Czy Halloween powinno być obchodzone w Polsce? :o
https://www.youtube.com/watch?v=4ke-XuztFfo
Wersja do druku
Czy Halloween powinno być obchodzone w Polsce? :o
https://www.youtube.com/watch?v=4ke-XuztFfo
nie wiem czy to Ty, ale tak chujowo zmontowane, mowisz w tak strasznie denerwujacy sposob, 0/11 nie rob wiecej dislikne unsub
Nie smieszne ,ciezko nawet te 3 minuty wytrzymac z tym typmem
I ofc ze Halloween na propsie, dzieciaki sobie cukierkow nazbieraja , nieco starsi zrobia impreze i popija a inni poogladaja poprzebierane 18stki w latex wiec same profity
Szkoda ze w u nas nie obchodzi sie tego jak mocno jak w Anglii , wszystkie domy i ogrody wtedy wygladaja super
Nie rób więcej, masz raka prostaty?
U nas dziadki idą do kościółka, potem na cmentarzyk jadą, palą świece, obgadują kto się jak ubrał ogólnie zaduma itp, a cyganie w tym czasie piją za zmarłego robią cichą posiaduwe przy grobie zmarłego i jest ok.
Wypierdalaj z tym gimnazjalnym humorem, na tym forum przebywają sami dojrzali użytkownicy.
wyjebane mam czy polak obchodzi halowin, czy wyjada z rowa gringle drugiego polaka bo to jego sprawa
moze nawet ogladac filmiki tego goscia co wrzuciles i to jego wybor, ze zdechnie po tym na raka z ujemnym iq
łapka w dół i spierdalam
czy Polak powinien robić takie chujowe filmiki?(#29 Pierdoły)
otóż nie
nie rozumiem ogromnego bólu dupska niektórych środowisk o Halloween, a na facebooku już mi się jakieś posty pojawiały typu " TO JE POLSKA, NIE AMERYKA"
gwoli scislosci to halloween jest irlandzkim swietem
ja wczoraj mialem przygotowane cukierki i zaden guwniak nie przyszedl xD
beka ze 3/4 polskich swiat jest zajebanych ale tylko o halloween jest bol dupy wtf
Naprawde tak trudno zrobic film bez tego zjebanego montażu rodem z rakowych kanalow na polskim youtube, które często nie mają kompletnie żadnej treści?
Jakbyś miał coś wartościowego do powiedzenia i nagrał to jak człowiek, to bym posłuchał. Póki co jedyne co nie odrzuca to głos. Ale życzę powodzenia
Kurwa w 24 sekundzie wyłączyłem. Ogólnie dodałem twój kanał do zakładek i będę wchodził co parę dni żeby dać łapki w dół pod każdym filmem. Nie rób więcej.
o chuj zepsułeś mi swoją mordą i tym filmikiem wjeczur
w ogóle jakim prawem jakiś jutuber ma mi mówić jakie święta mam obchodzić i jak?
a i szerokim łukiem to ja cie moge odstrzelić gimbusie
BARDZO DOBRY FILM RUP WIENCEJ NIE PATZ NA HEJTERUW
Z FARTEM
> 2016
> dawanie jakiegokolwiek jebania o to, że ludzie przebiorą się i pójdą się najebać
> xDD
A no i jeszce hurr durr Polak ma swoje święta, hurr durr chrześcijanin nie powinien obchodzić tego święta. Ciekawe ile ludzi traktuje to jako święto a ile jako okazja do imprezy, która będzie się o tyle różnić, że się ludzie poprzebierają.
Widocznie zalezy od rejonu w moim osiedlu praktycznie 70% domow byla poobwieszana,ozdobiona na prawde fajnie < wiec szkoda ze w Polsce nie widac tego az tak jak w Anglii ,o to mi chodzilo :) >
widocznie kwestia regionu/miasta/whatever
Skończcie już temat drążyć bo można raka dostać, facet się napali i zrobi kolejny głupi filmik.
Tak jak lajki pod postami na fejsie.
Dzięki za wrzucenie tu filmu. Wreszcie mogłem dać pierwszą łapkę w dół na yt od dawna.
troszke posmieszkowalem z tego, zlituje sie wiec i nie dam lapki w dol
Jak miałem z 12 lat to obchodziłem, w tym sensie, że do torebki na słodycze wrzucaliśmy 4 cukierki i z 200 zł w monetach, 10 złotowych banknotach itp. Ludzie widząc, że w siatce jest w większości kasa też ją wrzucali. Chodziliśmy tak we trzech, zazwyczaj było około 100 zł na głowę. Nawet strojów nie mieliśmy.
Każda okazja do spotkania się ze znajomymi i imprezowania jest dobra. Mi osobiście jako katolowi nie przeszkadza Halloween
Dla mnie to była zabawa na świeżym powietrzu, gdzie przy okazji zarobiłem trochę kasy. Ty pewnie jak miałeś 12-14 lat to napierdalałeś na budowie, albo czytałeś Mickiewicza i czułeś zażenowanie patrząc na swoich rówieśników. W każdym bądź razie, może i żebranie ale było śmiesznie.
boże ten bul dupy o halłin xD ja jak będę chciał to się przebiorę za grim reapera i żaden youtuber o mordzie jak plaguesmith mi tego nie zabroni, zapomniałem dodać że jak po drodze spotkam narodowca to jeszcze na niego splunę
emigracja ma wyjebane na bol dupy
http://fotowrzut.pl/tmp/upload/69IM5RBJ50/1.jpg
p.s za rok tez ide cukierki zbierac XD
Za rok idź w tych filcowych ciapencjach będzie postrach wsi
Jakieś 98/100 polaków nie daje w ogóle jebania o jakieś halloween ale i tak co roku ta sama sytuacja jasny gwint
To się nigdy nie przyjmie w polsce więc po co w ogóle o tym dyskutować. Jedynie parę klubów se zrobi jakieś darmowe wejście w przebraniu i el0.
A ten filmik żenada nie wytrzymałem 10 sekund
nie wiem czy polak moze obchodzic to swieto ale wiem ze mozna sie przebrac za polaka i straszyc ludzi
http://imgcdn.thewebconsole.com/wh/4...y(650x650)&v=2