jaka profka oplaca sie grac na pustym servie? ktora wykorzysta na maksa fakt ze kazdy resp jest wolny?
Wersja do druku
jaka profka oplaca sie grac na pustym servie? ktora wykorzysta na maksa fakt ze kazdy resp jest wolny?
jak kasteria to palek :D
na rl, i czemu akurat palek?
jaki palek tylko i wylacznie ms
czemu ms? mozecie sie rozpisac troche? :s
ms to typowy PG od 0 do XXX lvl, palek słabnie po 100lvl, obczaj YT
na jakim respie msem robi sie pg? jak jest wolny
bonebeasty na goromie :-D
od 45 frosty z sd - waste
od 70 mino oramond z sd - waste
od 100 gloothy - profit
od 150 (można próbować wcześniej ale dobrze jest klepać od 150 bo wtedy wlatuje gill set) west oramond - waste
ja tak grałem moim msem, są jeszcze jakies spike'y, soule itp ale ja szedłem po najmniejszej linii oporu (czyt. brak długich questów dostępowych)
Na spike nie masz żadnego questa xD
co do profitu to czasami uda sie na lizard city
do tego choseny
quary
brimstone bugi
po ile jest gp na pustych servach?
a to nie jest zazwyczaj tak ze serwer jest pusty poniewaz lidujaca guilda zrobila dominando?
Jeżeli Ty myślisz o calvie/calverze to nie jest to pusty serv i na pewno nie będziesz mógł ot tak sobie grać, szczególnie teraz na calvie kiedy wojna jest. Co do kasy jak ktoś się pytał coony w cenie 15k
No ale po to się expi na mino oramond, żeby zbierać korzenie i robić PG. To jest bardzo dobra taktyka bo od 70? (nie pamiętam dokładnie ale coś koło tego już expiłem) ciupiemy mino zbierając jednocześnie korzenie (i biorąc czasem taska na mino/blood beasty) a po ukończeniu zbiorów mamy odpowiedni lvl (100+) na gloothy.
Dostęp na bandity to must have dla solo profy magicznej
No to to jest niepodważalne. Przecież gloothy to profit i exp na zayebistym poziomie. Ale uzbieranie tych wszystkich punktów nie jest takie proste i szybkie :P Tym bardziej na niskim lvlu, bo na +150 latasz na korzeniach bez zabijania noobów albo robisz kolorki. Kolorki trochę słabo na 70, chyba że z kimś
Gościu odpuść sobie tą Calvę czy Calverę, dostaniesz hunta po tygodniu albo taki payment, że się zesrasz. Tam nic innego poza dominando nie znajdziesz, zresztą takie bandity na 100% są ciągle bocone przez chary rządzącej gildii.
Na servie gdzie gram moja gildia ma dominando;)