Temat zakładam z ciekawości, w ankiecie można wybrać więcej niż jedną opcję. Jeśli coś pominąłem, albo macie coś do dodania to pisac w komentarzach :)
Wersja do druku
Temat zakładam z ciekawości, w ankiecie można wybrać więcej niż jedną opcję. Jeśli coś pominąłem, albo macie coś do dodania to pisac w komentarzach :)
ale, że co chcesz wiedzieć xD
od kiedy w lidze są różne style gry
po 1 nie ma ankiety
po 2 kazda gre sie gra inaczej
xD
jak solo q to passiv troche jestem, bo nie chce ryzykowac deda i jakiś god playsów, bo jak sie wypierdole pare razy to ciezej kernąc
jak duo q czy wiecej to agresja, moge sobie pozwolic na risky plays wiedzac ze moj duo/team ma mózg w przeciwienstwie do soloq
Trochę dziwne, że temat założył się mimo że byłem w środku tworzenia ankiety, no ale ok ;d
Można wybrać więcej niż jedną opcję jeśli ktoś gra różnie. Jesli coś pominąłem to dajcie znać.
Przecież tu nie ma "stylu gry" tylko picki jakimi ktoś miał by grać xd
No o to mi chodzi, nie wiedziałem jak to inaczej nazwać bo tytuł "które pozycje wybieracie" nie oddawałby sensu ankiety, gdzie np. na topa jest z 5-6 różnych możliwości
95% moich gier gram Tryndą, właśnie głównie splitpush, ale najczęściej zaczynam z jungli a nie topa.
brakuje opcji typu lubie grać ad ori/leblanc/ahri mid lub pickuje randomowy bo zorientowałem sie że pickuje jak już był dźwięk odliczania końcowego xD
Moja ulubiona gra to trollować ludzi janną na diamond rankedach, buduje ją pod ap, cd reduction i movment speeda. Jednak bez ogarniętego adc/teamu średnio da się wycarrować grę. Nigdy mi się to nie znudzi xD
push mid -> roam
Platyniarze jeszcze nie ogarnęli, żeby podglądać itemy przeciwników, więc często biorę Morganę na supporta, a potem enemy zdziwko, że robię największy dmg. Best feel ever.
evelynn jungle do czego to zaliczyć? :)
afk farmie i czekam az mnie druzyna kernie
gram kurierami/supportami a co do stylu gry no to adekwatny do danej sytuacji hehe pozdrawiam
Magiczni assasynowie i magowie przede wszystkim. Wolę zagrać Lulu wiedząc, że mamy dużo dmg niż LeBlanc. Wszystko zależy od gry i teamcompu. Na soloq staram się grać pod ludzi.
dedam wyzywam licze ze zakeruja
gram pod zaoranie oponenta quin top/jungle
pzdr
gram pod zaoranie enemy, albo trolling ally
chyba musze przestac trollowac xD
oczywiscie wszystko korasek/xin ew jungle annie