witam towarzyszy doli i niedoli. znowu zwracam sie z prosba o unbana i oddanie konta o nicku "maskot" (ostatni raz pisalem chyba w grudniu hehe) poniewaz brakuje mi najlepszego forum we wszechswiecie. pozdrawiam cieplutko
Wersja do druku
witam towarzyszy doli i niedoli. znowu zwracam sie z prosba o unbana i oddanie konta o nicku "maskot" (ostatni raz pisalem chyba w grudniu hehe) poniewaz brakuje mi najlepszego forum we wszechswiecie. pozdrawiam cieplutko
eeeeee nie raczej ale pomysle jeszcze
odrzucam /klos
https://www.youtube.com/watch?v=8YdUypysIjQ
Wstrzymuje sie od glosu/ ania9393
nie robcie tego pls xD przeciez to najgorszy uzytkownik tego forum
zapomnialem ze ja nowy wladca xD
/zamykam
jak juz zakladasz to bys przypomnial za co na deletera poleciales
i tak siedzisz na mc
obawiam się że nie ma tutaj nikogo kto mógłby rozpatrzyć twoją prośbę ;/
Warn sluszny pozdrawiam
jaki warn??? wszedles tylko zeby napisac byle co tak jak polowa tych smieszkow ktora ma po 5k postow a ja czekam na powazna odpowiedz od powaznej administracji
przeciez juz ci odpowiedzialem typiarzu
Toksyczny uzytkownik wprowadzajacy chaos w dziale OTS oraz Inne Gry szczegolnie w pokemonach dodatkowo non stop siedzial na mc i sie z tym nie kryl (robil konto i wyzywal ludzi w temacie zanim dostal bana zdarzyl czasem wjebac 30 postow)
Nie polecam
Dlaczego go tak nie lubicie, on był zawsze pomocny tyle razy co mi wytłumaczył wszystko to jest nie pojętne jak możecie traktować tak drugiego człowieka, co jest z Wami ? Powinniście dać mu drugą szansę a potem najwyżej go wyeliminować
Ja tam nie mowie czy odbanowac czy nie, ale pamietam ze ten uzytkownik byl pomocny.
I gdyby wykreslic 3 debili ktorzy sie go uczepili okazalo by sie ze jest wiecej osob za unbanem niz za nim : )
Wszyscy mowicie ze wyzywal itp. No idzie sie poteznie wkur*** jak widzisz ze ktos cie jedzie w temacie i nie dostaje nic bo jego kolega jest modem a ty dostajesz warny za glupoty typu "robak" to taka cebula wychodzi troche.
Juz nie mowie o tym ze za uzycie wyrazenia tego smiecia rafonixa "utkaj kurwe" powinna byc kara smierci, do 5 pokolenia lacznie z dziecmi zeby sie nie mnozylo robactwo, to samo za "chu* ci na ojca" i inne tego typu ktore najwyrazniej moderatorom sie podobają ; )
Podsumowujac: gdy widzisz kolesiostwo, + ktos obraza cie wyrazeniem "utkaj kurwe" a ty za robaka masz warna idzie sie zdenerwowac.
Ja bym go odbanowal, ale to ja, a ja jestem za dobry takze nie oceniam jestem tylko narratorem wszelkie przeklenstwa to cytaty
A w sumie to bym odbanowal. Ale z zastrzeżeniem, że przy pierwszym.przewinieniu usuwamy konto z bazy :)
Ale wiecie ze ten gosc raz na pare tygodni robil multi zeby wyzywac ludzi w temacie z pokemonami? xD
Nikt Cię tu nie lubi, idź STONT !
jakie to ma znaczenie jak forum praktycznie zdechło xD
przeczytałem tematy, jak ktoś go odbanuje to przysięgam - wyślę na pw złotego kutasa za bycie chujowym moderatorem xD
ktos kto posiada 3 ostrzezenia i 90 punktow raczej nie powinien sie odzywac w kwestii kto powinien siedziec na forum a kto nie :))
już nie takich odbanowywaliście to nie wiem czemu maskota byście nie mieli.
a sory, na forum są równi i równiejsi
wypuścić boruciarza z klatki, hadorek wruć
proponuje przywrócić maskota i wyjebać benego
odbanujcie kociembe
Ale czemu @Kucyk ; ma zostać usunięty nie rozumiem? :0
Z okazji zblizajacego sie dnia dziecka zamieniam perma na 6 miesiecy bana, czyli inaczej mowiac sciagam bana, ale z adnotacja, ze kazde nastepne przewinienie to perm bez mozliwosci odwolania.
Co do propozycji Jarema żeby usuwać konta to zaznacze tylko, że tego nie robimy ani na życzenie, ani za karę. Jak się zdarzył jakiś wyjątek to niedobrze i zapominamy o tym.