Trzeba przyznać że gość ładnie się obłowi
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=4497696
Wersja do druku
Trzeba przyznać że gość ładnie się obłowi
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=4497696
2100kk*15złotych :>>>>> no ładnie ładnie
bardziej 7zł xd
jako ciekawostke dodam ze w 2014 ta tarcza zostala sprzedana za 4000zł a potem kolejny własciciel niewiadomo za ile ją sprzedał ale autowin wynosił 5k euro/1.2kkk
jako drugą ciekawostke dodam że są dwa blessed shieldy
ale ile w tym prawdy to wie niewielka garstka kolekcjonerów
moze zarobi na dom za miastem
Skad sie takie ultra rare itemy bieerze bo nie gram w tibie juz z 7 lat ale zaciekawila mnie ta aukcja
tak, gryphee go sprzedał
te informacje o drugim blessed shieldzie to widziałem że dyl(ten który teraz ma najwyzsza oferte) pisał więc brzmi legitnie. swoją drogą to już wcześniej ją probował kupić za dużo wyższą cene niż te 4k ale w geldzie i itemkach a gryphee potrzebował hajsu.
zarówno dyl jak i gryphee to polacy z tego co mi wiadomo
Gryphee to na 100% Polak ale dyl? nie mam pojęcia. Fakt, dyl jest wiarygodny jeżeli chodzi o takie informacje, nie raz widziałem jak wystawiał perełki typu white dress, ma gość pojęcie co gdzie i jak.
A co do handlowania to ta oferta jest mega i ten komentarz że mało wartościowe przedmioty :D
Załącznik 354188
dyl 100% polak, ma konto na tibiopedii i ma na imie paweł
golden helmety w sumie syf, jak ostatnio patrzyłem to kosztowały po 200kk, to teraz pewnie z 400
also golden helmety po 4kk w czasie gdy 1kk na antice było po 120zł, pamiętamy[*]
wychodzi 105 bp cc
po co mu tyle kasy w grze jeśli mógłby sprzedać za dolary ;o
cena za Beduriona>jakieś śmieszne itemki
Kilkanaście lat temu blessed shield został opchnięty za 6300 usd - to chyba trochę więcej niż obecna cena, więc rekord nie zostanie pobity.
Dyl to na 100% Polak, miałem obok niego domek w Thais. Skubany jest obrzydliwie bogaty, a gra całkowicie legalnie.
@Minsafo ;
Liczac po cenie allegro (15zl - 1kk) to wyjdzie nam ~31k zl, 6.3k usd to 25k zl, wiec jednak zostanie pobity.
oczywiscie jezeli zakladamy, ze kasa w Tibialce ma przelozenie na kase w rl
2 kkk, niech mi ktos jeszcze raz napisze ze ludzie nie będą na walczerach expic, bo ich nie stac
Kolego ale to przelicz dolary na sprzedaż cc za dolary i wyjdzie ci lepiej. Nie wiem ile teraz 1kk kosztuje w przeliczeniu na USD.
@moth ;
Mozesz miec racje, roznica miedzy skupami a allegro jest az tak duza? ;o
@down
No ok, ale roznica to ~~ 200%, spodziewalem sie 9-11zl/kk, no ale nie znam sie, wiec pewnie macie racje ;>
Ja bym mógł nawet sprzedawać 20 lat, przecież to kasa za piksele czyli za nic tak na dobrą sprawe
Załącznik 354201
Wszyscy dobrze wiedza werner ze bedziesz tej tibii bronil krzeslem nawet przed mama, ale serio juz przestan sie osmieszac.
Sa jakies screeny jakie przedmioty ten Dyl posiada? Organizuje jakies wystawy czy cos? I czy wszystko co posiada to kupil, czy moze gra od dawien dawna i po prostu swoja kolekcje powieksza, a niektore przedmioty sam zdobyl?
Przepraszam, ze nie jestem glupi i nie uwazam ze siedzenie cicho, gdy cos mi sie nie podoba, jest normalne.
W tibie nie gram, obecnie pierwszy lepszy ots > real tibia obecnie. Jedynie jakicys RPG playerzy, zawsze wybiora RL tibie.
chociaz podobno na medivii sa questy na legendarne bronie, ale tego nie jestem pewien
Pierwszy raz zobaczylem cie na tym forum w jakims ostatnim temacie odnosnie jakiejs chujowej zmiany w nowej tibialce, od tego czasu co widze twoj post to robie takiego facepalma, ze na koncu osiedla slychac. Atakujesz wrzucajac jakies gowno obrazki z cry me a river myslac, ze masz racje.
@eot, nie chce mi sie z toba dyskutowac
Omg temat o Blessed Shield, a już się wyzywają dzieciaki...
Co do aukcji - kozak. Myślałem, że po licytacji MLS nic mnie już nie zaskoczy :)
Przypominam że aukcje z Tibi są na szarym końcu najdroższych aukcji z świata gier.. czym się podniecać ?:)
byle się tylko przypierdolić co "hurr durr to temat tylko to tibii zostawić inne itemki w spokoju"
temat jest poruszony i zagadnienie można rozszerzyć bo temu służą dyskusje, nadal się mieści w granicach tematyki więc dajcie spokój obrońcy prawilności na torgu
dobrze, że o tym wspomniał, ja nie mam pojęcia o cenach w innych grach więc dla mnie to ciekawe porównanie, byłem pewien, że itemek za 20-30kpln to już jest duża rzecz a widocznie byłem w błędzie
ja nie bylbym sklonny dac nawet tych 280~kk na feru czapke a co dopiero takie sumy :v
Ktoś przyszedł, dodał ciekawostkę, w wyzywającej formie ale już obrońcy biegną z krzykiem. Gdyby nie dodał tego na końcu a napisał tylko że w innych grach były większe aukcje też byłoby płaczu co niemiara bo TO JEST KURWA TEMAT TIBI WIEC WYKURWIAJ JUZ MI STOND Z TYM GUWNEM BO JA JAK W TIBII CZYTAM O TIBII TO TYLKO O TIBII. Jak kiedyś za pięknych czasów na geografii nauczycielka pokazywała gdzie jest dane państwo i przy okazji mówiła jakąś ciekawostkę na temat kultury tego państwa TO CO MNIE TO JEBE MÓW MI GDZIE LEŻY A NIE KULTURA BO JA NA GEOGRAFII A NIE WIEDZY O SPOŁECZEŃSTWIE TY STARA KURWO
Przypadkiem blessed shield nie był sprzedany przed mls? Mam na myśli to że Gryffek czy jak mu tam wreszcie sprzedał go już kupe czasu temu. Tak samo Crown który też jest na tej aukcji był chyba sprzedany nawet wcześniej od blessed shielda? A to równie cholernie drogi przedmiot i co najlepsze lub najgorsze jedyny egzemplarz.
Może niech się @moth ; wypowie bo wie to i owo