https://www.youtube.com/watch?v=tiQbOncJ30M
Nie dziwota, że zawierzyły mu miliony...
Wersja do druku
https://www.youtube.com/watch?v=tiQbOncJ30M
Nie dziwota, że zawierzyły mu miliony...
To chyba lamie regulamin
bardzo dorby film wspanialy montaz polecam
chyba kolegi jutro z nami nie bedzie
Hahaha juz sie polaczki powazni patrioci oburzaja bo ktos wstawil hitlera
gnije z tej propolskosci gimbusow
większość dyktatorów/prezydentów to dobrzy mówcy
Hitler chciał dobrze...
Napisz do Vegety albo Tygryska z pytaniem jak być dobrym trollem, bo idziesz złą drogą
tak jak kurwa wojtyła nie wiedział o pedofilii
nie chcę bronić jakoś hitlera, bo bardzo mieszane uczucia xD ale wiele wskazuje na to, że wcale nie był taki zły, jak się go przedstawia, przegrał, a wiadomo, że historie piszą zwycięzcy, w tym wypadku żydzi i komuniści, przykładem jest choćby nieudokumentowane 6 milionów zamordowanych żydów, a istniejące dokumenty wskazują na dużo duuuużo mniejszą liczbę
a co do żydów to chyba widać jak to z nimi jest, więc bym się nie zdziwił gdyby to było prawdą, że hitler did nothing wrong xD
nawet jeśli policzyć te 6 milionów żydów, to rzesza i tak zabrała życie 4 razy mniejszej ilości ludzi niż bolszewicy (o ile dobrze pamiętam), już tam o chinach czy wietnamie nie wspominam, ale dzisiaj to swastyka jest zakazanym symbolem, a sierp i młot jest ok, a hitler w ogóle uosobienie szatana
czasem warto popatrzyć na fakty z wielu różnych źródeł, a nie tylko ścieku, który chcą nam wszędzie wpoić
żeby nie było, mój pradziadek był w auschwitz, fanem hitlera nie jestem, choć uważam, że był to inteligentny, uzdolniony i charyzmatyczny człowiek, czy chciał dobrze czy nie to już inna kwestia, bo prawdy raczej nie odkryjemy
rykłem xD w sumie jak przy każdym twoim poscie xD
hitler dindu nothing wrong
hitler nie zrobił nic złego
Ale przecież Hitler nie wiedział o holokałście a do tego według amerykanów był on Polakiem.
nie ma to jak III Rzesza co?
Za Hitlera były niższe podatki i mogłem hodować w domu słonia.
o wy kurwy - jade po was
oficjalne stanowisko ANTIFY TORG.PL
hitler did nothink wrong
ma pan dowod?
chuj wbijam w hitlera dobrze że z dech teraz na horyzoncie mamy panią angelike makrele która jest gorsza od hitlera i pana junckera który jest gorszy od gebellsa
Ja tam się wcale nie dziwię, że Hitler się dziś staje celebrytą wśród młodzieży. Hitler przecież palił wszystkie książki. :P
hurr durr hitler zly bo zabijal wrogow
jak tak mozna zabijac wrogow XD
byl brutalny i bezwzgledny i wlasnie kurwa dlatego podbil cala europe
zbrodniarz wojenny kurwa. wojna to wojna, polega na tym zeby wytepic przeciwnikow i ja kurwa wygrac, a nie ocieplic swoj wizerunek.
szanuje hitlera jak pojebany, jeden z najwiekszych przywodcow wszechczasow, gdyby nie choroba i jego lekarz-swir to wygralby wojne.
w takim razie kazdej wojny daloby sie uniknac i jakos sie dogadac, ale niestety tak nie jest. hitler uwazal ze niemcy to rasa panow i nalezy im sie caly swiat, wiec robil wszystko zeby go podbic. bardzo duza czesc niemieckiego spoleczenstwa popierala hitlera i dla nich byl to wspanialy lider ktory chce dla nich dobrze.Cytuj:
zaczynasz wojne mimo, ze nie musisz
i nie trolluje, jakbym byl niemcem podczas II ws to bylbym jego najwiekszym fanem a kazde przemowienie ogladalbym w tv na stojaco :)
no ale gdyby hitler szanowal a prynajmniej udawałby ze szanuje podbitych rosjan to losy wojny moglyby wygladac nieco inaczej :)
Rzadko bo rzadko, ale zdarzali się tacy którym nazizm się nie podobał
https://i.imgur.com/S8HofrL.jpg
długo trzymał i mu ręka ścierpła ;/
wciągał byś tyle ścierwa co hitler tez byś był mówcą wrzechczasów
Hitler zaczal wojne bez powodow iksde a dlugi to zaden reason chyba zyjemy w innych swiatach
no tak wybudowanie przez sowietów pół tysiąca łodzi marynarki wojennej w przeciągu kilku lat i jeszcze większych ilości czołgów i sprzętu wojennego wcale nie było znakiem że szykują się oni do wojny...
Rozpoczęcie wojny przez hitlara było rozsądnym posunięciem zwłaszcza gdy był na skraju kryzysu. To był jedyny moment gdy to było jeszcze możliwe. Ale oczywiście polaki durnie zamiast się dołączyć do niego i uderzyć razem na rosje to oczywiście nie. Zwłaszcza że hitler nie miał zamiaru napadać na polske tylko traktował ją jak sojusznika w przeciwieństwie do innych krajów
newsweek legit info scam free potwierdzam ta wersje zdarzen, bylem tam i widzialem
W takim razie co z antyslawizmem? Polacy w tym przypadku byli traktowani, jako zagrożenie na równi z żydami.
Antyslawizm był składnikiem niemieckiego nazizmu szczególnie artykułowanym przez wielu nazistowskich funkcjonariuszy z Adolfem Hitlerem[5] na czele, w którego wypowiedziach często pojawiały się sformułowania o traktowaniu Rosjan i Polaków na równi z Żydami[6]. Niemiecki rasizm zawierał dwa podstawowe elementy: antysemityzm oraz antyslawizm, które wiązały się szczególnie ze stworzeniem tzw. „przestrzeni życiowej” dla Niemców we wschodniej Europie „Lebensraum” kosztem mieszkających tam populacji słowiańskich i ludności żydowskiej.
hitler zaczal wojne bo mogl, nie bylo broni jadrowej
gdyby nie fakt ze teraz wiele krajow jest w posiadaniu atomowek to bylibysmy juz po X wojnach swiatowych, ale teraz ryzyko rozpoczecia wojny jest w chuj wieksze niz kiedys
chyba nikt nie wierzy w to ze nie ma wojen na taka skale bo to nieetyczne, czy cos XD
hitler normalny gosciu
jak juz wychwalamy niemieckiego przywodce to cos jest nie tak xD
co nie zmienia faktu ze tez szanuje ;]
edit. o kurwa to nie hp, wez jaksi dobry mode polacz posty ;/