https://www.youtube.com/watch?v=xF2f4LIi3vc
nowy polski film m.in. z Linda, Andrzejem Grabowskim, zapraszam do dyskusji
Wersja do druku
https://www.youtube.com/watch?v=xF2f4LIi3vc
nowy polski film m.in. z Linda, Andrzejem Grabowskim, zapraszam do dyskusji
Mam nadzieję, że zachowają klimat starego Pitbulla, bo ten trailer taki hamerykancki. Fajnie, że będzie Goebbels i Igor (i Barszczyk xD), szkoda że bez Despero.
Rzeczywiście Ameryką zawiało, a Linda jakoś mi tu nie pasuje.
Bez Dorocińskiego może być średnio ;/
To te strażniki miejskie zajebały! ~Sławomir Desperski ksywa Despero
i oficjalnie film dostępny w internecie, kończę oglądać, sztos !
gdzie? @Slyad ;
np. tu
http://kinoman.tv/film/pitbull-nowe-porzadki
@rosen ;
był wczesniej an cda,zalukaj
ma ktoś link do jakiegoś hostingu żeby to sciągnac? na tym jebanym kinomaniaku nie moge sie zalogowac z przegladarki z poziomu TV a zalukaj przycina
Torrenty.pl
jak ktos chce to w 720p
link powinien dzialac jeszcze z 22hKod:http://tb7.pl/pobierz/133c34d6f34b8fe766de91e1cbe4f5c2/Pitbull.Nowe.porzadki.2016.PL.720p.BDRip.XviD.AC3.KiT.avi
nastepny link jakby ktoś chciał
Kod:http://tb7.pl/pobierz/02ab381cf3c5188da42d3ac90302a270/Pitbull.Nowe.porzadki.2016.PL.720p.BDRip.XviD.AC3.KiT.avi
Mi sie.bd fajnie ogladalo mimo ze nie ogladalem serialu, dobrze wykreowane postacie, dialogi z jajem, dla mnie sztos
stary pitbull, film i serial, nie mają nic wspólnego z nowym
oprócz 3 postaci ;d
Ma ktoś jeszcze jakiś link?
Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka
łapKod:http://xt7.pl/pobierz/7807e283f9bf9298447fed8a679bedd9/Pitbull.Nowe.porzadki.2016.PL.720p.BDRiP.XViD.AC3.K12.avi
na youtube jest nawet
Polecam program PopcornTime
ogladali nowy trajler?
przebije pierwsza czesc?
https://www.youtube.com/watch?v=gV6q9lwGj8M
Pierwsza część to żart. Jeden wielki chaos, brak fabuły, przerysowane postacie, prymitywne dialogi i trzeba być kurwa nietoperzem żeby z ruchu warg wywnioskować co aktorzy mówią. Ten ostatni punkt to akurat odnosi się do całej polskiej pseudokinematografii więc można przemilczeć. Pierwszy pitbul to było coś, despero nie do podjebania, a teraz ten nowy trailer to będzie jeszcze większa kiszka i filmowy patologiczny odbyt.
nie bardzo wiem o czym w końcu piszesz ;d
Jeżeli ktoś czytał 2 najnowsze książki Vegi to zobaczy mega podobieństwo do tego co działo się w drugim pitbullu. Materiału miał dość sporo, a po prostu zrobił zlepek wypowiedzi i przeniósł to na ekran co momentami nie ma większego sensu i żadnego wytłumaczenia fabularnego, dlatego mam nadzieję, że 3 część będzie choć ciut lepsza od drugiej, bo nawet Grabowski w porównaniu do 1 części wypadł dość blado.
Nowe porządki bez większego jaranka, obawiam się, że w przypadku kolejnej części będzie tak samo.
Pierwsza część miałem na myśli oczywiście pierwszy film z Dorocińskim. Krytykuje tutaj "nowe porządki", mój błąd.
Bez kija w dupie mozna przy tym filmie calkiem milo spedzic czas, w innym przypadku rzeczywiscie moze sie nie podobac
czyi zeby film sie podobal to trzeba te slynne "wylacz mozg" xd
nie polecam go, jeden z gorszych filmow jakie ogladalem w ciagu ostatnich paru lat
Dla mnie jeden z lepszych od ostatnich paru lat jakie ogladałem. Ale zawsze znajdą się ludzie z kijem w dupie którym sie nie spodoba.
Obejrzałem , pośmiałem się , jak na polskie kino nie jest złe .
Może nie jest to jakiś majstersztyk, ale jak na polski film bardzo mi się podobał.
Dawno nie widziałem tak dobrego kina Polskiego. Które tak mnie trzymało w napięciu i ciekawości.
