JA TO TUTAJ ZOSTAWIĘ I ZAPRASZAM DO DYSKUSJI :)
https://www.youtube.com/watch?v=tA0vP_Qocc0
Wersja do druku
JA TO TUTAJ ZOSTAWIĘ I ZAPRASZAM DO DYSKUSJI :)
https://www.youtube.com/watch?v=tA0vP_Qocc0
Tak jak z kastim, zrobcie mu/zrob sobie temat zbiorczy.
Troszkę przyjemniej się Ciebie słucha niż kastiego mimo jąkania się. Serio chcesz po 1 otwierać ?
Ile masz lat?
Jak usłyszę jeszcze raz to przywitanie to unsub. To tak fajnie identyfikować się z kimś, kogo fanpage jest zbiorowiskiem retardów z rakiem?
Q&A kiedy filmiki mają po 1 komentarz?
Wtf jak ja mieszkam z Kobietą :D i potrafie mieć większego wąsa xD
z czasem nagrywania filmów jąkanie zniknie. dziękuję za opinie.
Taa a z czasem tak jak wspomniałem będzie to Q&A :)
Przecież mówię tam że mam nadzieję że z czasem będzie więcej pytań :P
pozatym to Q&A to dodatek do tej Serii
Wspaniała seria, nie mogę się doczekać kiedy otworzysz następny medicine pouch :)
Wciągająca seria, będzie podsumowanie jak już wszystkie pootwierasz?
moze dlatego ze nie rozumiem, czemu ktos mialby otwierac filmiki z otwierania medicine pouchow albo zadawac pytania pod filmikiem ktory ma 50 wyswietlen
masz spoko glos i dykcję więc potencjał jest, ale musisz trochę zmienić koncepcję nagrywania na cos ciekawszego
co masz na myśli poprzez "coś ciekawszego ?
problem w tym że inne serie i myśle że ciekawe jak Tibia w Co-op czy nostalgiczna podróz mają tyle samo wyświetleń więc to nie w tym problem tylko w tym że w dzisiejszych czasach jest cięzko się wychylić na youtube
No chyba że jesteś pajacem i odwalasz rózne dziwne rzeczy ale ja nie z tych :P Poprostu dalej będę robił swoję i przy okazji inne Serie i wierzę że kiedyś z czasem i tą serie docenią ludzie,bo jest to seria w której chce nawiązywać kontakt z widzami,i w miarę zainteresowania nawet przerobić to na pogadanki na różne tematy :)
;d
nie wiem, to Ty jesteś twórcą
a ja patrzę z perspektywy przeciętnego widza i tak jak mówiłem, nie rozumiem czemu ktoś miałby obejrzeć serię 100 nagrań gdzie otwierasz po 1 medicine pouchu
jeden filmik mógłby byc ewentualnie z otwarciem ich wszystkich naraz i podsumowaniem na końcu, na zasadzie normalnego openingu
a jak chcesz robić q&a to lepiej nie łączyć tego z czymś innym, do tego musisz sobą i swoim kanałem przedstawiać jakąś konkretną wartość (nie śledzę kanału więc nie ocenię jaka jest) żeby komuś się chciało zadawać Ci pytania
życzę powodzenia w nagrywaniu
ja bym grał tydzień, nagrywał wszystko, robił highlighty i to pospawał w 4 minuty. na końcu jakiś quest, złapanie mounta i tyle. gościu ja nie będę Ci podsuwał pomysłów na filmiki. to Ty masz zasłużyć na suba, nie odwrotnie. oczywiście, że możesz robić filmiki dla siebie, ale chyba chcesz być popularny, czy nie? naucz się trafiać w target.
0:22
xDD
jeśli tak przyjmujesz krytykę to nie pozdrawiam
aa ok
w ogole to dobra historia ;dddd
Wypadła Ci kiedy kolwiek kapusta z medicine poucha? Ja mam za sobą otwartych ponad 2tyś medicine pouchów i nic :/
I jak, wypadło coś z tych medicyne połczów?
+1
Jeszcze te Tibijskie świry XDDDD
I to zebranie o lapki w gore w kazdym pierdolonym odcinku
Lap lapke w dol obecnie
ja powiem tak, jak ktos wrzuca na yt jakies filmiki z tibią to albo odnosi sukces albo nie, sorki ziomal ale nalezysz do tej drugiej grupy
jak sobie lubisz z zajawki pogadać do kamerki to spoko ale nie licz na widzów bo to po prostu sie nie sprzedaje, nagrywanie poradników czy czegos innego jest bez sensu bo mało kto juz zaczyna grać od nowa a jak zaczyna to cipy tak uprościli te gierke ze za rączke prowadzą od sciagniecia klienta do bramki na banucie z 999lv i nikt nie potrzebuje twojej twórczosci
sad but true
Otworzyłem dziś w Tibi 400 medicine połczy, zajęło mi to kilka minut i nie nagrałem żadnego :(
czemu nie nagrales?
ej moge sie podlaczyc jak dzis otworzylem 100x goey mass?? no pliska, jak cos to tez moge po 1 filmiku wrzucac
boze jakie to jest zalosne
Ja tam czekam na kolejne odcinki z tej serii, serio