Znacie coś podobnego do Dyktatora oraz do Nasza Rosja? Chodzi mi o komedię, która będzie równie poryta i śmieszna ;-)
Wersja do druku
Znacie coś podobnego do Dyktatora oraz do Nasza Rosja? Chodzi mi o komedię, która będzie równie poryta i śmieszna ;-)
Wojna Polsko-Ruska
Mordercza opona
Nie Zadzieraj Z Fryzjerem
Jaja w tropikach
- Chłopaki na Ibizie,
- Borat
- How High
- Freddy Got Fingered
- Jay i cichy bob
- Dude Wheres my car
- Ali G
- O dwóch takich co poszli w miasto
- Tucker and Dales vs evil
Filmy Mony Pythona
- Eurotrip, sekspedycja, ostra jazda
I filmy gore polecam jak chodzi o "poryte"XD
Ofc. każdy ma swój gust, ale jak czegoś nie widziałeś, obejrzysz i może podpasuje ^^
luźny gość inaczej chyba freddie POLECAMMMMMMMMMMMM
dzięki za szybką i fachową pomoc, na pewno coś wybiorę z Waszych tytułów
No i nie zapominaj o boracie i bruno
"Szepty na wietrze"
"Każdemu na co zasłużył"
"Włóż tam gdzie nie wolno"
"Przeczyść mi rurę"
"Jebanie w cycki 8"
"Dawaj tego fiuta w dupę"
"Jebani fani czekolady"
"Królewna cipa i siedem bolców"
"Spuszczaj się do cna"
"Gdzie pyta nie błądzi"
"Dalej w dupię 3"
"Spuść w skarpetkach"
"Zakochani widzą bobry"
"Wielkie czarne kutasy z naszej klasy"
"Dziewczęta w chujowej potrzebie"
"Dziewczęta mają nas w dupie"
"Tylko mężczyźni - francuski łącznik"
"Powrót różowej cipy" i może jeszcze "Wszystkie dziury biorę z góry"
A zaraz, o jaki tytuł chodziło?
serbski film
filmy quentin dupieuxa
Chłopaki na Ibizie na pewno załapują się do Twoich kryteriów ;D Ja ostatnio przymierzam się do obejrzenia "Co robimy w ukryciu". Oglądał ktoś to cudo?
Co prawda film animowany, ale nigdy nie widziałem bardziej porytego gówna... Jak oglądaliśmy z kumplami co jakiś czas ktoś wytrzeszczał oczy "Co to kurwa ma być?!", ale beka była dobra, polecam mocno.
"The Haunted World of El Superbeasto"
Eeee, prymitywny humor jest spoko, ale tutaj zabrakło polotu. Dużo wymuszonych żartów, jeden z gorszych projektów Roba Zombie. Z jego produkcji poleciłbym raczej "House of 1000 Corpses", no ale nie każdy lubi gore. Jednak jeśli komuś pasuje niepozbawiony chorego humoru hołd złożony kinu klasy B, to polecam gorąco.
@Shirie ;
Ja widziałem - było kilka niezłych momentów, trochę się z kolegami pośmialiśmy, ale jakoś tak bez rewelacji to wszystko... Czytając opinie liczyłem na więcej śmiechu.
polecam kreskówke "niesamowity świat gumballa", pare razy się na nocnym oglądaniu natknąłem na to i przyznaje beke
@Astinus
No wlasnie przymierzam sie do obejrzenia dzieki opiniom ktore slyszalem :-P spotkalem sie nawet z okresleniem 'warsaw shore z wampirami' :D obejrze na pewno, ale skoro szalu nie robi to nie bede sie jakos spieszyc