http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-sw...li,629315.html (Daje link do TVN bo jest najbardziej aktualny).
Co na ten temat sądzicie? Terroryści ostatnio nie próżnują.
Wersja do druku
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-sw...li,629315.html (Daje link do TVN bo jest najbardziej aktualny).
Co na ten temat sądzicie? Terroryści ostatnio nie próżnują.
Sądzę że lewactwo to zagłada Europy. A uchodźcy właśnie nas ubogacili kulturowo.
Wiecej tolerancji. Mieszkam w Gdyni. Ostatnio byla jakas afera bo banda jakis cwokow probowala przekupic w jakims sklepie z bronia goscia, zeby sprzedal im bron nielegalnie. Po czym zlapano tych lebkow w centrum handlowym. Masakra. Strach sie gdzies ruszac. No ale mowiac szczerze jestesmy chyba jedynym krajem w Europie gdzie od 2001 nie byla zadnego zamachu.
Przykro.
Nikt na tym nie zyskuje.
Cierpia przypadkowi ludzi, nomrlani muzulmanie beda postrzegani przez swoja przynaleznosc etniczna, euroepjczycy beda balansowac miedzy strachem i nienawiscia.
Niestety nie ma tutaj prostego rozwiazania.
Załącznik 347958
XDD
jak dobrze, ze zyjemy w takim zacofanym kraju :D ciekawe ile jeszcze trzeba takich zamachow aby zaczeli cos z tym robic
Wszystkich bez wyjątku. Nie każdy muzułmanin to terrorysta ale każdy terrorysta to muzułmanin. W ogóle to co lewacy robią z europą to kpina, muzułmanie mają wieksze prawa od rodowitych europejczyków. To co w londynie się np dzieje, żeby w swoim kraju trzeba było organizować jakieś patrole chrześcijańskie w obstawie policji?
no pewnie, generalnie wszelkie wojny, łamania praw człowieka to jest problem wewnętrzny państwa najechanego albo w którym łamią te prawa a reszta świata nie powinna reagować bo wcale nie jesteśmy z nimi związani. W ogóle to ja nie wiem po co istnieję wolne granice, postawić mury, zamknąć się w środku i żyć i żreć
zastanawia mnie, czy premier Beata Szydło dalej będzie nam wmawiać że MUSIMY przyjąć tych muzłumanów, czy może jednak ZMĄDRZEJE.
@Sloughon ;
co jak co, ale problem syryjski jest problemem: USA, Rosji, Izreala, ew Francji ale na pewno nie całej europy.
Ale zdajesz sobie sprawe, ze liczbe muzulmanow w Europie ocenia sie na 20-30 mln?
Ciekawa logika. Jesli w mojej grupie etnicznej jest 0.001% szalencow, to ze wzgledu na wspolne korzenie (bo rozumiem, ze biali muzulmanie sa ok?) ukaracie mnie i 99.99% innych. No super.
No Polskę omijają, bo po co Nas atakować? Samochody prezydenckie same się rozbijają, w sejmie każdy pluje na każdego. Samodestrukcja.
Zbędny koszt. Lepiej jednorazowo ich wywieźć, a potem pilnować granic. Ewentualnie pozwolić zostać tym, którzy żyją tu od x lat, są wykształceni i pracują w poważnych zawodach, gdzie ryzyko terroryzmu z ich strony jest odpowiednio zmniejszone.
Albo po prostu czekajmy na kolejne wybuchu. Może teraz Warszawa?
Ale do tych 0.001% terrorystów dolicz tych orangutanów, którzy robią burdy w UK, Niemczech i innych krajach Europy Zachodniej, gdzie otwarcie mówią, że robią take over kraju. Pierdyliard takich filmów na YT można obejrzeć. I oni mogą wszystko, a Ty masz potulnie chodzić bez krzywego spojrzenia. A jak zobaczą, że masz krzyżyk na szyi to Cię poćwiartują.
