Korzystał ktoś kiedyś z jakichś egzaminów do prawa jazdy na androidzie? Nadchodzi szkoła więc będę miał dużo czasu
Wersja do druku
Korzystał ktoś kiedyś z jakichś egzaminów do prawa jazdy na androidzie? Nadchodzi szkoła więc będę miał dużo czasu
ja korzystałem, z tym, że za moich czasów to była baza ~~400 pytań abc, większość prymitywnych, wiec po kilku dniach już z automatu się zaznaczalo odpowiedzi patrzac na obrazek.
Brak jest dobrych egzaminów na androida,tych z najnowszą bazą
http://www.ltesty.pl/testy/
Ja korzystałem z tego, ale raptem raz przeleciałem wszystkie pytania na stronce i tyle. Z tego co pisze to na androida jest ta sama baza pytań.
Ten serwis ma aplikacje z wszystkimi aktualnymi pytaniami https://www.prawo-jazdy-360.pl/. Dodatkowym plusem jest to, że po zainstalowaniu działa ona w trybie offline.
dzieki ejdrien juz sciagam
ja tez o lol wirus gdzie moje komnto tibijsakie//????
@Mega Filip ; jak chcesz to Ci mogę iso mojej płytki podrzucić, praktycznie wszystkie pytania się powtórzyły z płyty
Noo jakbyś mogła to proszę bo od dwóch lat napierdalam egzaminy
oki, zgram to podeślę link :-)
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Mega Filip ; jutro Ci wyślę na dropboxie, bo mam słaby internet wieczorem (chyba sąsiad napierdala w LOLa) i nie chce się uploadnąć.
upominaj na maila jak zapomnę: [email protected]
ok ok dzięki bardzo
Taki jest torg. Odpowiedz/pomoc uzyskasz zawsze! po prostu niekiedy musisz poczekac 2 lata
cierpliwość popłaca :)
Jak bylem mlody i piekny to trzeba bylo zrobic obowiazkowy kurs teorii, zaliczylem bez nauki na 100% a wy co stulejarze
gupi ma zawsze szczescie
@Mega Filip ; torrent dodany, ściąg qbittorrent i poszukaj prawkob.iso z komentarzem że to dla torgowicza :D 3.4GB waży
a no i portable wincdemu jak coś, fajny mounter iso. zaletą tych testów z mojej płytki jest to, że masz każdy model egzaminacyjnego samochodu i pokazane wszystkie liczniki, wskaźniki, światła itd., a także symulacje - jak robić łuk, jak ruszać z ręcznego
Oooo super :D dziękuję bardzo!!!
@Mega Filip ; nie ma za co, tylko ziomeczku ściąg to wtedy co mam kompa odpalonego :-D najlepiej teraz zacznij
Może w końcu Filip te prawko zda...
Ja zdalam za pierwszym i nie rozumiem co w tym trudnego? Przepisy kujesz na blache a jezdzic trzeba z rozwaga, na poczatku powoli a potem sobie dodawac predkosci jak znak pozwala
Nie każdy jest tak uzdolniony, Filip to już olał ten egzamin, ale na szczęście dzięki tobie może znów spróbować szczęścia
Filip po 7 nieudanych próbach wstaje na nogi
#nowych testów podobno nie da sie "wykuć na blachę"
da, poza tym no #kurwazlogiki żeby nie kumać tego, co masz jak byk napisane na znakach, na drodze itp.
ja mam jedynie problem ze znakami okrągłymi - czerwone kółko z białym środkiem i czerwone kółko z niebieskim środkiem
za chu nie mogę zapamiętać co to jest :D
ale zdane? zdane. kupię samochód to zapiszę się na jazdy doszkalające, bo niestety ojciec mi nie daje auta prowadzić. zresztą bym chyba nie chciała :-D
Ja zdałem za szóstym, szkoda ze Filip nie ma takiego szczęścia
XDDDDDDD pls przestancie
zdalem rok temu ale mozesz mi tez wyslac??? mysle zesprzedam tą baze za dychemi sie przydadza jeszcze
przecież podane jak byk stronę temu jak to ściągnąć człowieku
poza tym co ty chcesz opychać za dychę jak to za darmo w każdym ośrodku dają :-D
*ośrodku szkolenia kierowców, @Pies ; tam pewnie ma inne książki?
to leppze niz psa temat