Był ktoś? Jak wrażenia? Teoria sprawdza się w praktyce? Faktycznie można przeżyć to co obiecują? Rozumiem, że mężczyzn trochę więcej, ale serio jakieś panie skorzystają z darmowej wejściówki na bukkake party?
Wersja do druku
Był ktoś? Jak wrażenia? Teoria sprawdza się w praktyce? Faktycznie można przeżyć to co obiecują? Rozumiem, że mężczyzn trochę więcej, ale serio jakieś panie skorzystają z darmowej wejściówki na bukkake party?
Ale czy torg jakiś chodzi
A matka wie że chodzisz na takie sprośne rzeczy? Weźcie tego filipa opanujcie takie tematy na poważnym forum katolicko-młodzieżowym
Syto, nie wiedziałem że na naszym podwórku oficjalnie funkcjonują takie rzeczy, ludzie są o wiele niżej niż zwierzęta
to prawda, ze na takich imprezach sa głównie janusze i grazyny + troche obleśnych samotnych typów? studentki raczej w takie miejsca nie chodza xdd
z tego co na tym o2 pisza to same przegrywy tam chodza albo typy po 40 xD
ja parę stron przeglądnąłem na o2 to bardziej ludzie/pary koło trzydziestki niż po 40, nie jestem ekspertem, ale wydaje mi się że w takich klubach różnorodność ludzi może być dość spora, gdyż swingerstwo jest rodzajem fetyszu i raczej żadna grupa ludzi typu janusze i grażyny nie ma na to monopolu(nawet bym powiedział że może być tam mało januszów i grażyn ze względu na kompleksy oraz "to co ludzie pomyślą")
ale w sumie to chuja się znam xD ale forum ded to se chciałem posta jebnac nk sprostuje jak coś
Kto z cwksu? niech pójdzie i sprawdzi :(
Nie wiedziałem, że istnieją takie lokale w Polsce. Jest gdzieś jeszcze taki?
wkręciłem się i czytam te komenty na o2, widzę nieźle się tam dzieje
To jakiś torg chętny? W sumie grotkę bym komuś pozwiedzał
Moze torgowy meeting w lavie?
tylko trzeba się w pary dobrać to taniej wyjdzie
moze wjedziemy grupowo???
Grupowy ganbang. Ktoras z torgowiczek sie pisze?
lokacja na torg meeting 2017 zarezerwowana
10k lajkow i robie streama z lava club warszawa
mozna tam wjezdzac na bilet rodzinny??? i na karte duzej rodziny??
Tak, jest też zniżka studencka...
a dla seniorów?
Dla takich mocno starszych to chyba tylko kombatanci
edit
Są też zniżki dla niepełnosprawnych
a można sobie pójść i zwalić gdzieś sobie na boku?
Czyli zabawa w takim klubie polega na tym, ze wchodze sobie, podbijam do jakiejs typiary i ja po prostu zapinam jak gdyby nigdy nic w ogolnodostepnym pomieszczeniu?
jak bedzie Cie chciala to tak
Ale jak to tak przy wszystkich, to nie ma nawet jakichs odosobnionych pomieszczen? xD
są 'roomy' masz galerie na stronie
Na zdjęciach i w opisie wygląda to super, ale już sobie wyobrażam kto tam przychodzi.
Chociaż z drugiej strony, zamiast zapłacić 100 zł za wejście bez pewności, że spotkamy tam dziewczynę, która chociaż trochę nas podnieci to chyba lepiej pójść na zwykłe dziwki :P
A przepraszam jak wygląda wtorkowe bukkake?
Jeżeli przychodzi mało dziewczyn (chociaż kto wie, dużo jest nimfomanek) to nie zdziwiłbym się, gdyby były tam zatrudnione przez właścicieli kurwy, żeby nie było gej party
jezeli wejscie tam kosztuje te 100zl i klub nie zarabia na niczym wiecej to by ich te dziwki wiecek kosztowaly niz zaplaca klienci za wejsciowki
100zl i drugie 100 za open bar
no tak tylko dziwka bierze 1.5k za 1 noc(z jednym facetem!!!) wiec w najlepszym wypadku trzeba by 15typów na jedna kurwe zeby jej sie to opłacało. chociaz na jej miejscu wolalbym z jednym typem cala noc spedzic niz dac sie ruchac 15 xD
nikt nie napisal co to za klub, mimo, ze po postach jako tako moge wywnioskowac, to jednak przydalby sie jasny i klarowny opis w jednym miejscu xD