Istnieje jeszcze coś takiego? Jakieś strony na których klika się jakieś reklamy czy inne gówna? Wiem, że mega kasy z tego nie idzie wyciągnąć ale jakieś 50-100 CBL chyba da się ogarnąć?
Wersja do druku
Istnieje jeszcze coś takiego? Jakieś strony na których klika się jakieś reklamy czy inne gówna? Wiem, że mega kasy z tego nie idzie wyciągnąć ale jakieś 50-100 CBL chyba da się ogarnąć?
Tak istnieje. Patrz mój opis. Za nie robienie niczego dostaje 3$/miech. :D
Ogarnij forum od zarabiania w internecie. Jak masz jakieś umiejętności to można normalnie w necie zarabiać. Programowanie, pisanie stronek, grafika (teraz już dosyć trudno) i inne.
Kilka rzeczy jest też napisane w finansowym ninja. Świat jest otwarty. Ale sam musisz trochę ogarnąć.
Ja właśnie się zastanawiałem czy pisać temat w Hyde parku bo chce sobie zebrać do kupy wszystkie możliwe zdalne (tj do wykonywania z domu) zawody
Na myśl przychodzą mi:
-pokerzysta
-programista czy grafik
-streamer
-jutuber (nagrywający jak np MMK ze schowka na miotly)
-inwestor giełdowy?
-gracz niektórych gier online od tibii po jakieś esporty
-właściciel jakichś serwisów internetowych
-scammerzy na płatne SMS i inne gówna
-showup
Dawać więcej pomysłów
kupujesz bota od ziomeczka z torga i stawiasz farme na tibianik
na clixsense idzie spokojnie ogarnąć 7$ miesięcznie na wypełnianiu ankiet :)
cos wiecej o tym nozbe?
Na promowaniu ofert afiliacyjnych można sporo skubnąc. Za gówniarza w liceum udało mi się ponad 20k zarobic w ten sposób, no ale podatki... ;x
Ps. nie dam żadnych informacji więcej. I nie, to nie była prosty pieniądz
@Edit
W sumie można powiedzieć że 2 dni w tygodniu zarabiam "przez Internet"... Pracuję jako programista i 2x w tygodniu moge z domu kodzić. Chociaż chyba to się nie liczy xD
Podziwiam ludzi czytających tylko tytuł tematu i wrzucające swoje wywody tylko po to aby cokolwiek napisać. Nawet nie w temacie :D Jak na razie to tylko dwie osoby ogarnęły temat.
z tego co ja wiem:
-handel rzeczami z ali
-youtuber
-informatyk (programista, opiekun/tworzenie stron www, anything else)
-botowanie/maniakowanie w dochodowych grach
Nic wiecej nie przychodzi mi do glowy a juz na pewno nic z tych rzeczy nie przyjdzie bardzo latwo. Dobry kanal na youtube to nie prosta sprawa, na nauczenie sie informatyki tez trzeba sporo czasu poswiecic, na handlu z alim ciezko juz cos zarobic musialbys dobra nisze znalezc ktorej jeszcze inni nie zapelnili po brzegi, a wybic sie w grach to chyba najwiecej czasu zajmie :x
Tak czy siak podobnie jak z silownia, dzisiaj podejmujac pierwszy krok za rok mozesz juz mysle smialo wyciagnac z tego korzysci. 500zl/miech dodatkowe zarobku piechotą nie chodzi a i bardzo obarczajace to nie bedzie pracujac z domu, ale to dopiero po roku nauki/cwiczen/szperania w necie ^^
kurwa rekiny biznesu, 7 dolarów miesięcznie XD
Bukmacherka ;d
A tak poważnie to szukałbym jakiś promo na telefony z chin, zamawiał je w dobrej cenie i powinieneś nawet na tych tańszych przycinać po 50-100zł. Ostatnio dla siebie kupiłem telefon w promo za 325zł gdzie normalnie kosztował 450zł a na Allegro 550zł, więc w sumie można nawet coś na tym zarobić.
Jak nie szanujesz swojego czasu i chcesz poświęcać 10h miesięcznie na zarobek 10$ to coś znajdziesz, warto jednak się zastanowić, czy nie warto wziąć się za coś poważniejszego i podnieść jakość swojego życia.
"Nie czaje osób które wyjeżdżają tutaj z programowaniem czy streamowaniem. Nosz kurwa, mi chodzi o wypełnianie jakichś ankiet czy klikanie / oglądanie reklam... "
No lepiej w miesiac zarobic na pacc niz w kilkanascie-dziesiat minut xD
Trzebabyło napisać że to nie jest temat na poważnie, i wrzucić go gdzieś do jakiegoś hydeparku czy coś xD...
To już lepiej iść raz w miesiącu dorwać jakąś fuchę i w dzien zarobić na 3-4 Pacce..
