SIema
Jaki server polecicie dla kogoś kto chce wrócić do tibiałki i trochę dla relaksu popykać?
Może być i PVP i NPVP.
Może na jakimś servie, jakaś gildia ma wolne miejsce dla nowego gracza?
Z góry dzięki za info
Wersja do druku
SIema
Jaki server polecicie dla kogoś kto chce wrócić do tibiałki i trochę dla relaksu popykać?
Może być i PVP i NPVP.
Może na jakimś servie, jakaś gildia ma wolne miejsce dla nowego gracza?
Z góry dzięki za info
Secure polecam, dużo ludzi gra, żadnego dominando itd
i żadnych wolnych respów hehe :D
Secura jest friendly bardzo ogólnie
Generalnie poczytaj co sie zmienilo i zastanow sie czy w ogole jest do czego wracac, czy nie lepiej za friko pograc sobie na jakims otsie.
moim zdaniem nie ma sensu zaczynac na 10 letnim serwerze z h lvlami, sa nowe serwery, zobacz ktory wyszedl niedawno i graj tam.
Secura nie polecam, w kurwe transferow, codziennie 5 nowych osob na serwerze.
Quilia! Zapraszam serdecznie :D
w sumie, ktore open pvp jest najbardziej neutralne? antica mnie nie obchodzi
chodzi o to gdzie jest najwiekszy luz do grania ;d irmada jest ok? europe only
na npvp da rade wieksze dominando zrobic niz na open :D
Ja zapraszam na Irmade jakbyś miał pytania to pisz pw
tak myslalem tez ogolnie o irmadzie, zrobie chara, niech sie poskilluje lekko
Jak komuś solidnie zajdziesz za skórę to możesz zbierać hajs na transfer. Na NPVP ludzie potrafią z dominando gildii biegać za kimś dobre kilka miesięcy. Rosh zamknięty, katakumby zazwyczaj też.
Najlepszy przykład to Olympa, Dashersi vs Mingi. Tych drugich za dużo już nie gra. ;]
Do pewnego momentu żyli w zgodzie. Coś w życiu prywatnym liderów się zmieniło i przeszło to na Tibie później.
ale ja bardzo o tym wiem panowie :p
kurde, ale to jest fajne :D moze powiecie ze to chore ze sie komus uprzykrza gre i ma sie z tego fun, ale ogolnie tez tak robilem bo kurde, ile mozna expic ciagle, a jak macie takiego 300 eka na npvp to ciezko nim pasc, lura mozna zrobic niemalze wszedzie kazdemu, latwo ludzi ubic ( szczegolnie jakies kapciowate low lvle ) ogolnie jest spoko takie cos
tyle ze ja nie lurowalem randomowym osobom ktorzy sobie tam graja, ucza sie czy cos.
jesli ktos wiadomo, odnosil sie niestosownie, cwaniakowal itd to wiadomo vip lista i exiva 24/7
jesli nie dalo sie zabic lurem bo bija jakis gowno resp albo maja za duze levele to z eka relog na msa i przebijanie mobow ;p