kogos/cos potorturowac, abstrakcja jakas.
pewnie nie dostana specjalnej kary i nastepnym razem beda sie lepiej kryc
mignal mi na necie koment w stylu 'przeciez i tak mnostwo zwierzat ginie dla naszego jedzenia, to czemu sracie sie o jednego zabitego dla funu?"
Teraz czekać tylko na reakcje Jeżyków, podobno zostało wysłane przez zmartwioną rodzinę pismo do sądu, zapewne jeżyki spalą im teraz chatę
Dobrze ze nie na siostre nadepnales
Co to ma kurwa do tematu xD
Ta.. Faceci brutalni, okrutni, nieokielznani, bezmyslni XD
Tak samo jak z tymi gimnazjalistkami z Gdanska co kopaly po twarzy jakas ich "kolezanke"..
@down
Nie mowie, ze "faceci" na tamtym filmiku zachowali sie dobrze, podludzie jakich wiele. Chodzi o stereotypy ;)
a nagrywajacy faceci, isci dzentelmeni, je od razu spacyfikowali
och wait
nie w dzisiejszych, tylko od dawna
a to, że chłopacy tacy bezmyślni, to wmawiały nam nauczycielki od przyry i polaka, to co się dziwić
mi to nawet pająka szkoda ubić, zawsze wynoszę na zewnątrz, a z laczka to jedynie komara i czasem muchę, jak jest za głupia żeby trafić w okno
co za tępe pindy, zajebałbym je
pozdrawiam
https://www.facebook.com/10001289839...4598789980065/
lepszej jakosci wideo, bo tamte to chyba 144p
Spalony jeż hit sezonu
Dziewczynko cześć
kurwa za każdym z jebanych obrońców zwierząt, którzy pierdolą o zajebaniu tych dziewczyn xD
zajebmy te dziewczyny
niech ktos spyta sie od hustera jak dobrze bic z mace i chowac bagi to idziemy na pk
Najpierw mięsny jeż teraz spalony jeż
Ciekawe co będzie za rok xd
do ryżu go
W Polsce można w ramach wyroku dostać prace społeczne?? Jak tak to zaraz im przypierdzielić prace w jakimś zoo co by małpie gówna do końca wakacji miały zbierać, wtedy by była szansa na jakąś nauke dla nich.
sie jara dziewczyno sie jara chlopaku
Jeże smierdza jak sam skurwysyn. A zdechle to juz w ogole
Może to był mięsny jeż?
Trapa dostał i z UE. Zwykle randomy. Szkoda że Huckster dostał bana, tak to by mógł dwa fragi na nich wjebac. Ja niestety teraz expie i nie mam czasu. Chyba że ktoś inny
gimbazjum.. dobrze, że likwidują ten syf. Dawniej było 8 klas i nikomu żadna krzywda się nie działa, a tym bardziej zwierzętom.
zwierzetom z gimnazjum hehe
te dwie szmulice złapać odpalić tibijskie łokieto na helmet i do parteru XD
a po polsku
przykurwic lokciem w cymbal
pomyslcie ile takich pojebanych rzeczy nie wyplywa do neta