ofiary po naszej stronie (bo nie ma co się oszukiwać, cała europa zachodnia bierze udział w tej 'wojnie' - jeżeli można zebrać bo taki jeden szyld wszystkie wydarzenia na bliskim wschodzie) są w porównaniu do ich śladowe i wykonywane przez skrajnie mały odsetek ekstremistów, więc nie, nie uważam, żeby europa w jakikolwiek sposób była najechana
Dzzej już robi listę zawodów poważnych xD
W ogóle to może w ten sam sposób eugeniką zminimalizujemy zagrożenie zwykłymi przestępstwami? Wszystkich, którzy wykonują niepoważne zawody, patologie, możemy przeskanować dna w poszukiwaniu tendencji do psychopatii i prewencyjnie wpierdolimy w nich parę kulek
nie mam pojęcia co trzeba zrobić, problem jest rozległy geopolitycznie i nikt na forum na pewno nawet promila całej sprawy nie zna więc trudno mówić o rozwiązywaniu czegokolwiek, mamy służby bezpieczeństwa, mamy wywiad więc pozostaje liczyć na ich skuteczność wiem za to na pewno, że wprowadzanie metod hitlerowskich, odpowiedzialności zbiorowej nie prowadzi do rozwiązania czegokolwiek ale do zezwierzęcenia również naszego społeczeństwa i do eskalacji problemów
Slucham wiec. Jak chcesz zapobiec przyszlym zamachom? Zakazac broni? Dac im wieksze przywileje? Czy moze poprosic ich, zeby nie wypieprzali ludzi w kosmos?
To mozna tez rozegrac inaczej. Kategorycznie zabronic wjazdu emigrantom (muzulmanom) na tereny EU, a tych co obecnie tu sa - nawet za drobnostki, eksportowac.
Wywieźć wszystko co ciapate do ich kraju i po problemie.
jak ktokolwiek uważa, że deportacja będzie zapobiegać zamachom terrorystycznym to xD, zamachy dokonywane są przez wyszkolone, finansowane konkretne grupy i przeniknięcie jednostek do wykonania roboty nawet przy zamkniętych graniach to cokolwiek
Dlatego nie rozumiem dlaczego sugerowaliście, że moje luźne myśli to jakiś plan.
I jest to argument za tym, dlaczego moja myśl mogła być błędna. Ale zauważ, że wywieźć można tych, co się rzucają i wymagają wszystkiego za nic. Jak poprzednio wspomniałem o selekcji tych normalnych muzułmanów poprzez profesję czy wykształcenie to oczywiste, że nie chciałem sugerować jaki zawód jest normalny. Odpowiednie grupy ludzi musiały by się tym zająć. A Ty mi walisz w pysk jakimiś śmieszkowatymi postami o patologi i wychodzeniu na ulicę z kominiarach..
Generalnie - jak se ziomek muzułmanin wpada do Europy po zasiłek, przy czym piana mu z pyska leci jak widzi osobę innego wyznania to po co takiego osobnika trzymać?
To, że mieliby zakaz nie znaczy, że nie byłoby to możliwe (patrz Meksyk-USA chociażby).
Ale zrozum że tutaj mowa o nielegalnych imigrantach, ludziach którzy nie przyjechali tutaj na jebany zbiór czereśni żeby zarobić na meble do pokoju dla Muhamadiego-Al-Duliego bo w syrii konflikt, a dlatego że chcą nam na siłe narzucić swoją wiarę i grożą tym wszystkim śmiercią innym niewinnym ludziom. Daj mi przykład jakiego kolwiek zamachu terrorystycznego z ostatnich lat który był wykonany przez ludzi którzy nie mają nic wspólnego z islamem.
Skoro ich "nacja" przyjechala do nas po pomoc to trzeba dać im do zrozumienia że albo się integrują z nami i żyją tak jak się żyje w europie albo wracają do siebie.
Jak 10 lat temu wyjezdzalem do Irlandii do nikt mi nie gwarantowal mieszkanka, jedzonka, 1500 euro miesiecznie. Bylo ciezko ale udalo sie "american" dream sie powiodl. Nie po to place podatki zeby utrzymywac jakiegos brudasa. Wystarczajaco duzo socialowcow tu siedzi. Jak sie tutaj te smieci zaczna zjezdzac to trzeba bedzie wydupiac gdzie indziej.
http://wiadomosci.dziennik.pl/swiat/...-uchodzcy.html
http://pl.blastingnews.com/europa/20...-00716837.html
https://www.youtube.com/watch?v=TFRHZMH6yts <--tutaj wywiad z terrorystą który raczej MA COŚ W WSPÓLNEGO Z ISLAMEM
http://www.fakt.pl/swiat/salah-abdes...ly,619513.html a ten abdeslam? Przecież on mial knajpę swoją z kebabami czy chuj wie czym, więc co my chcemy od normalnego człowieka?
Nie.
Rozumiem że można być przeciwko imigracji i gdybyś powiedział że "jestem przeciwny imigracji, bo niekontrolowany przepływ ludzi z BW może narazić Europę na niebezpieczeństwo" to zdanie byłoby prawdziwe i bym się z tobą zgodził. Ale gdy ty mając niemal zerową wiedzę o tak skomplikowanej sprawie, wydajesz tak kategoryczny osąd, to w tym momencie tańczysz na grobie logicznej argumentacji.