Witam, wczoraj ziomkowi wyslalem parcelem Hajsy (7kk), nie dotarlo to do niego, bo dla pewnosci dal mi wspóldziel ekranu na "SKYPE" czy jest mozliwosc znikniecia tego parcela? czy jakies inne na to wyjasnienie jest?
Wersja do druku
Witam, wczoraj ziomkowi wyslalem parcelem Hajsy (7kk), nie dotarlo to do niego, bo dla pewnosci dal mi wspóldziel ekranu na "SKYPE" czy jest mozliwosc znikniecia tego parcela? czy jakies inne na to wyjasnienie jest?
Nic w przyrodzie nie ginie xd może zalogował na postać o bardzo podobnym nicku i jakość współdzielenia była nie za dobra i wysłałeś do innej postaci niż zalogował ? Chyba ze pomyliłeś nick
Sam zaproponował ten pomysł ze skypem?
wlasnie nie pomylilem skopiowalem deska w deske, obczailem wszystkie jego chary wraz z nim, i kombinacje nickow i tylko 2 pasowaly i 2 sprawdzil i nic.
pewnie wysyłałeś w jakimś Ank czy innym depo gdzie obok stoi kosz i wrzuciłeś właśnie do niego - mi się tak zdarzyło dlatego taka opcja też jest możliwa ;d
Mogłeś skorzystać z opcji transferu banku ;)
O hurwa równie dobrze typ się mógł na ots zalogować na postać z takim samym nickiem
Zaginięcie parcela w Tibii? O dziwo możliwe
Sam raz wysłałem z Eda na eka jakieś itemy nick 100% dobrze i chuj nie było go na leku ani nigdzie na ed.
Tyle że wartość paczki nie przekraczała 30cc wiec tam ch...
Kilka lat temu, gdy byłem tibijskim amatorem, pomyliłem skrzynkę z koszem...zdarza się najlepszym
Wlasnie w yalahar nad bankiem nie ma kosza..
prawdopodobnie koleś ma 2 chary gdzie nicki różnią się 1 literką, jeden char ukryty, a teraz mówi że parcel nie doszedł.
polecam krótki quiz czy zostales wychujany
1. nigdy nie widziales swojego kolegi na oczy?
2. sam zaproponowal skype?
3. powiedzial zebys wyslal parcelem zamiast przelewem?
jesli na powyzsze pytania dwukrotnie lub wiecej razy odpowiedziales tak to gratulacje masz wodoglowie
Slownik mi nie potrzebny nie jestem w Polsce od wieków a malo uzywam tego jezyka :), i kolego 2xUP tak podznaczyl PARCELEM oraz widzialem raz lub dwa przy piwku nie pamietam wieki temu to bylo, ale juz mam to gdzies, to tylko Pixele 20 funtów nie robi mi roznicy, pytanie takie do was czy cipsoft moze mi dojsc do tego ze to zostalo wyslane i odebrane do gracza xxxx ? oraz jaki server non pvp polecacie? :) bo zaczne se od 0 :) i jaka profka jest multitaskowa i nie nudna? :) gralem 185 msem oraz 270 ek i w miare bylo :) lub moze ktos zaczyna i szuka ekipy gdzies?
graj ms/ed na antice, skoro 20 funtow roznicy ci nie robi to kup sobie pare kk i zrob 70mlv na manasach i potem wbijasz 30 leveli dziennie
A nie pomyślałeś, że parcel doszedł, ale szybko go przesłał na inne konto albo kasę gdzieś ukrył a parcel wyrzucił? Przecież dopiero przez skype widziałeś jego depo a trochę czasu musiało minąć. Masz 10 lat, że z taką bzdurą tworzysz temat na forum? Przecież to oczywiste, że typ przesłał gdzieś dalej tą kasę i wkręca, że parcel nie doszedł.
jesli miales mu wyslac ten hajs i go wyslales to miej wyjebane, zrobiles swoje ;p
a jak typek cos kreci to ignore i elo bo to nie ma co.
jak handlowac z kims to uczciwie - skoro ty byles w porzadku to tego samego w zamian wymagaj - a jak nie to nie ma sie co z typkiem pieprzyc i kombinowac
jak npvp to refugia polecana mocno
graj ms ;p
napisz do cipsoftu, chyba mają z tego logi
nie ma opcji zeby nie doszedł, koles ewidentie probuje cie ojebac nie daj sie i wyjebane na niego
z tego co zrozumialem juz go ojebal wiec z tym nie daniem sie moze byc ciezko :D
co za parcel
Parcel na 99.9% nie znikł. - Ewentualnie własna pomyłka.
Cipsoft nie udostępni i nie sprawdzi ci niczego.
Następnym razem dla pewności wyślij bankiem bo masz potwierdzenie czy wysłało czy nie :p