http://wiadomosci.wp.pl/kat,1038663,...wiadomosc.html
Przyczyną śmierci były powikłania pooperacyjne po drobnym zabiegu kardiologicznym.
Wersja do druku
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1038663,...wiadomosc.html
Przyczyną śmierci były powikłania pooperacyjne po drobnym zabiegu kardiologicznym.
Szkoda że taka osoba odchodzi, wzór do naśladowania jeśli chodzi o sprawy biznesowe i nie tylko.
A najsmutniejsze jest to, że przekręcił się z jakiegoś powikłania, które pewnie występuje 1/10000 przypadków.
Mimo wszystko nie wierzę, że to zwykłe powikłania
ostatnio jednak była trochę nagonka na kulczyka i jego wysługiwania się rządem w sprawach otwierania firm za wschodnią granicą kraju. Wkrótce wybory.
przypadek?
Wydaję mi się że to przypadek zwykły, nasi byli zbyt wąscy żeby coś takiego wywinąć.
Czy ja wiem, w naszym Kraju jest wszystko możliwe. O samobójstwie Leppera też mówiło się głośno, że niby miał problemy ze zdrowiem/psychiką. A później okazuje się że jednak w 99% ktoś mu te samobójstwo zrobił.
w KAŻDYM bądź razie gość dostał od ojca 1mln na założenie własnego przedsiębiorstwa. I zrobił to z głową
Nie wierze w żadne powikłania. Tyle. Ciekawe kto następny bedzie, a to raczej pewnie.
torg i jego teorie spiskowe
beki nigdy dosc
naprawde myślicie że w Wiedniu, pewnie w jakiejś elitarnej klinice, zabili biznesmena? :D
Nie, w Wiedniu jest zamawianka i w Wiedniu nie można.
kolejny, którego pogrzebu nie będzie...
kurwa polacks jak zawsze w formie
>ginie losowy typ
niech mu ziemia letkom bedzie zbiurka dla rodziny na karme dla psow
>ginie wielki polak
tak sie konczy jak rozkradl POlske razem z tuskiem hyhy emerytury nie doczkel moze teraz a4 stanieje
Umiera se człowiek jak miliony innych codziennie, a tutaj sensacja XD.
Kto to był?
Żal troche gościa, najbogatszy człowiek polski, i zmarł w wieku 65 lat? wniosek?
nawet nie dożył wieku emerytalnego ustanowionego przez PO xD
troche lipa, ta świadomość że masz kase na wszystko a i tak padniesz jak pies
@edit
swoją drogą, to ciekawe czy to powikłanie było przypadkowe czy nie,
kliniki w Wiedniu, pewnie najlepsze, lekarze najlepsi, przypadek?
A co on miał za operację?
umarł człowiek równie wielki jak Karol Wojtyła
[*]
Yyyy no wlasnie dlatego. Skoro umiera najbogatszy czlowiek w kraju, jest to niewatpliwie smierc, o ktorej sie mowi. Nie wiem czemu trzeba ci tlumaczyc tak na banalne rzeczy. A czemu sie mowilo o smierci papieza? Tylko dlatego ze byl kims tam w Watykanie? A czemu sie mowilo o smierci Agaty Mroz, tylko dlatego ze odbijala pilke???
To jest twoje podejscie, zal mi cie mocno.
Wszczepienia bypassów, ryzyko powikłań wynosi 2-4%.
#topic
Zwykły "biznesmen" który dorobił się na transformacji ustrojowej i kontaktach z władzą. Już raz ciepło miał z aferą Orlenu i Ałganowem a teraz znowu kroiło się coś grubszego bo miały być ujawnione taśmy z jego udziałem ale nie chce wchodzić w jakieś teorie i inne takie pierdy. Ojciec z SB był i w dodatku przekazał mu ponad milion złotych.
Ale głowy do interesów i układów nie można mu odmówić z drugiej strony.
Ja nie mówię że gość był stary ale stwierdzenie typu "szkoda gościa bo miał 65 lat i nie nabawił się kasą którą zarobił" jest co najmniej pojebane, tym bardziej że dostał 1mln w wieku 20+ lat i miał nadzianego ojca.
@up
1mln zl? A nie USD?
I nie mylę się.Cytuj:
To od ojca dostał, jak sam wspomina, pierwszy milion dolarów
jan kulczyk drugi
komplikowal male zabiegi
[*]
ty początkujący biznesmen to powinieneś wiedzieć kim był najbogatszy człowiek w polsce
chociaż nie, sorry, trzeba pokazać jaką się jest wybitną indywidualnością xDD zginie prezydent --> a chuj ludzie umierajom po co te wszystkie newsy xDDD
fakt faktem miał idealny start bo dostał pierwszą bańkę od ojca, ale to że jej nie "przepuścił" a zainwestował tak że został najbogatszym człowiekiem w Polsce znaczy że miał łeb na karku
jednakże śmierć nie patrzy na stan konta, 65 lat i deduwa
Troche szacunku dla zmarłego. Doprawdy nie wiem, po co taki temat na forum, takim jak to.
