Nic sie nie zmienilo i dalej nie wiadomo co jest za bramka?
Wersja do druku
Nic sie nie zmienilo i dalej nie wiadomo co jest za bramka?
wiadomo, za bramką jest teleport
kharsek wiedzial nie powiedzial
czekamy na dev onicę i wtedy będzie wiadomo (jeszcze z rok pewnie), na północ od port hope pojawiła się wyspa i ponoc tam był kharsek widziany na exivie
dalej bez pucy?
Dev ze 3 dni bije level a ma jeszcze 25
i jak mnie pamięć nie myli to mówił, że będzie na streamie razem z ekspozycją jego/blokera rarów
jeszcze 9 lvl także przygotujcie kiełbasy
ale bedzie ale bedzie.
obstawiam, że cipsoft wymyslil jakies gówno
Kharsek pewnie jako typowy br dzień przed lub w dniu wbicia 999 przez dev pokaże co tam jest, żeby się dowartościować że zrobił na złość Polakowi
jestem pewien że tak zrobi xD
W chuju mam frajerskiego brazola czekam na stream polaka bo przeciez on sam nie wie co tam jest a kharsek wie i nie bedzie reakcji takiej na streamie
ja obstawiam że nic tam nie ma, albo dredziasz'lvl'1500
podobno brazol wszedl i spierdolil stacje bo chyba nie dal rady czy cos, wyszedl, drugi raz sie nie da wejsc XDDD dlatego devo wchodzi z knightem tam, tak przynajmniej na streamie mowil
Było po wejściu Kharska, że mu sie podobno achievement pointy zmieniły, także coś za tym tp zrobił, a jak Dev onica ma zamiar czekać na Moonzina to jeszcze kilka miesięcy poczekamy ;d
Moonzinowi podajże 25lvli brakuje, podejrzewam że kwestia 3-4 miesięcy aż wbije :D
zapraszam do ogladania Devoniki na twitchu, dla torgow bedzie ulga na czacie i za trollingi nie beda karane banem z mojej strony
Kiedyś napisałem "Dziwki" zamiast "dziki". "gdzie lecicie dziki?" I dostałem perma :/ możesz zdjąć? Nick Goronco
Nie wiem czy on uzbierał z 50$ xD. To jest jebany lamus na tym steramie w dodatku view boty ma :)
myslalem ze to typiara ale spk
Przecież devonica to laska
Sa jakies nowe informacje na temat tego co sie tam znajduje?
za 10 lvl się dowiemy
Nie dowiesz się za 10lvli bo Devonica wbija tam razem z knightem a Moozinowi zostało podajże 25lvli do wbicia
https://mmorpg.org.pl/news/zobacz/wy...-tajemnice-gry
Cytuj:
Kilka miesięcy temu wspomniałeś na swoim streamie, że nie zamierzasz niczego ukrywać, a cała akcja będzie transmitowana na Twitchu. Czy to się zmieniło?
Postanowiliśmy z Kharskiem (TOP1 w Tibii) i Moonzinnem (TOP3), że nic nikomu nie pokażemy ani nie powiemy.
dev onica już 996.
Ale cwel
Proponuję usunąć temat, coby nie dawać mu atencji
ooo jeżeli to prawda to kończę support jego kanału na twitchu
ps. i tak były nudne streamy
szkoda gadać szkoda szczępić ryja
śmieszna sytuacja z ta bramka
Ale podkrecaja cala ta akcje, kurwa, a liczylem ze jeden madry pokaze.. moze sie boja upadku tibii jak sie okaze ze tam nic nie ma :D
ps ten link z mmo mi nie dziala, jakas zjebana stronka, czemu w koncu nie chce pokazac co tam jest?
Czekajcie zaraz kupię wam chusteczki to się powycieracie xD
Szanuję tego devonike
xDD wy debile przeciez ten wywiad został dodany w ładna pogoda
nie wierze lykneliscie to lepiej niz sasza grej a sraka wam taka z dupy poleciała jakby pol narodu wytepil
> 2017
> ładna pogoda 31 marca XD
ale jak typek faktycznie zapowiedzial ze pokaze co jest za bramka zeby zebrac publike a teraz sie wypial to frajerstwo troche :v
1. Jebać brazola, pokaże co tam jest.
2. Pokaże, jak uzbieram $2k z donejtów na strimie.
3. Ugadałem się z Kharskiem, nie pokaże.
xD
Zobaczymy jak to będzie. Jeżeli serio tak ludzi w chuja zrobi, to nie pozdrawiam ; )
W ogóle jak można na takim lvlu mieć: Achievement Points: 262 xD
Oni w ogole sa nie powazni xD
Ludzie przestaną oglądać, przecież tego streama nie da się oglądać jest tak nudny - jeszcze te ich przymulone głosy to tragedia i reagują tylko na lizanie dupy na czacie xD
Ile sie wbija te 20 lvli? Chce juz wiedzieć co za ta bramka jest i bede spelnionym tibijczykiem
EDIT
Dobra, pluje na tych chlopaczkow, wole poczekać na Maurolkita, niż im nabijać oglądalność. Popatrzcie sie na ich posty na fb, mentalnie nie wyszli z podstawówki.
Mozesz cos wkleic? Nie wiem nawet co szukać xd
Ale co Ty się dziwisz jak ich nagle każdy zaczyna wyzywać? xD
Nawet nie chodzi o to (choc tutaj to pokazuja na jakim są poziomie "jesli Henio mi zabrał cukierka, to franiowi juz nie dam") ale popatrz na komentarze, na ich styl wypowiadania sie, te przesadzone emotikonki i podejscie w stylu "chcecie zobaczyć co jest za bramka, to nas lizcie po chujach, a i tak nie wiem czy wam pokażemy". To jest ewidentne plucie w twarz ludziom którzy na to czekają. Jesli mysla ze są bogami dla nas wszystkich, to mam nadzieje, ze sie przeliczą