Dzień dobry chciałem kolejny (x) raz zwrócić uwagę na kwestię kompletnego braku sensu przymusu rejestracji na forum i zapytać, czy długo tak jeszcze będzie
Pozdrawiam,
Xan Vyshargus Qimsoe, Władca Legend
Wersja do druku
Dzień dobry chciałem kolejny (x) raz zwrócić uwagę na kwestię kompletnego braku sensu przymusu rejestracji na forum i zapytać, czy długo tak jeszcze będzie
Pozdrawiam,
Xan Vyshargus Qimsoe, Władca Legend
Ale argumenty jakieś czy coś?
Plis ratujcie forum
odświeżam
no gościu nie dociera że archarius chwilowo czasu nie ma? cos ty taki niecierpliwy
może archarius tak naprawdę nie istnieje
Archarius pojawia się pare razy do roku gdy jest całkowite zaćmienie księżyca, kolejne będzie 7 sierpnia między 12:52 a 14:08, także wtedy może uda wam się coś załatwić
A może by tak Torg 2.0? ;d
już jest
i wcale mnie to nie dziwi ^^
a jakby jakiś admin rozjebał to forum wpizdu i nagle cała społeczność torga zniknęłaby z sieci?
jak arch powiedział że zrobi, to zrobi - nie trzeba mu co rok przypominać
We sumie to jedyne posty jakie widzialem od Archa to te z 2006 roku, wiec to moze byc prawda ;/;/
moze go po prostu stagujcie geniusze???
@Archarius ;
Niech ktos do niego napisze na fb albo na gg albo zadzwoni.
W ogole Arch se zrobil forumek pewnie myslal, ze bedzie tu 5 uzytnikow na krzyz po roku mu sie znudzilo, a torg wyrosl na potege chrzescijanskiej czesci internetu no niezle.
archarius kazał przekazac, ze niedługo sie tym zajmie. w razie czego mamy mu za 3-4lata przypomniec
Komisja w składzie: Ja (Kłos poszedł zrobić kupę, Arch powiedział w lutym, że nie ma chwilowo czasu i wróci za 2 lata, Decretis akurat drapał się po głowie, spleen grał w CS, a reszta ekipy nie potrafiła przejść zabezpieczenia captcha) ustaliła, że niestety zasoby jakie posiadamy nie pozwalają nam na wprowadzenie tej zmiany w życie, ale dzięki za propozycję i w razie czego podsyłajcie jakieś fajne pomysły, na pewno rozważymy ich wprowadzenie :)
Za proxy cloudflare jesteśmy już hoho czasu.
administracja tego forum to jebane 10/10 xD