Siemka.
Jakieś pomysły na prezent dla dziewczyny na jej 19 urodziny? Tak do 100 zł maksymalnie. Dzięki za pomoc.
Wersja do druku
Siemka.
Jakieś pomysły na prezent dla dziewczyny na jej 19 urodziny? Tak do 100 zł maksymalnie. Dzięki za pomoc.
Najlepiej to co dziewczyna najbardziej lubi.
Czytać? Biżuteria ?
Napisz trochę więcej czym się zajmuje, co lubi robić.
@up
wątpię żeby była fanką gwiezdnych wojen i chciała miecz :D
Właśnie sęk w tym, że średnio wiem co lubi ;p może jakiś uniwersalny prezent z którego się ucieszy ?
bon na bielizne albo do jakiegos sklepu odzieżowego
zabierz ją na obiad/kolacje daj kwiaty i niech wykurwia XD
ew weź gitarę, podejdź pod jej blok/dom i zaśpiewa piosenkę
idźcie do kina na piętnaście twarzy geja
a w ramach prezentu kupisz popcorn
to jest max :D
@topic
Kiedyś znajomy zrobił na 18nastke dziewczynie prezencik w stylu.
Kupił łańcuszek i jakąś bransoletkę (srebrne) do tego dokupił kilka pustych pudełek (tej samej wielkości) do biżuterii. Pozawijał wszystko w filie aluminiową. Zapakował do torby z czego tylko w dwóch pudełkach coś było (łańcuszek oraz bransoletka). Wyglądało to dosyć ciekawie i śmiesznie, bo wyglądało jakby jej dał torbę bułek. Torba była duża, i trochę śmiechu jak się zaczęło okazywać, że większość z nich jest pusta :D
Wydaje mi się, że biżuteria będzie najlepszym prezentem. No chyba, że jest pankiem to wtedy koszty zmniejszają się, bo wystarczy łańcuch z Brico Marche.
Też niezła propozycja, bo która dziewczyna nie lubi kupować rzeczy :)
Weź ja gdzieś i wydaje kasę na to wyjście, jakaś lepsza restauracja, kino, cokolwiek. Lepsze to zawsze od biżuterii i innych przedmiotów które i tak prędzej czy pózniej jebnie gdzieś i zapomni o ich istnieniu -.-
bez zdjęcia nic nie zrobimy
I tak jesteś niewidomym.
Co do tematu no to ciężko coś wskazać jeśli nie wiesz co lubi, zawsze jakieś płytki z muzyką, jakaś biżuteria (srebrny łańcuszek czy coś bo o złocie z tym budżetem możesz pomarzyć) Może jakieś kwiaty i do tego bomboniera jeśli jesteś zdesperowany i na prawdę brakuje Ci pomysłu, nikt Ci nie jest w stanie dobrze doradzić jeśli sam nie napiszesz co lubi, czym się zajmuje i tak dalej.