Witam,
Poszukuje ludzi badz nawet jednego pojedynczego człowieka :) do gry od 0 ,wybieramy jakis serwer gramy od 0 . Przychodzimy z pracy/szkoly gramy razem expimy sobie itd itd itd
Wersja do druku
Witam,
Poszukuje ludzi badz nawet jednego pojedynczego człowieka :) do gry od 0 ,wybieramy jakis serwer gramy od 0 . Przychodzimy z pracy/szkoly gramy razem expimy sobie itd itd itd
no ja też myślałem o tym tylko ile masz lat?
21
mogę zagrać ED, masz już jakiś świat? Generalnie jestem chętny ale musi ktoś jeszcze grać. We dwóch to lipa trochę.
ja ms,jakis non pvp
proponuję Refugie, napisz do mnie na pw. Podam Ci Team Speak i można pogadać ale to jutro.
Weźcie sobie jakiś nowy serwer najlepiej Verlana (pvp). Gram tam więc mógłbym z wami w teamie pograć. Aktualnie mam 40 Ek.
ja chetny tylko dajcie swiat i ts
Najprawdopodobniej będziemy grali na non pvp także verlana odpada.
@ up
Pisz do mnie priv jak coś.
też mógłbym pograć z wami, pare dni temu zacząłem na Antice kupiłem pacc na 10 dni (mam go do 12.12), ale Antica jest tak zabocona, że chyba sobie odpuszczę. Jak coś dajcie znać ;)
Może inferna ktoś coś ? Aktualnie będę miał duuuużo czasu wolnego, więc można coś pyknąć :)
Wolny spot zostal EK.
Piszcie priv
Jak będziecie chcieli na refugię wpaść, to mogę wam coś pobloczyć, mam 127ek, gram może godzinę-dwie dziennie
Ja mam swojego tema speka jak coś więc trzeba się zdecydować na świat i można zaczynać.
w sumie moge sprobowac, nie mam aktualnie checi grac w nic innego wiec moge w tibioszke sprobowac :P ekiem gralem najczesciej wiec ideolo
No to super mamy skład. Można coś zacząć kminic. Wrócę Wrócę.pracy koło 22 to można pogadać
w sumie nie mam nic do roboty teraz to moglbym jzu postac zalozyc i cos popykac, czyli Refugia? facc czy pacc? start z cc allegro czy od 0?
Pacc chyba ja przynajmniej mam pacc. Co do świata to trzeb się dogadać.
też mam pacc, narazie do poniedziałku, ale jak coś przedłużę. Decydujcie się na świat najlepiej jeszcze dziś to się nocke na off postawi. ;)
też mi na tym zależy właśnie. Macie jakieś vouchery? Używamy ich czy nie?
ja voucherów nie mam żadnych ani ccków, także od 0 kompletnie będę zaczynał ;p. chyba, że się na refugie zdecydujecie to mi tam stoi 19 sorcer, którym bym mógł popykać ;p
Dawajcie na Refugie, dobry świat
Ja mam 7 dni. Proponuję Guardie. I oczywiście pacc bez pacca nie ma co grać :).
To męska decyzja ;)
rowniez mam voucher na 7 dni ale aktywuje go jak bede mial wiecej wolnego czasu bo teraz to w sumie szkoda nawet :P na Guardii mam 40+ palka i ed ale musialbym confa zamowic :c
mi teraz zalezy zeby znac na 100% swiat to zaczne juz pykac powoli
jeśli gramy od zera to musi być świat na którym nikt nic nie ma.
Mi to tam nie robi, dla mnie możecie mieć po 1000 cc ;p. Więc na Guardie wbitka?
wybierajta panocki, mi to osobiscie rybka.
ja generalnie nie mam mikrofonu zamówiłem i jutro będzie, więc jak coś to Team Speak jutro. Podać mogę dziś, ale to PW.
Tak dawajcie guardie. Niech każdy robi profke która miał zrobić ja ms. Ktoś się deklarował na RP ed i ek więc róbcie
Ok zakładam ED na Guardi :)
okejka
ja lece z RP :) dziś przejdę tylko to dawnport i offline stawiam
jakie macie nicki?
Git wyślijcie mi na pw swoją profke i Nick . Gramy na guardi
Pan Wiatraczek xD
Rhadarion ED
Załącznik 356388
Em? Ktoś coś?
@edit;
Mam tak tylko na nowej postaci...
to co nie możesz się zalogować?
Spróbuj przeinstalować Tibię. Ewentualnie pobierz ponownie Tibie 10 czy 11, która wolisz i zainstaluj, mi to pomogło wczoraj jak nie mogłem na noob chara wejść :p
@edit
Jeżeli ten problem masz na v.11 to zainstaluj starą (10) i tam spróbuj, bo od wczoraj sporo osób ma z 11 problemy.
@top
Jeżeli już się zgracie, to załóżcie temat ze zdjęciami to popatrzę jak biega kilka osób o tych samych lvlach razem xd
Dlaczego nonpvp? Chciałem dołączyć ale tak to nie ma sensu
jak ktoś pyka na tym nowym serwie EU to priv
@Perkun ;
Jak już można wyczytać na stronie głównej:
To już nie powinieneś mieć problemu z crashowaniem klienta.Cytuj:
tibia.com napisał
jak coś,to zapraszam na Nerane ;)
gramy już na Guardi
pogralem dzis chwilke, wyjebalo mnie 3 razy, daje sobie psokoj na dzis :p
Spoko wbijamy trochę większe lvle solo A potem w party pokminimy
Ostatecznie wszedłem na flashu, tam mogłem zrobić ten niby żałosny tutorial i potem już mogłem zalogować się na kliencie...
Tylko. Jakieś porady do expa dla maga? Dawno nie grałem nie mówiąc już o magu, którym nie grałem prawie nic. Zarówno dla facc i pacc, narazie pewnie się od pacca wstrzymam, ale kto wie :)