Egi napisał
Ale nie bardzo rozumiem w czym wy macie problem, ze odjebali jakiegos goscia z nozem ktory mogl ci zajebac matke ktora wraca z pracy i nic zlego pojebowi nie zrobila?
Powiedzmy sobie szczerze, ze ktos kto wybija z kosa na ulice i ja wyjmuje <no nie mowie o przypadkach gdy ktos ja ma po prostu do samoobrony co tez najlepszym wyjsciem nie jest no ale nie o tym temat> to potencjalny psychol ktory chce kogos zabic, wiec TAK policja powinna krzyknac "Rzuc ten noz kutasiarzu albo dostaniesz kulke", odczekac 5 sekund i zaczac napierdalac zeby nie pozabijal normalnych ludzi.
Moze policjant ma ryzykowac wlasnym zyciem zeby patus trafil bezpiecznie, caly i zdrowy do pierdla? No kuuurwa XD
Jakos zyje w POLSCE w WARSZAWIE na MOKOTOWIE od 21 lat, przez policje w same te wakacje bylem spisywany z 20 razy luzno, przez zwykla policje, przez tajniakow ktorzy szukaja dragow i nigdy mnie zaden nie pobil a bywalem w roznych stanach i miejscach, ale mam swiadomosc, ze to policjant i sie zachowuje jak czlowiek to nic zlego nie moge o policji powiedziec oprocz tego, ze chuje by tylko mandaty chcieli wypisywac.
Ale za to masa moich "kumpli" osiedlowych dostalo po sztuce na ryj od "tajniakow" bez munduru. Za co? Za kurwa glupote/rzucanie sie itd. Tak czy siak, ich wina i tylko tacy ludzie maja problem z policja, jakos nigdy nie widzalem zeby policjant zastrzelil goscia ktory sobie od tak idzie po ulicy. To samo jest w stanach i nie rozumiemi oburzenia.
<zajebalem sciane tekstu i dopiero sie kapnalem, ze to owion....>