Siema, poleca ktos sprawdzonego fizjo z krakowa? Podejrzewam ze moj kregoslup jest w opłakanym stanie(chociaz nic nie boli) i chcialbym to wreszcie naprawic. Przy okazji wolam @Filia the Dragon ; bo tez mu sie pewnie przyda
Wersja do druku
Siema, poleca ktos sprawdzonego fizjo z krakowa? Podejrzewam ze moj kregoslup jest w opłakanym stanie(chociaz nic nie boli) i chcialbym to wreszcie naprawic. Przy okazji wolam @Filia the Dragon ; bo tez mu sie pewnie przyda
[email protected]
Polecam tego pana :)
Rehasportiva, Kamil Klich, nie wiem czy specjalizuje się w kręgosłupie, ale z nogami czyni cuda.
Halun oznacz jak się przejdziesz i znajdziesz specjalistę godnego moich dolarów
@Aver ;
ziomek ale podajesz mi jakis losowy email i co ja mam o tym myslec. moze bys podal imie i nazwisko tego pana i jakies inne info xD
http://fitnessplatinium.pl/wadowicka/
Marcin Sowa, zobacz w "Poznaj nas"
wolalbym jakiegos lekarza ;/
fizjosport
toz fizjoterapeuta nie jest z wyksztalcenia lekarzem.
nie o to chodzi po prostu jak pojde do tego typeczka z platinium to mi powie ze tylko jak wykupie karnet na rok u nich to mi pomoze xD ;/
niekoniecznie, bo mozliwe ze ten typ ma swoj jakis gabinet (badz u kogos w gabinecie robi) i tam przyjmuje osoby, ktore nie sa w zadnym powiazane z ta silownia etc.
a na silowni sobie tylko dorabia jako trenejro
dopytaj sie @Aver ;
Teraz fizjoterapeuci często nie mają swoich stałych placówek. Bo właśnie po siłowniach pracują, różnych salach do ćwiczeń, hotelach czy domach.
dobry fizjo nie potrzebuje szukac pacjentow. oni znajduja jego
zapraszam do mojego prywatnego gabinetu :)