Jak jest ta promocja, ze jak sie zaloguje z linku polecajacego na pizzaportal i dostaje sie 10zl, to mozna zakładac od chuja fake emaili i tak dostawac te kupony rabatowe?
Wersja do druku
Jak jest ta promocja, ze jak sie zaloguje z linku polecajacego na pizzaportal i dostaje sie 10zl, to mozna zakładac od chuja fake emaili i tak dostawac te kupony rabatowe?
Jak zaczniesz zamawiać na jeden adres, to chyba skleją że coś nie tak xD
Protip: Zamawiaj na inny adres i czekaj na klatce
my często zamawiamy np. pizze do parku nie wiem czy się tak da na pizza portal ale jak się da to masterplan xD
vs00mie...
wczorj skorzystalem ze tej promocji niestety zamknalem karte i stracilem kupon w sensie nie zapisalem go sb. na mailu go nie ma ;/
Jak dostać ten rabat bo nie rozumiem xD
@maslo ;
http://polec.pizzaportal.pl/get-discount/YESyj81x2z8
zakladasz konto przez ten link i dostajesz 10zl
+
koejny rabat na 10zl
http://www.wykop.pl/wpis/15299319/na...-rabatu-przy-/
zaplata w zielonych ;333
protip: trzeba zmienić adres, nr telefunu i ogólnie wszystkie dane. podobnie jak te kupony 10zł dla nowych na pyszne.
ale to jest cebulenie mocno xD
@edit
no to widać że się polaczki już dorwały do promocji
Przykro nam, pula kodów zniżkowych została wyczerpana.
no ale ten 1 link powinien dzialac
no ale wyskoczylo ci cos czy co -.-'
ten z wykopu chyba działa
Kod upoważnia do 10 zł rabatu jeśli zamówisz za minimum 45 zł. Ewentualną nadwyżkę płaci się online. Ten kod moze zostac wykorzystany 1 raz.
also przypominam ze chyba jeszcze jest na pyszne
25 zł na kolejne zamówienie po dokonaniu transakcji za minimum 30 zł.
oraz w mbanku zwrot 15zł(na konto w banku) przy zamówieniu za 35
czyli co musze zrobic by sie nawpierdalac za darmo ;//
pamietam jak kebab z pyszne dojechal, a typek ktory wnosil mi go na skromne 4 pietro mowil ze jest w chuj zalatany, bo masa ludzi zaczela zamawiac :D
Przez takich cebulakow wiele promocji ma odrazu zaznaczone ze nie dotyczy Polski
nie zapomnij przykleić sztucznych wąsów i obniżenia głosu
Probowalem przechytrzyc system i zamowilem pizze na ten sam adres tylko zmieniłem imię odbiorcy i nie podzialalo :(
Tyle jebania o 10 zl... Serio komukolwiek chce sie w to bawic? Az wstyd to wykorzystac