Szczerze to aż tak dokładnie nie pamiętam by rzucać cytatami bo mi na tym człowieku nijak nie zależy, dlatego też radziłem poszukać samemu. Ogólnie kiedyś wielce szanowny moderator, jak już wspomniane, miał nick xReaper i w avku jakąś laskę w różowym(?) kapturze. No mniejsza o to, nie jeden mod po awansie zmieniał nick.
ALE pod pseudonimem xReaper krył się typowy, stereotypowy gimbus. Typ, z którego dobra połowa forum cisnęła bekę a jego posty trafiały do podpisów czy były cytowane dla beki między użytkownikami. I nie chodzi tu o zwykłą młodzieńczą głupotę - na każdego z nas da się znaleźć masę głupich postów sprzed X lat. On reprezentował poziom i
<tu brak mi słowa, za którego bym nie dostał warna>y.
To co teraz reprezentuje sobą Grimmek to jest niewyobrażalnie lepszy poziom, jeśli ktoś nie kojarzy jego poprzedniej działalności - całe te cyrki z TORGots i innymi
(nie śledzę tego działu na bieżąco) wyolbrzymcie sobie x10, oczywiście pod względem zabawności i absurdu bo jako zwykły user nic nie mógł. Potem o nim przycichło by później - ta dam został modem.
Z tego co też pamiętam, ale ręki sobie uciąć nie dam - jego zostanie modem też wiązało się z jakimś cyrkiem. Oczywiście nieoficjalnie, bo oficjalna wersja była taka, że został normalnie wybrany i miał szanse takie jak każdy inny. Ale zaznaczam, to było na tyle dawno, że ten - ostatni, akapit traktujcie z przymrużeniem oka bo zwyczajnie tego nie pamiętam. @
CZARU ;