Jak w temacie, jakie macie myszki lub jakie polecacie fajne ? moj cudowny a4tech po 8 latach umarł bo urwałem kabel i szukam czegos nowego, najlepiej bezprzewodowej myszki która cicho klika
Wersja do druku
Jak w temacie, jakie macie myszki lub jakie polecacie fajne ? moj cudowny a4tech po 8 latach umarł bo urwałem kabel i szukam czegos nowego, najlepiej bezprzewodowej myszki która cicho klika
TRACER Pert TRM-503, kupilem 4 lata temu za jakies 80zl, zajebisty dla mnie wyglad, wygodna, 4 lata bez problemu ale ostatnio syn sie bawil i niestety lewy przycisk dziwnie dziala
a4tech x7 f4, w sumie fajna mycha, co do cichego klikania to za cicho to nie klika, po prostu takie normalne kliki :D
fajna, wygodna i można ciężar regulować co jest dla mnie wielkim plusem
o do tego cichego klikana to w sumie troche poleciałem :D, bo po tylu latach klikania w tą samą myszke, lpm sie tak wyrobił ze go prawie nie slychac, za to ppm normalnie klika, wiec juz kij z tym cichym klikaniem, wyrobi sie.
Asus ROG Gladius, wcześniej miałem A4Tech x-7, bardzo fajna w tej cenie.
W sumie wymieniłbym też już swojego A4Tech'a x-7 na jakąś inna. Zajebisty jest bo zawsze co kupowałem inną/droższą to wracałem do niego. I tak po kilku latach już się trochę zużył mocno. Chciałbym wydać więcej grosza teraz ale czy jest ktoś w stanie polecić coś faktycznie lepszego od niego w cenie powiedzmy 150-200zł?
W sumie nie jestem pewny jak to teraz wygląda, ale może być trudny przeskok przyzwyczajeń z myszki przewodowej na bezprzewodowa, jeśli chodzi o wagę
Logitech G600 do MMO
MagicMouse, stad: http://www.apple.com/magic-accessories/. Tylko pod Win, to tak srednio MM uzywac.
>$79.00
XD
no chyba nie
@edit
Ja mam cos takiego:
http://www.x-kom.pl/p/242596-mysz-pr...y-v7m-usb.html
i jest zajebista, szczerze polecam. Duza, wygodna, duzo przyciskow jezeli potrzbujesz (ja nie uzywam)
z bezprzewodowych mogę od siebie polecić Logitecha M175, baterię wymieniałem raz przez prawie rok użytkowania. Mała i wygodna w użyciu :)
chyba po prostu kupie nowego a4 techa x7z. nie znalazłem żadnej podobnej myszki bezprzewodowej a te co wysłaliście to albo za małe albo za mało przycisków :D. bez tych przycisków z boku służących za klikanie wstecz i do przodu bym umarl
Przewodowa razer deathadder
a czemu taki razer deathadded jest lepszy niz zwykły a4tech x7 ? slyszalem ze razer to taki myszkowy apple. czyli wiadomo w sumie dobry ale cena 2x za duża :p
ja mam a4tech bloody v7 i polecam myszki z tej serii bo można dowolnie i w łatwy sposób programować do tych myszy makra, skróty klawiszowe itp.
^
@Up ;
To samo, zajebista jest. Przed nią miałem a4techa x7 ale ta jest lepsza od niej imo
generalnie mam razera mamba i prawda jest taka, ze te myszki od razera sa lepiej wykonane, prawdopodobnie posluza Ci dluzej, ale oprocz tego, ze mialem hajc na rozjebanie to nigdy tej myszki bym nie rozpatrywal.
Stosunek ceny do jakosci jest na bank 5x gorszy niz pierwszej lepsze myszki "gamingowej" za 150zl i ludzie placa za wygode, akurat lezy w reku zajebiscie, ale mialem pare innych a4techow wczesniej i tez to byly bardzo dobre myszki a cenowo okolo 4x tansze.
Tak jak z autem, mozesz kupic honde civic type R, albo nissana GTR, generalnie roznicy w jezdzie po kraju nie widac gdzie masz ograniczenia do 140, ale jednak fajniej miec gtra ;d
Tak samo z razerem.