Mieszkam se na Kurdwanowie we Krakowie i ludzie dla mn pierdole, ze musze nosic ze soba umowe najmu(nie jestem tu zameldowan) bo inaczej mnie nie wpuszcza na dzielnie. Czy to prawda? xD Jak to bd sie odbywać
Wersja do druku
Mieszkam se na Kurdwanowie we Krakowie i ludzie dla mn pierdole, ze musze nosic ze soba umowe najmu(nie jestem tu zameldowan) bo inaczej mnie nie wpuszcza na dzielnie. Czy to prawda? xD Jak to bd sie odbywać
a jestes z isis?
@ 2 down;
na żartach się nie znasz?;[
Jak się poruszasz autem to za szybą musisz mieć karteczkę że jesteś mieszkańcem i w razie kontroli możesz zostać poproszony o udowodnienie tego- czyli jakiś świstek może się przydać. Kontrole mają być wzmożone podobno ale wątpię żeby każdy kto nie będzie tego miał przy sobie brali do ciupy.
ja jebe jade do krakowa akurat w czasie gdy bedzie te sdm, nie dosc ze graniczy z cudem znalezienie noclegu, bilety na pociagi wyprzedane to jeszcze moze kurwa nie bede mogl sobie spokojnie po miescie pochodzic?
wspolczuje mieszkancom
Nic nie trzeba mieć. Pierdolenie malkontentów i wiecznych narzekaczy.
na poruszanie sie autem trzeba miec swistek podbity przez pracodawce. ja sobie wzialem, chociaz robie home office zdala od tego cyrku na kolkach, bo i tak biuro jest zamkniete.
jedyny plus tych sdm ze zagraniczne foczki na tinder wpadna.
a ty halunek jak chcesz sie poruszac to nie potrzebujesz niczego, skoro nie jezdzisz furko
@up
no raczej nie wpadną bo sieci nie wyrobią/ za duże obciążenie linii tak gdzies czytałem
wynajmij za $$ kwatere na pare dni, miej na miesięczne przeżycie. A pod mostem przez ten czas.
[szok!!!]samiec alfa jednak moze sie mylic?
Panowie, a jest realna szansa że wypierdoli jakaś bombka?
Dokładnie, lepiej zaatakować w totalnie niespodziewanym momencie. Raczej duża liczba osób nic nie zmienia, bo taka śmieszna bombka tak czy owak zabije X osób w pobliżu, a nie wszystkich. Więc równie dobrze można się rozsadzić na Floriańskiej i efekt będzie podobny. Dwa, że miejsca typu metro są lepsze do takich rzeczy, zarówno jeżeli chodzi o kinetykę i możliwość ucieczki tłumu
Mieszkam na Prokocimiu i jakoś nie potrzebujemy nosić przy sobie umowy najmu