Z niewiadomych mi przyczyn ktoś zamknął temat o śmierci dra Jana Kulczyka, wrzucam link do ciekawego tekstu związanego z tym wydarzeniem:
http://niewygodne.info.pl/artykul5/0...-z-Ukraina.htm
Otwieram na próbe.
Prosze o kulturalna dyskusje
Trolling bedzie surowy karany.
na takim poziomie każda śmierć pomaga/utrudnia w interesach innym osobom/grupom, jakoś mnie to nie dziwi że jakiś interes został podpięty pod jego śmierć
Mnie nie przestaje zadziwiać, zakładając, że to może być prawda, fakt, iż takie rzeczy mogą się dziać i dzieją się na naszych oczach a zaraz zostają zapomniane i zostawione same sobie jak przykładowo śmierć Borysa Niemcowa. Szkoda bo inicjatywa była bardzo ciekawa. Ciekawe czy spełźnie na niczym czy ktoś odważy się na kontynuację.
tak jak mówiłem był to zamach, wyjdzie to po 20 latach
Wszystko przez zator płucny, w dzisiejszej medycynie rzadko spotykane, bo są przecież tabletki zakrzepowe. No cóż R.I.P, a moim subiektywnym zdaniem, to autorytet, jeśli chodzi o kwestie biznesowe.
Cale szczescie ze dodales "moim subiektywnym zdaniem", bo np moim to syn ubeka i wafel sld, nawet te czerwone swinie nie daly by za frajer rozkrasc polski, na bank dostali dzialke.
Tyle osob tu sie rozplywa jakim to nie byl biznesmanem a prawda jest taka ze po znajomosci kupowal "prywatyzowane" spolki jak Warta, Tp placil 1/2-1/4 wartosci i odrazu sprzedawal zagranicznym koncernom. To jest glowa do interesu? Wszystko zawdzieczal ubeckim znajomoscia taty i "kontaktom prywatnym" z politykami ktorzy mu na wszystko pozwalali
w takim razie: "sprzedajna kurwo obyś zdechł w cierpieniu" tak bym Ci napisał ale pewnie za to bym dostał ban, ten człowiek okradał Polaków/Polskę przez całe swoje "zawodowe" życie, szkoda że po ziemi chodzą takie padalce jak ty dla których to jest "głowa do interesu", skończ gimnazjum i zastanów się nad sobą
Z miliona dolarów zrobił ponad 3 miliardy, jak inaczej nazwiesz to, jak nie głową do interesów? Miał znajomości to z nich korzystał - proste. Ciekawe czy jeżeli Ty znajdziesz powiedzmy 200 zł na ulicy to idziesz jak przykładny obywatel na komisariat je oddać, wieje od Ciebie frustracją. Nie chce mi się wnikać w żadne teorie spiskowe, przy takiej skali działalności wszystko jest możliwe, to jest zupełnie inny poziom.
Chodzi o to, że jeśli mówimy o 'glowie do interesów' to chodzi głównie o zaradność, przedsiębiorczość i ogarniętość samą w sobie. A Kulczyk, mając te cechy oczywiście, skorzystał w ogromnym stopniu na przemianie ustrojowej i prywatyzacji(tzn. kontaktach z politykami i przekrętach), przez które lata 90' były wyjątkowym okresem i szansą dla ludzi którzy mieli możliwość dobrze zacząć. Od ojca dostał 1 mln, więc akurat się wpasował
Dzisiaj młody przedsiębiorca w większości przypadków nie ma ani dobrych kontaktów, ani 1 mln na start, ani też nie żyje w takich czasach jak lata 90'. Dlatego stawianie Kulczyka w roli wzoru dla nas jako głowy do interesów jest po prostu średnio adekwatne, lekko mówiąc.
ten przedsiebiorca to niewatpliwy autorytet
o kurwa porownania torg kaseta drugaCytuj:
Z miliona dolarów zrobił ponad 3 miliardy, jak inaczej nazwiesz to, jak nie głową do interesów? Miał znajomości to z nich korzystał - proste. Ciekawe czy jeżeli Ty znajdziesz powiedzmy 200 zł na ulicy to idziesz jak przykładny obywatel na komisariat je oddać, wieje od Ciebie frustracją. Nie chce mi się wnikać w żadne teorie spiskowe, przy takiej skali działalności wszystko jest możliwe, to jest zupełnie inny poziom.
niezwykle sensowne porownanie i pamietaj gowno to dokladnie to samo co czekolada (oba zbudowane z kwarkow!!1) wiec jedz bez obaw :]
ciekawi mnie tylko jedno, po co takiemu Kulczykowi tyle hajsu, skoro mogl poprzestac wczesniej i zrobic uzytek ze swojego bogactwa, pobawic sie w filantropie i umrzec w sedziwym wieku uznany za porzadnego goscia, zamiast spadac z rowerka i nie robiac finalnie uzytku z tego co zbieral przez cale zycie ( a trzeba mu przyznac co nakradl to jego xD)
ciekawe czy putin maczał w tym palce, myślicie, że to możliwe??
myślę że jakby ktoś go chciał zabić to nie poprzez sprowokowanie zatoru płucnego, bo to by było skrajnie głupie
Miał głowę do interesów. Nie dożył nawet wieku emerytalnego ;(