dobra usuncie ten temat modki, bo widze ze kazdy pisze tl dr a kurwa I tak strugaja kurwa najmadrzejszych przy okazji ublizajac.
Wersja do druku
dobra usuncie ten temat modki, bo widze ze kazdy pisze tl dr a kurwa I tak strugaja kurwa najmadrzejszych przy okazji ublizajac.
rasistom to jeszcze podziekujesz za to ,ze polska jest bastionem normalnoscii w zislamowanej i zmulaconej europie.
tego nie mozesz wiedziec
jak nie moge wiedziec?gosciu mam oczy mam rozum potrafie logicznie wywnioskowac fakty, a fakty sa takie ze zwiedzilem europe zachodnia,skandynawie, i wiekszosci oni juz sobie nie radza z ta plaga próbują z tym walczyc poprzez lizanie im dupy i bron boze nie wkurwianie, zeby juz zamieszek nie robili, a i ci powiem jeszcze jak oni sa w grupie to niezle z nich cwaniaki i nieroby, co wiecej polakow mieli za zlodzieji i smieci, a teraz nas zapraszaja z otwartymi ramionami, wiesz dlaczego?bo przekonali sie ze jak dalej beda w ten brud wchodzic to nic im na dobre nie wyjdzie, juz nie bede wypowiadaj sie o tym ze niszcza swojego fundamenty kulturowe jak i panstwowe, nie mam czasu teraz opowiadac ci na ten temat, ale piszac takie brednie co wypisales a przezczytalem caly twoj tekst i sa to brednie i bede sie do nich nawet odnosic, chce cie tylko nazwac idiota co nie bardzo jeszcze wie jaki jest ten swiat i po co jest islam w europie.
typie, to ze mam inne zdanie tzn ze jestem idiota? wez kurwa ogarnij troche dupe
przecież możesz mieć inne zdanie i być idiotą, to się nie wyklucza
weź ktoś daj tldr, bo nie chce mi się tego czytać XD
No no fajnie zwastowałem 5 minut żeby to przeczytać i typ się obraził bo mu powiedzieli co o nim myślą.
To że Ty jako ciapaty nie wysadzisz mnie w tramwaju nie oznacza, że Twój brat Ahmed tego nie zrobi za 2 dni bo jego bóg mu tak nakazuje.
nie obrazilem sie tylko po chuju widze taka rozmowe. co innego nie zgodzic sie, uzyc argumentow I pogadac na poziomie a co innego cisnac kurwa nie podajac sensownych kurwa argumentow. easy.
mogę się założyć że ta cała sytuacja że policjanci pobili i zwyzywali se 20 latka bo miał kurwa znaczek partii razem na plecaku to jest bajka na takim samym poziomie jak ta że połowa użytkowników wykop.pl to informatycy z 15k na rękę miesięcznie
Nie jestem pewny, czy to jest ta sytuacja(Ale na 90% tak). Już nie pamiętam za co tego gościa zatrzymali, ale cała sytuacja rozdmuchana przez jakąś postępowa mamusie, której synalek przecież taki grzeczny on nic nie zrobił nikomu, więc trzeba było wymyślić bajkę, ze źli policjanci i przy okazji Kaczafi zamyka lewicowcow. Czytałem o tym pare tygodni temu, więc serio nie pamiętam, ale matka pewnie z kodu była czy co
tl;dr
To ma tyle wspólnego z prawda, jak to, ze jakiś dzieciak w kiblu w szkole napisał 'Andrzej dupa' i gnije teraz w Sztumie
pierwsze posty Gniewnego są marną próbą dyskusji, oczywiście z użyciem obelg
kolejne posty to tl;dr
dyskutujmy!!
http://warszawawpigulce.pl/600-zl-ma...onkiem-partii/
jeśli to chodzi o tą sytuację to no offence, ale no ni chuja nie chce mi się wierzyć w to co mamusia sobie na fejsbuku napisała xD
Ale o czym z kimś dyskutować jak przeczytał jakiś wpis na typowym pudelku i później wylewa żale na forum. Że jesteśmy amebami zacofanymi (użył tylko do tego 1000 znaków ale o to mu chodziło) i nie jesteśmy tolerancyjni bo nie chcemy pomagać "biednym ludziom którzy uciekają ze swojego kraju" bo są innego koloru skóry czy wyznania.
Nie dał konkretnego linku ani nic do tego co czytał tylko opisał swoje odczucia, też czytałem tą sprawę i nie jestem ani za 1 ani za 2 stroną bo zawsze są 2 prawdy.
I naprawdę nie wierzę w to, że zatrzymali kogoś bo miał jakąś naszywkę bo łebki po osiedlach latają w JP, HWDP, CHWDP i jakoś policja ich nie zatrzymuje kiedy idą normalnie po ulicy.
z zasady nie rozpoczynam dyskusji z debilami, dlatego w uproszczenie wytlumaczylem mu dlaczego jest idiota i na tym zakonczylem rozmowe, nie mam w zwyczaju przekonywac do swoich racji sam zobaczy co bedzie za pare lat jak dalej tego nie widzi, a jak narazie to ty wypisujesz posty ktore nic nie wnosza do tematu.
Ja z zasady nie rozmawiam z lewakami, bo sluchajac waszych bzdur chetnie zajebalbym wam na szczeke, ale nie o tym mowa. Wtrace tu swoje 3 grosze, jak widzisz Polska jest nietolerancyjna nie bez powodu, tylko ludzie widzac na przykladzie tego co dzieje sie w Niemczech, Francji nie chca pakowac sie w to samo gowno. Wytlumacz mi po co pomagac tym ludzkim odchodom, ktorzy sa w wiekszosci baranami bez wyksztalcenia, bez kultury. Tylko mi nie mow jak jest bo jestem akurat w niemczech i mam troche stycznosc z uchodzcami, z jednym nawet pracowalem bo szef tez uwierzyl w bajke jak wy durne lewaki ze gosc przyszedl tutaj z buta przez cala pustynie xD W kazdym razie to czarne gowno plulo w miejscu pracy, pierdzialo, smierdzialo a jak powiedziales mu co ma robic to wyzywal cie od rasistow. Na dodatek byl jebanym leniem ktory przychodzil do pracy kiedy chcial bo wiedzial ze i tak otrzyma od panstwa socjal w terminie. I tak to wyglada w wiekszosci, kolejny przyklad, w wiekszym miescie odemnie kawalek popierdalaja z kartkami ze nie maja pieniedzy mimo ze dostaja socjal w terminie co miesiac i nie chca sie odczepic, bedzie lazic za toba taki smierdziel brudny leniwy i pokazywac kartke ze on chce pieniadze. Do roboty taki brudas to sie nie spieszy ale zebrac juz tak. Jakos nie widzialem ani jednego zebrajacego polaka/greka/etc tylko tych smierdzieli. Ale co moze zrozumiec wyborca partii Razem XDDDDDDDD mam nadzieje tylko ze swiat sie obudzi i zakaze lewactwa zanim lewactwo zniszczy ten swiat eot
ja tam jakims lewakiem chyba nie jestem ale jesli slysze na miescie "jebac brudasow co tylko zasilki biora" to pada to z ust lysych sebixow ktorzy po zawodowce ida na 3 lata na budowe robic/truskawki za granica i popadaja w alkoholizm i sami ida na zasilek xd no tak ale oni przeciez pojda w pierwszej lini w szeregu jak bedzie trzeba polski bronic wiec szacun
jebac socjalizm tylko wolny kapitalizm ! ( w tedy zasilkowicze poumieraja - zarowno arabscy, afrykanscy i nasi )