Przez cały rok czekam na pr1ma apr1l1s w oczekiwaniu na torgowy pr1ma ap1l1sowy żarcik zrobiony przez kadrę a tu co?
Zestarzeliście się?
Wersja do druku
Przez cały rok czekam na pr1ma apr1l1s w oczekiwaniu na torgowy pr1ma ap1l1sowy żarcik zrobiony przez kadrę a tu co?
Zestarzeliście się?
ładna pogodaowym żarcikiem w tym roku jest jego brak xD.
Arch sprzedał forum Agorze.
PS to prawda
Jeszcze nie wszyscy wysłali formularz, dlatego nie można robić żarcików ze względu na tych userow -.-
temat heheszkowy czeka na akceptacje moderatora
XDD
Przeciez jest temat torgotsa
Ostatnio dali jakis zarcik to wszyscy w komentarzach musieli sie popisywac jacy to oni spostrzegawczy i ze nie dadza sie robic w bambuko.
Czy jednym z żartów nie było drugi raz danie drugiej szansy Grimkkowi? A nie to nie był żart. To rzeczywiście słabo :|
Nie wiem, chyba biomet niekorzystny.
Temat powstał na forum moderatorow, nie ma jeszcze szczegółów. Temat wymaga pochylenia sie nad nim administratorów, wiec musimy jeszcze poczekać.
ps.
az wroca z gimnazjum XD
Pluton zrobił formę
wraz z użytkownikiem kloniq odkryliśmy na czym polega ładna pogodaowy żart albo przynajmniej jego część, tylko nie wiem czy wam psuć hehe zabawę
no powinni jakoś sprytnie zasugerować by ludzie wyłączyli adblocka bo tak to 90% forum nawet tego nie zauważy, a w sumie całkiem zabawne
no dawajcie te zmiany w moderacji już
wyłączyłem adblock i nic nie widzę :zaba
sprytne z tym adblockiem, na poczatku nie wiedzialem co to sie dzieje ;o
Wyłączyłem ad blocka na Mozilli i nie działało, dopiero na Chromie.
haha, mi na chrome i operze działa a na mozili nie
No i dostałem warna za śmieszkowanie w primsa aprilsa <NIE MA LADNEJ POGODY na hajd parku, no nic.
A tak serio to dostałem w ładna pogoda dwa green bagi które się wyświetlają jako red bagi w profilu(myślałem że to był ten żart) i widzę że do teraz to tak zostało, moja reputacja została zszargana i chciałbym się spytać czy to tak na zawsze