Ale i tak znajdą się fani anime którzy napiszę że to gówno xd
Właśnie to. Polskie filmy ostatnio to gówno, a już takie typowo sensacyjne połączone z elementami komedii albo nie powstawały, albo po prostu były cyrkiem. Jakieś kurwa Kac Wawa, Drogówka czy inne Yumy. Ten film spełnia swoją rolę, zawiera w sobie elementy serialu, który był naprawdę świetny, aktorów, którzy tam się pokazali, a do tego spoko fabuła, beka, nieźli Majami i Linda. Czego w sumie chcieć więcej, nie jest też typowo głupim filmem.
Do tego postać Stracha. No typ przekozak, zaśmiałem się przy większości scen z nim.
w swojej kategorii (polska sensacja itp) jest okej więc rozpatrując w ten sposób wszystko jestem w stanie zrozumieć ale jak ktoś pisze, że to najlepszy film jaki widział w ciągu kilku ostatnich lat w ogóle to albo ktoś ogląda jeden film na kwartał i miał ogromnego pecha nie trafić na nic lepszego albo ma "specyficzne" oczekiwania względem kina ale w zasadzie o gustach jak wiadomo się nie dyskutuje, tak czy inaczej moim zdaniem część pierwsza znacznie lepsza pod każdym względem a szczególnie gry aktorskiej, klimatu i przejrzystości bo tutaj sporo chaosu się wkradło moim zdaniem, czekamy na kolejną część chociaż mam duże obawy jak to z kontynuacjami bywa (edit: a strachu rzeczywiście dużo od siebie daje ale zastanawiam się czy to dobrze świadczy o filmie, że właśnie ta postać jest najczęściej na ustach widzów)
No z tym się zgodzę, nazwanie Pitbulla najlepszego filmu w ciągu ostatnich lat moim zdaniem jest średnim pomysłem, ale jak ktoś tak uważa, to mu raczej nie zabronisz. Może tak po prostu jest :p On nawet polskim filmem najlepszym w ostatnich latach nie był, ale z drugiej strony hejtowanie go też nie ma sensu.
Sporo chaosu, bo to jest sklejka skeczy jak jakaś noc kabaretowa na dwójce.
Film jest porażająco głupi i niejasny, wszystkie postacie są kartonowe i tak też zagrane, ale nie jest to raczej wina samych aktorów. Montaż - co tu dużo mówić - chujowy, praca kamery klasycznie spierdolona, nie ma w tym filmie nic dobrego w kategorii filmu innego niż komedia, bo jak zwykle tutaj ciężko coś spierdolić, skoro jesteśmy przyzwyczajeni do śmiania się z takich scenariuszy.
No i do Drogówki raczej trochę temu filmowi brakuje, za takie porównania powinny lecieć bany imo tbh w mojej opinii.
No widzisz, a jednak wielu osobom sie podobal i milo spedzily przy nim czas, ale to pewnie gimbusy i sebixy a nie kinomani neofici, czekam na jakies poroownanie do skazany na shawnshank albo 12 gniewnych ludzi jak to bylo kiedys w innym temacie o filmach z superbohaterami xD
Bo magia kina polega na tym, że oglądając dany film, trzeba wiedzieć czego się spodziewać. I tak jak Tadio napisał, oglądając Pitbulla nie spodziewaj się efektu wow jak przy chociażby Skazanych na Shawshank.
Ale oglądając pitbulla nie trzeba się spodziewać efektu wow, żeby jednoznacznie stwierdzić, że ten film to zwyczajne gówno. Nawet nie ma jak znaleźć żadnych pozytywów, naprawdę nie wiem jak można mieć taki gust, że ten film potrafi się spodobać. Albo inaczej - nie wiem jak można w ogóle nie mieć gustu i nie zauważać rażących potknięć.
;pp
magia kina i ogólnie jakiekolwiek formy sztuki polega na tym, że mogę sobie ocenić i jak nie macie nic do wtrącenia w dyskusję ze mną to proszę nie rzucać memicznymi opiniami.
Film jest obiektywnie chujowy, a lepszy od komedii z Karolakiem jest w tym, że rzucajo kurwami na lewo prawo no i abijajo sie ;p
Załącznik 353256
Zarzućcie jakieś filmy sensacyjne albo swojego filmweba czy co tam oglądacie to popatrzę
W ogóle śmieszy mnie to jak np. użytkownik poncjusz piłat wjeżdża na ambicję ludzi którym ten film się spodobał twierdząc że są totalnymi bezguściami gdy w innym temacie cieszy się z memów o papieżu i to pewnie jest rozrywka 10/10 jestem alternatywny xD
Jak dla mnie film kozak czekam na 3 z penisem w ręce
LOL co ma jedno do drugiego? Gościu, studiuje na kulu, mam prawo cisnąć beke z kremówkojada, co tu sie odjaniepawla w tym temacie, najpierw się im podoba drugi pitbull, potem wymyślają jakieś cygańskie herezje gdzie jedno nijak ma się do drugiego xD
skończ memować jak chcesz ze mną dyskutować kolego
film jest obiektywnie chujowy
tak też go oceniam
czy teraz się zrozumieliśmy?
@ciem;@moth ; pomusz naprostować superbohatyrowiczów