-
Wildfeet na Securze
Screeny będe dodawał jak najczęściej będe mógł, postaram się codziennie coś dodać.
Zapraszam do komentowania! ;)
-
1 załącznik(ów)
Witam serdecznie :) z Tej strony Loko czyli główny medyk Wildfeet'a :D
Stan mojej postaci
Załącznik 341558
-
Powodzonka chlopaki, bede zagladal.
/regards,
paTiku
-
1 załącznik(ów)
Pirotechnik w akcji ;D
Załącznik 341564
-
-
-
W trakcie działania jesteśmy :D właśnie z Hellspawnów wróciliśmy i lecimy na Hydry ! :)
-
Kolejna porcja ;).
Generalnie na hsp było z expem dobrze, natomiast loot akurat słaby (exp 200k/h), a na hydrach porażka... Exp taki sobie (130k/h) oraz loot cieniuteńki. Byliśmy jeszcze sprawdzić Lizardy na zao, ale siedział tam jeden delikwent, więc poszliśmy szukać dalej jakieś miejsca. A może Wy macie jakieś ciekawe propozycje dla nas na exp? Nie boimy sie zmarnować troche grosza! ;)
Chciałbym dodać tylko, że staramy się wraz z Loko, wykorzystywać cały czas bycia online, na expieniu. Przyznam że bardzo ciekawie się wtedy gra :D.
-
-
Gratulacje awansów.
Co do expa to mogę Wam polecić nowe Hero na Edron. ( http://tibia.wikia.com/wiki/Old_Fortress )
-
Dzięki wielkie za komentarze ;). Co do Hive, to sprawdzimy dzisiaj. Na old fortress w Edron, to u nas biega kilka botów, więc jedyne co tam można robić, to biegać za nimi i loota zbierać ;).
-
-kochanie, jak patrze na Ciebie to rośnie mi stamina ;>
-a co to znaczy ?
-mrrr mała :* to znaczy że chce mi sie expić ;);)
Pozdrawiam Loko :D
-
Biegałem z kumplami swoim Edem na ~65 lvlu na vampirach i było całkiem spoczi 350~400k/h z green staminą jeden huncik 2x bohy a potem bieda ;0 Btw jak tam biegasz to kupuj garlic necklace :) Opłaca się
A jak wybieracie się na Hero to bierzcie ze sobą fire walle w razie w gdyby za dużo wyszło to one nie przechodzą przez ogień.
Od siebie mogę polecić Wyrmy(drefia) oczywiście bez Elderek na green powinniście robić tam 400~500k/h
Frosty maybe? Co do Hive to róbcie taski bo się opłaca w przyszłości aby wbijać za kantyne :)
Co do War Golemów to nie wiem jak szybko to bijecie ale zazwyczaj z kumplem musieliśmy czekać na respa, na prawej części spota szybciej to się respi bynajmniej nam się tak wydawało i chyba jest ich więcej :D A napewno większe szczęście mielim po prawej.
-
Co do vampirów, to nam poleciało tylko 4x moonlight rod, i nic więcej ;p. A zapomniałem akurat o tym garlic necklace :>. U nas na tych hero to jest zagłębie botów, ale można sie dorobić biegając za botami i zbierając loot ;p. Na wyrmach to juz siedzieliśmy sporo i troche nam sie znudziły, natomiast jest tam super resp, i bardzo fajny loot. Na tych warach, to byliśmy 3x, głownie siedzielismy na małym respie z energy wallami, szybciej giną i mniejszy dmg sie dostaje ganiając ich po tych polach energii. Chcieliśmy sie wybrać na Hive, ale nam znajomy odradził, narazie zaczekamy, wbijemy level i lecimy tam ;p. Mamy jeden ciekawy spot jeszcze, dzisiaj polecą screeny z niego ;)
-
Wytłumacz mi jaki jest sens używania bota jak grasz ręcznie?
-
Do mnie to czy do niego, co do botowania i grania ręcznego to czemu tak sadzisz ze używa?
-
1 załącznik(ów)
I oto jest mój wyczekiwany 80 lvl oraz nowe ubranie ! ;D
Załącznik 341721