NVM DO zamkniecia temat jak coś,
Wersja do druku
NVM DO zamkniecia temat jak coś,
O jakiej promocji mówisz bo miałem pobrać własnie spotify?
0,99 groszy za 3 miesiące używania, taka promocja, ludzie na allegro sprzedają multum kont, tutaj moje pytanie jak to możliwe, czy mają po 100+ kart kredytowych/debetowych?? raczej wątpie żeby to było możliwe, a cwaniaki sprzedają po +10 zł
I jakie są profity z płacenia za to ? Bo własnie zainstalowałem sobie no i taki można powiedzieć youtube ,wpisuje sobie nute i słucham ew szukam tam po tagach i kategoriach ale za co tu się płaci i co daje te premium
brak reklam, limitow przelaczania utworow. nie wiem jak sprzedaja cwaniaczki ale kupowalem konta i normalnie mozna bylo sluchac
troche offtop ale bez sensu zakładać nowy temat. Z ciekawosci pobralem odpalilem,odpalam jakas losowa playlsite top50 global czy cos i nie moge przesluchac np numeru nr4 tylko moge cala playliste odpalic w losowej kolejnosci,rozmumiem ze jak zaplace to sie zmieni ?
I w czym to jest lepsze od youtuba ?Mniej neta zjada czy jakie inne profity z uzywania tej apki sa?(po za tym ze dziala w tle)
Czy da rade przerzucic swoja playslite z yt na spotify czy musze kazdy utwor pojedyczno dodawac na nowo ?
Pytam calkiem powaznie bo nigdy jej nie uzywalem
Nie potrzebuje innych ale jak juz mam sobie to wykupic to chcialbym wiedziec po prostu za co place
Dlatego pytam o te shuffle play (wbijam na playliste losowa i nie moge odpalic sobie jej inaczej niz przez shuffle),to zmieni sie dopiero po zaplaceniu ?
Czy moge jakos zsynchronizowac playlista z mojego telefonu/youtuba na spotify?
Co jeszcze daje te premium i ogolnie co spotify ma nowego w prowaniu do tego przykladowego youtuba ?
@edit Nvm znalazłem ,brak reklam,shuffle off i downlaod nut o ile dobrze czytam + lepsza jakosc to zawiera premium
dalej ta aplikacja zajeżdza dysk ssd w miesiac tak jakby ktos go uzywał przez 2 lata?
niedawno jakoś naprawili jak dobrze pamiętam.
@top
no ogólnie to kiedyś było można jakiś tam fake numer karty wpisać i miało się premium i działało to dość długo, teraz dunno jaki jest sposób, czy np dalej mają stare konta, czy dalej te same obejścia są.
also.
youtube też działa w tle więc fajnie jest wtedy ale ani na spotiguwno ani na youguwno nie ma bezstratnej quality jakości więc pluje :kappa
Mi apka yt w tle nie działa a pokazuje ze mam aktualna wersje @moth ; ??
Chodzilo mu o wersje na komputer xd
nie no, wiem że apka youtuba nie działa tak, bodajże ten youtube red coś takiego umożliwia ale to u nas niedostępne. natomiast używając youtuba przez firefoxa w tle wszystko śmiga ładnie.
dobra darmowa apka do muzyki to jest apka xiaomi, tylko że tam chińskie znaczki, ale ogólnie to takie spotify premium tylko że za darmo
tidal ma chyba pierwszy miesiac za free polecam
lepszy niz spotify
tez mn sie wydawało spotifty?? a po chuj, mam jutubka albo se sciagne
odpaliłem z ciekawości i juz nie wyobrazam sobie tego nie mieć xD po prostu mega wygodna sprawa + legalna, ktos chce cos puscic gdzies to hops w wyszukiwarke i masz, do tego zzera niesamowcie mało neta co jest dosyc istotne na smarfonach no i mozna sciagnac swoje ulubione utwory/albumy/wykonawcow zeby odtwarzac bez neta
Po wykupieniu możesz wybierać jaki utwór chcesz, możesz przewijać ile chcesz, dodatkowo spotify bierze W CHUJ mało inernetów.
Polecam serdecznie do mobilnego słuchania, jak nie chce ci się ściągać muzyki ;d
@Wojtczak ;
Mi tam yt działa w tle
:pZałącznik 356504
Nie wiem dlaczego zwykla apka yt nie może dzialać w tle ;/ anyway przekonalem się do tego spotify i kupie sobie te premium za 0.99
W spotify tez jest fajne, ze mozesz sterowac apka z jednego urzadzenia a gra na innym.
W sensie uzywasz telefonu zeby sluchac z glosnikow podlaczonych do komputera. Nie da sie sluchac z tego samego konta na dwoch roznych urzadzeniach naraz, albo to, albo drugie.
1. Poprawione
2. http://www.dobreprogramy.pl/Martwisz...ews,58093.html
Z ciekawosci, sprawdzilem sobie moj ssd. Uzywam go 2 lata, spotify od roku jakos, moze mniej. Sporo pracuje na malych pliczkach czesto zapisywanych na tym dysku. CrystalDiskInfo pokazuje ze przepracowane ma 10TB danych. A wg testu moj dysk Samsung 840 wytrzymal 900TB. Nie ma sie co bac :)
:)
refreshuje temat,
potrzebuje 1 konta premium, poratowałby ktoś?
99 groszy Cie to będzie kosztowac, moge przelewem błyskawicznym z ideabanku przesłać 2 zł, priv me
Sciagnij sobie przegladarke Firefox to Youtube bedzie Ci dzialal w tle. Chyba, ze masz iOS to lipton wtedy.
Taki pro tip jakby ktos nie wiedzial.
Da sie. Po to jest opcja family czy jakos tak. Sluchasz muzyki na jednym koncie z kilku urzadzen nawet w reklamach spotify o tym napierdalali ciagle o.O