A najlepiej to jest czytać ze zrozumieniem.
Koleś pyta o jakiś sposób, gdzie poświęci 3 minuty dziennie, żeby dorobić sobie na darmowego pacca, a ludzie mu wyskakują z programowaniem i streamowaniem, co zajmie mu minimum rok, żeby zacząć coś zarabiać. Temat jest na poważnie, ale totalnie nie o tym, o czym większość tu pisała.
No gościu przecież żaden scam, tak napisał pelikan z 44 postami który za kilka złotych sprzedaje swoje dane osobowe i godność więc to musi być prawda
@down
To niezła gangsterka że masz telefon i konto w banku na fejkowe dane
Posty mają tu jakieś znaczenie? Nawet gdybym miał ich tyle co Ty, napisałbyś to samo bo jesteś już do tego typu spraw nastawiony negatywnie. Ja nikogo nie namawiam, dałem tylko info, że jest możliwość zarobienia najniższej krajowej przy zwerbowaniu 100 osób i tyle, wyrazić opinie możesz, ale nie musisz od razu cisnąć od pelikanów.
Oprócz konta w banku i numeru telefonu, resztę danych nie trzeba podawać prawdziwych, a co komu po moim koncie w banku? Chwilówkę na mnie wezmą? A może kredyt? Haha, ja się nie boję.
@kajakk ;
Pewnie z internetu w free spotach też korzystasz :D
@Pelikan ;
Serio to zrobiles? Ja cie kurwa mialem za powaznego usera, a Ty probujesz skamowac ludzi na 20 zlotych xD
Temat o latwym zarabianiu pieniedzy nie moze obejsc sie bez uzytkownika @kaaczekk ; moze juz wrocil z dubaju i da nam jakies rady
oho, ktoś tu zaraz wyjdzie z banem xD
a co do zarabiania to swego czasu Dzzej opierdolił swoje za afair 30zł :kappa
O co chodzi bo nie rozumiem. Nawet nie znam tematu, ktoś mnie musiał z kimś pojebać ;d
@Master ;
@edit, a dobra już rozumiem przesłanie
proszę mnie tu nie obrażać
@ Nie wazne
gościu ale weź już wyjdź bo cała polska się z was śmieje komuniści i złodzieje, a reklamowanie tego twojego scamu będzie kasowane bo jest wbrew regulaminowi forum.
poza tym ja nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby wyklikiwać te wszystkie standardowe zgody za marne kilkadziesiąt złotych.
Może i być kasowany, wkleiłem tylko po to, żeby uświadomić niektórych, że gówno wiedzą, a się wypowiadają, a każda reklama tego typu to dla nich scam.
gościu, scam, piramida finansowa, sprzedawanie swoich danych osobowych, wszystko jedno. nie wiem gdzie ty żyjesz że naprawdę uważasz że coś jest za darmo. sprzedadzą baze numerów ze zgodami na przesyłanie treści reklamowych i już są na plus. zresztą po co ja z jakimś kokoszem gadam jak i tak nikt ciebie na poważnie nie weźmie xD
also
sugerowanie że nie dlatego żeby wkręcić paru naiwniaków do swojej sekty xD
akurat ta strona jest legitna, takze jesli ktos ma ochote zarobic 20 pare zl w 5 minut to zapraszam na pw
http://torg.pl/showthread.php?467312...godniowo-WEJDZ
http://wyborcza.pl/1,155287,20536998...a-200-mln.html
:kappa
nie no pewnie se coś tam zarobisz jak to jest nowe czy coś, ale sugerowanie że pieniądze spadają z nieba bo se poklikasz pare razy to xD
Ale chuj mnie to interesuje czy sprzedaje swoje dane czy nie, w niczym mi to nie zaszkodzi podać im mój 2 numer telefonu, czy numer konta który chuja im da. Jak dla mnie 20 ziko za 10 minut roboty za siedzenie na dupie nie jest złe, a pisanie twoje, że jest to scam, też jest chuja warte bo scam to nie jest, gdyby tak było jak piszesz to by nikomu nie wypłacili ani grosza. Każdy w inny sposób reklamuje swój serwis, a że oni w taki sposób to robią to mnie to powiewa, ja mam z tego siano. Gościu to nie jest żadna piramida, że po tygodniu zainwestowane siano przepada, w to nic nie inwestujesz, a kase wypłacasz od reki. W ogóle po chuj ja odpisuje skoro i tak żyjesz w swoim świecie.
Post jest usuniety, wiec nie mam jak sie zapoznac z tamtym, ale z tego wynika, ze @kajakk ; sprzedal swoje imie, nazwisko, numer banku i numer telefonu za 20 zlotych?
To niezle sie gosciu cenisz.
w sumie to jedyne co sprzedal to to, ze uzytkownik tego numeru telefonu posiada konto w takim banku
hyipy/obracanie krypto