Nowy filmik Cipsoftu
https://www.youtube.com/watch?v=OpAaLT_PTCU
Wersja do druku
Nowy filmik Cipsoftu
https://www.youtube.com/watch?v=OpAaLT_PTCU
od dawna szukałem właśnie takiej gry dzięki za ten trailer
Widać, że montażyści poświęcili co najmniej jeden dzień na przygotowanie więc szacunek dla nich!
wyczuwam wzrost nowych graczy o 500%
z 2 nowych będzie 10
Niezłe gówno zrobili XD
Ten filmik ma chyba więcej wyświetleń niż aktywnychgraczybotów.
ale syf XD
Widze hejt sie rozrósł ale nikt nie zwrócił uwagi na pewien fakt, że może nareszcie Cipsoft wejdzie z Tibią na Steama?
Filmik całkiem spoko, nie rozumiem czego oczekujecie więcej od trailera gry 2D
A już nie jest? Po prostu jakbym obejrzał taki trailer to nawet bym nie odpalił tej gry, zero akcji, mogli chociaż pokazać nicki i hp bary. Jest milion filmików na yt z huntów i warów, które są o niebo lepsze. "Graj z tysiącami graczy!" 3 osoby na ekranie XD "napierdalaj się z tysiącami graczy" 5 osób na ekranie XD
Jakiejś akcji?
Nie ma Tibii na Steamie (pomimo greenlita) bo ich klient jest za stary, a flash to gówno. Cipy pracują nad nowym klientem i oficjalnym wejściem na Steama, a trailer może być małym preview nowego klienta (choć skłaniałbym się bardziej że nagrane jest to z flasha...) + jest on zrobiony właśnie na potrzeby Steama, więc Tibia on Steam in 2016 #hype lub na 20. rocznice (7.01.2017).
po zobaczeniu tej epickiej bojki pvp napewno sprobuje tej gry ;-DDDD
Coś pięknego.
Całkiem fajnie to wygląda
trailer dla botow, ha przynajmniej nie reklamuja tak jak kiedys "odkrywania nowych wysp/questow/nowe znajomosci/przedmioty marzen xD"
Wyglada jak trailer średniej gry na tablety, gdzie producenci chcą się dorobić na zakupach w aplikacji xd
xd czego wy sie spodziewaliscie? mlynu 100 osob na gazharagocie? pvp gdzie stoi 20 ludzi i wali konia przy mwallu? XD
Po zobaczeniu pierwszych 20 sekund trailera, usłyszeniu tej zacnej nuty i zobaczeniu animacji chodzenia tego ludka jedyne co większość "nowych" zrobi to wyłączy to.
muzyka w nowym kliencie confirmed
Najgorsze gówno jakie widziałem od 93
Fajnie, ze cos sie staraja robic, ale widzalem duzo lepsze zapowiedzi otsow.
A tu maja sztab grafikow, programistow i wrzucaja TAKIE video? Really?
Za tysiaka pewnie by jakis amator zajmujacy sie grafika stary tibijczyk odjebal takie video na 2 minuty, ze az by sie chcialo grac, ale mamy co mamy.
Szkoda patrzec jak gierka z dziecinstwa sama sobie wbija noz w plecy ;/
W sumie zawsze plus, ze cos robia zeby tych nowych graczy pozyskac :C
dla nowego gracza na gra musi wygladac jak chujowa gra na komorke po obejrzeniu trailera
Ciekawi mnie po co oni tak rozpikselizowali całość tego filmiku, chcieli polecieć na hype na retro gierki?
Polecam filmik z 2008:
jedyny ratunek dla tibii to wejscie na urządzenia mobilne wtedy sam bym chętnie pograł ;)
Prawda jest taka, że jakby pokazali prawdziwe pvp (20 osob stoi w miejscu przy mwallu i spamuje tak ze na ekranie nic nie widac) to reakcja kogos kto nie gral w tibie to by bylo 'co to kurwa jest za gowno'. Jak ktoś lubi takie retro klimaty to może zagra, chociaż na to bym nie liczył, bo Tibia jest popularna głównie wśród ludzi którzy zaczęli w nią grać dawno temu, jak jeszcze miała ten swój klimat itp.
tak jak my mieliśmy kiedyś tibie tak dzieci dzisiaj mają maincrafta, zmieniła się moda i hej,
tibie trzymało przy życiu kontakt z drugim graczem, wspólne granie, robienie run pod dp i gadka szmatka z noobami, ale wiadomo że nie będzie się tego robić przez całe życie, ale dzisiejsza tibia to bot, bot, i jeszcze raz bot, wspólna gra to ewentualne pk/way i nic więcej dlatego upada.
a tam, PK to najgorszy szajs tak teraz jak i dawniej
ja tam lubię sobie polecieć solo czy we 2 na coś ciężkiego, gdzie faktycznie coś się dzieje a nie tylko próbujesz mieć lepszy timing hotów niż przeciwnik
tylko ja nawet jak nie padnę rzadko wynoszę jakikolwiek profit ze zwykłych huntów, a tym bardziej z takich hardkorowych :f
trailer jak trailer, ale mieli by chociaż trochę kurwa godności i nie wrzucali do niego ujęć które nagrały się ze spadkami fps, ja pierdole xDD
Może mi ktoś wytłumaczyć co da Tibii wejście na steama, oprócz jakiejś tam reklamy?
nic poza reklamą