Jako powód podaliście kropkę. Za co ban? Dlaczego uważacie że jestem czyimś MC? bo wspomniałam o kociembie? mam chłopaka na tym forum, więc nie dziwne że wiem takie rzeczy.... :/
Wersja do druku
Jako powód podaliście kropkę. Za co ban? Dlaczego uważacie że jestem czyimś MC? bo wspomniałam o kociembie? mam chłopaka na tym forum, więc nie dziwne że wiem takie rzeczy.... :/
ban niesłuszny pozdrawiam
no niesłuszny, ani ja troll ani facet. większej dyskryminacji jak tutaj to nie doświadczyłam nigdzie
Jedyne co pomoze to zdjecie cyckow z napisanym flamastrem/farba ania9393-TORG.
kociemba nie trolluj ;/
torozumiem że jak facet oczekuje weryfikacji to każecie mu pisać na pisiorku 'I love you Master'? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
No tak, ja wysłałem bez napisu i nie uznali ;///
Nikt nikomu nic nie kaze. Przynaleznosc do spolecznosci torgowej to PRZYWILEJ, a nie kara czy obowiazek.
Zgadza sie, mam cala kolekcje siurkow z napisami "I love you Master" i uwazam to za normalne, kazde zdjecie jest opisane data oraz nickiem uzytkownika, nie wiem co w tym dziwnego.
@Byczek ; pomusz :(
Jak Byczek wyśle swojego to nie przejdzie, Master dokładnie weryfikuje wszystkie
ja to bym pisal do prokuratora generalnego dziura w dupie on ci pewnie pomoze
pzdr
tak kończą frajerzy, opuść to forum bo hucksteR cie dojebie młotkiem
aha
na torgu taka brudna podłoga bo wszystkie szmaty z forum wyrzucają
współczuję waszym kobietom takiego prostackiego zachowania
o ile macie jakąkolwiek
tylko z nerwów niech nikt nie łapie za młotek...
Jak przestaniesz pajacować to mozesz korzystac z forum ile chcesz, wystarczy ze zaczniesz sie wypowiadac jak cywilizowany człowiek zamiast trashtalkowac o dyskryminacji
Po banie ofc
kto zbanował jak tu nie ma moderacji?xd
Ja
mlotkiem ją
jak bys pokazała te cycki, dupe i pieroga to bys miała dużo większy szacunek na forum
Zostawić Was na chwilę, wszyscy dostajecie po warnie, bo widzę że niczego sie nie nauczyliście. Ania, napisz na priv, zobaczymy co da się zrobic.
w sumie szkoda ze nie mamy tu zadnej aktywnej uzutkowniczki
eh, burdel się tylko zrobił...
póki co zamykam, poczekajmy aż wypowie się ktoś, kto zna temat a nie tylko chce pośmieszkować
@Decretis ;
Konto wygląda na multi tak ewidentnie, że ciężko uwierzyć w pomyłkę. W dzisiejszych czasach nie liczysz chyba na dowód w postaci powtarzającego się ip, nie? Jak Ci zależy na ściągnięciu bana to zastanów się jak możesz udowodnić chociażby to, że jesteś dziewczyną i wtedy możemy porozmawiać. Zapraszam na pw z propozycją rozwiązania problemu, może być bez zdjęcia cycków.