Szukam czegoś na 22 urodziny dla dziewczyny. Odpada biżuteria i perfumy, bo ciężko coś znaleźć co się spodoba. Zabiorę ją gdzieś na kolacje ale co wręczyć dodatkowo oprócz kwiatów? Może ktoś ma jakiś oryginalny pomysł?
Wersja do druku
Szukam czegoś na 22 urodziny dla dziewczyny. Odpada biżuteria i perfumy, bo ciężko coś znaleźć co się spodoba. Zabiorę ją gdzieś na kolacje ale co wręczyć dodatkowo oprócz kwiatów? Może ktoś ma jakiś oryginalny pomysł?
kup jej until dawn na ps4 moze jej sie spodoba, polecam
Na pewno oryginalne będzie jak jej kupisz 5kg kapusty kiszonej.
Skoro Ty nie wiesz co kupić swojej wybrance życia, swojej ostoi i nadziei na lepsze jutro to skąd my mamy wiedzieć? Może lubi lepić coś z gliny to bym jej kupił koło garncarskie ale kurde nie wiem czy to lubi, Ty powinieneś. Zresztą jest cały oddzielny temat o prezentach to albo sobie go przejrzyj albo napisz tam posta a nie wielki śmietnik bo każdy musi swój temat o prezencie założyć.
puzzle, zestaw do malowania brokatami na szkle, jakis kubek lub koszule z wlasnym napisem, książkę
ale po co ty chcesz jej cos kupic i tak z toba zerwie i znajdzie sobie innego
szkoda kasy, nie ma co inwestowac w kobiete w tak mlodym wieku
one sie tylko do jednego nadaja
a jak dalej ci tego z glowy nie wybilem to idz do jakiegos sklepu z "antykami" i kup jej jakies cos
lochy to lubia
kup jej deske sedesowa, taka ktora wytrzyma 100kg, jestem pewien ze jej sie spodoba
kup jej coś z czego ty też będziesz zadowolony np.: strapon'a.
Moj kumpel mial bardzo ciekawy pomysl, zebrał wszystkie zdjecia dziewczyny do jednego programu tak ze jako miniaturki utworzyły jeden porter ktory tam pozniej wydrukowal u fotografa. Druk byl jakos nie drogi bo kolo 20-30 zl walniesz jakas antyrame i masz świetny efekt :D Niestety nie pamietam tylko w jakim programie on sie bawil ale mysle ze mozesz cos sobie wygoglowac
świetny pomysl :D ja bym jeszcze dorzucił cos bo troche malo 20 zl na urodziny dla ukochanej, np kubek z uchem w ksztalcie serca i zdjeciem naszym albo poduszke e ksztalcie serca z napisem kocham cie i naszym zdjeciem. mysle ze bedzie swietny efekt i jeszcze porucham wtedy co wy na to?
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalk 4
dobra zamknijcie to.
same trolle :(
A jakich ty odpowiedzi oczekiwales? Nie znamy twojej dziewczyny, wiec jedyne co mozemy zaproponowac to perfumy i kwiaty.
Klapki Kuboty i jakiś dresik
Podryw 100%
Kup jej taboret, nie będzie mogła się oprzeć.
mefedron, nacpie sie i zrobi ci seks zycia
wez ja na kebsa i bedzie ok
kup jej wino, ksiazke i dorzuc cos jeszcze od siebie i mysle ze bedzie ok
wygraweruj na ładnym kawałku granitu coś kiczowatego, daj jej to i powiedź że wasza miłość jest tak trwała jak ten oto kamień.
na koniec pierdolnij tym z całej siły o ziemie.zalezy granit wybierzesz, ale co najwyżej się coś lekko uszczerbi a typiara będzie już miała kisiel w reformach
przetrzep jej kite w końcu a nie wygłupiasz się z jakimiś gównianymi prezentami
owin dwa palce czerwona wstazka i podaruj, jesli jestes dobry to na pewno bedzie zadowolona
a jak nie to przetrzep jej kite i kup garnki
chyba ze tego tez nie potrafisz to napisz na pw, moge to zrobic za ciebie, co do ceny to sie dogadamy, przynajmniej dobrze ulokujesz pieniadze, zapewniam
znajdz kawalek skaly, jakis krzemien czy cos takiego, opraw w ladne pudelko i powiedz, ze to kawalek meteorytu, który spadł na ziemię akurat w waszą miesięcznicę.
Shockera jej daj.
kup jej branzoletke z lilou i wygraweruj coś na niej
jakiś imie albo A+P, broes before hoes, nie wiem co tam chcesz
to juz lepiej pandore to bedzie mial spokoj na kilkadziesiat okazji jak nie potrafi nic samemu wymyslec