Witam wszystkich...
Od około 2 miesięcy tworzę otsa, na którym będzie
zakaz botowania. Pewnie sobie pomyślicie, że nie ma opcjii, że nie będzie boterów bo ŻADNE zabezpieczenia nie pomogą. Na moim serwerze nie będzie system banował boterów, tylko administracja, która będzie 10x sprawdzać czy ta osoba nie jest "niewinna". Serwer będzie dopracowany, ewentualne błędy postaramy się wykryć na test serwerze (test serwer będzie pare tygodni przed startem serwera). Serwer będzie się nazywał ,,Symik Ots" i będzie na najnowszą wersję tibi. (obecnie 10.92) (fanpage :
www.facebook.com/SymikOts)
Na moim otsie będzie real mapa, ze wszystkimi questami, ale niektóre będą zrobione/skrócone. (Lista zrobionych lub skróconych questów
http://wklej.org/id/2454506/) Również będzie jedna nowa wyspa ,,Symik Island".
Na serwerze pvp będzie przyjemne, ponieważ
- Duża ilość fragów (RS : [7 fragów/dzień] [35 fragów/tydzień] ----BS : [15 fragów/dzień] [70 fragów/tydzień])
- Kilka eventów związanych z pvp :
a) Massive Team Battle Event
b) Deathmatch Event
Jak dobrze wiecie nasz serwer będzie BEZ BOTÓW, ale wiemy,
że wiele osób denerwuję wrzucanie np. Utani gran hura co chwilę,
albo podczas grania ed i expienia z ek denerwuje siochanie ręczne i nie jest aż tak skuteczne.
Dlatego na naszym serwerze stworzymy komendę /Auto [Nazwa czaru dodająca speeda] [Czas trwania w sekundach] np:
/Auto utani gran hur 20
i komendę /Auto Sio [nick] [ilość procent życia]
np. /Auto Sio Super Knight 70
(Oczywiście będzie zablokowane ustawianie sio na siebie)
Na otsie będzie stary, dobry ROOKGAARD lekko edytowany!
Na serwerze zostały usunięte potiony dodane w wersji 10.92.
W przeciwieństwie do wielu innych serwerów u nas oszuści będą BANOWANI! (trzeba mieć dowody na oszustwo, najlepiej w postaci filmu)
a) jeżeli osoba, która oszukiwała zwróci to co ukradła
- ban na tydzień
b) jeżeli osoba, która oszukiwała nie tego co ukradła
- perm
Prawdopodobnie, hasło i login takiej osoby będzie zmieniany i gm będzie logował na jej konto i oddawał to co ukradła (nie jest to pewne)
Przyjemny exp stage
[1- 39 100x]
[40- 79 70x]
[80- 99 40x]
[100-129 30x]
[130- 159 20x]
[160-189 10x]
[190-199 7x]
[200-239 5x]
[240- 299 3x]
[300+ 2.5x]
Możliwe, że na starcie wstawię tutaj kilka kodów na punkty do sms shopa.
Pracę nad stroną jeszcze trwają, dlatego jak na razie Wam jej nie podamy, ale jeżeli chcesz nas śledzić na bieżąco i nie przegapić startu to polub nasz fanpage
www.facebook.com/SymikOts
Chętne osoby, które chciałyby w jakiś sposób pomóc z otsem niech piszą na fanpage.
Data startu serwera jeszcze nie jest przybliżona
P.s
Serwer nie jest robiony przez mnie, jestem tylko pośrednikiem.
kilka słów od mnie, serwer bardzo fajnie się zapowiada, i myślę że gdy już się rozpocznie fajnie będzie pyknąć anni :v