Witam
Czytasz na własną odpowiedzialność
Wersja do druku
Witam
Czytasz na własną odpowiedzialność
Wiem, że to czepianie się formy, ale forum jest polskie, polski jest też serwer, a post po angielsku. Czy to taki problem przetłumaczyć?
// ok, widzę, że to się zmienia. Duży plus, że reagujecie :D
serwer zdeda po kilku dniach jak każdy "streamerski" serwer pzdr
wiadomo co wiadomo gdzie za teksty typu "100% real X"
Wbiłbym, ale boje się ze jak kogoś zabije pod depo w Venore to okaże sie ze to kumpel znanego streamera i leci banik za stream snipe
ostatnie eloth z tego co pamiętam trwał 3 dni z w miarę normalną liczbą graczy ten myślę że do 2 tygodni dociągnie
mimo wszystko wbije zabić kastiego i usłyszeć jego płacz jak pada po raz 20 :P
Myślicie że jak zmienicie nazwę z Eloth na Kasteria to gracze skoczą by pograć :v?
to widac ze myslenie nie jest wasza mocno strona, co widac z edycji na edycje, bazujecie na pliakch Loosika sami moglibyscie gowno zrobic takie sa fakty, a wiem co mowie gralem w topce na prawie kazdej wasze edycji i swoje widzialem, poprostu debilizm na najwyzszym poziomie, wbije ujebac kastiego wylapie bana i wychodze wiecej czasu wam nie poswiece.
Dwa False positive w kliencie wykryte, mój antywirus pewny że trojan, można jakieś wyjaśnienia?
zgniłem bo sirendor w ostatnich tygodniach prowadził agresywną kampanie pt. MEDIVIA GUWNO JEBANE MAM FARME 50 BOTÓW A MUJ KOLEGA Z TSA MA 100 MC NA RAZ PS TO PRAWDA JEBAĆ TEN SERVER PS NIE MAM NIC WSPÓLNEGO Z JAKIMŚ ELOTHEM CZY KASTERIĄ a teraz temacik zakłada xD
jebać was oby wbiło 5 osób, zajebało jajogłowca który się popłacze i zbanuje wszystkich
to że Sirendor jest lizodupem Elotha to chyba każdy już zdążył zauważyć :P
Na 3 minuty przed startem udało mi się stworzyć to cudo, zaraz rozpoczną się testy
https://i.imgur.com/oCmgDO1.png
Stay tuned ;]
pozdrow w client ktory sie debuguje XD
taaa ahahaha dobry start beka .... takie coś to tylko administracja elotha może odjebać normalnie leże ze śmiechu
ja pierdole,900 ludzi,1 rook i KURWA NIE MOZESZ JEBANA DZIWKO ZROBIC ZEBY LUDZIE PRZECHODZILI PRZEZ SIEBIE JEBANA AMEBO
JESZCZE KURWO NIE MOZNA SIE ZALOGOWAC NIEZLY OTS POLECAM MAGDA GESSLER
Polaczki płaczki elo :)
kolejki xD nono zawialo prawdziwym 8.0, ale czy tutaj tez bede musial czekac 2h zeby wejsc?
zalogowalem po 2min xD
Dlaczego Character "Kasti Pedal" zostal zbanowany? No prosze odpowiedzieć?
Kati ma zamiar grac 1 charem normalnie, a na drugim miec goda? xD
Obsralem sie troche
sprzedalem 4 raty u toma za 0 golda xD kurwa
rpg ojebał cie xD
zalogował na goda, żeby sie uratować przed dedem od trola i przeteleportował postać
ja pierdole
Walcz w miescie o raty
Tymczasem na streamie kastiego ogladamy jak respi przy 3 grobach jakies 80 snejkow dla 10 osob
no niezle
14:50 New record: 1300 players are logged in.
free zuczkinns xD!
zabawne, ze taki czlowiek jak kastitv - powazny i dojrzaly streamer aka zajebac wam hejterzy;];];];] ma goda, szanujmy sie
kasteria z ots listy wyjebalixd
Już jest :)
@Maxymilian ;
skad mapy moge pobrac?
Swoją drogą gdzie się podziało drugie tyle graczy? 3k postaci przed startem gdzie na serwer wbija 1.3k ?
kazdy sobie juz porobil chary do pk/monkerow ktore wyexpi pozniej
powiem mi ktos dlaczego mi tam kladkuje/laguje klienta a mam 20pinga :D edit<
edit poddaje ale gowno client kladkuje z pizdy komp za 4k here
Nie moge sie doczekac jak kasti bedzie na mc patrzyl na invisible godem czy po niego nie wjezdza na respa nikt i jak cos to /kick kasti i elo kurwy przejrzalem was dalem loga na czas ;]]]]]
Dziwny ots gdzie kasti sobie gra normalnie a potem przelogowywuje sie na goda i siedzi na godzie. Moim zdaniem albo się jest graczem i gra jak gracz albo się zajmuje serwerem i jest godem.
no mam nadzieje ze ludzie ogladaja jajoglowego i jak co beda wklejac clipy ;d
Gośc właśnie obiecał że wszyscy którzy go biją/zabiją dostaną bana jak tylko wbiją lvl xD brawo spoko serwerek
Chce ktoś 12 sorca? Odechciało mi się grać XD